Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ ωρα τωρα να κανω εγκατάσταση τα Windows 7 στο MBP μου αλλα συνέχεια μου βγάζει το ιδιο σφαλμα, προσπαθησα να κανω remove απο το bootcamp και παλι install απο την αρχη 2-3 φορές αλλα εχω συνέχεια το ίδιο error.
Καμιά ιδέα ;

Δημοσίευση 14/03/2014 - 02:09
Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ ωρα τωρα να κανω εγκατάσταση τα Windows 7 στο MBP μου αλλα συνέχεια μου βγάζει το ιδιο σφαλμα, προσπαθησα να κανω remove απο το bootcamp και παλι install απο την αρχη 2-3 φορές αλλα εχω συνέχεια το ίδιο error.
Καμιά ιδέα ;

Δημοσίευση 14/03/2014 - 10:47
Καμιά ιδέα ;
Πρέπει να formareis τον δίσκο που πας να κάνεις install τα windows σε NTFS μορφή. Αλλιώς δεν θα στα περάσει ποτέ....
Δημοσίευση 14/03/2014 - 15:46
Πρέπει να formareis τον δίσκο που πας να κάνεις install τα windows σε NTFS μορφή. Αλλιώς δεν θα στα περάσει ποτέ....
ναι αυτο εκανα λαθος, την πρωτη φορα τον εκανα φορματ αλλα μου εβγαλε καποιο αλλο ερρορ και επειδή το ειχα ξαναπάθει μου ειχαν πει εδω να το κανω remove απο το bootcamp και να ξανα install και θα φτιαξει, ομως την δευτερη φορά που μπήκα ξεχασα εντελώς να το κανω φορμάτ, το εκανα και ολα κομπλε.
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες