Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Τι θα δινατε το 2010;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 01/01/2010 - 13:35

Καλή χρόνια σε όλους ! Έχουμε μάθει να ζητάμε από την καινούρια χρονιά .. Αλλά δεν έχουμε μάθει να δίνουμε την καινούρια χρονιά. Κάνοντας λοιπόν εγώ την αρχή έχω σκοπό να δώσω τις οποίες γνώσεις μου σε όσους τις χρειάζονται , και επίσης θα δώσω μια δεύτερη ευκαιρία σε όσους με πλήγωσαν το 2009!

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 01/01/2010 - 13:37

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2010 - 15:09

καλη χρονια και απο μενα....βασικα δε παιρνω και πολλα οταν ερχεται καθε νεος χρονος αλλα δε μπορω να πω οτι δινω και παρα πολλα....αλλα οσο μπορω βοηθαω οποιον με χρειαζεται...οπως μπορω

#3   MixalisXxx

MixalisXxx

iPH Elite Poster

• 2047 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2010 - 17:18

DINFUN ειναι ενα παρα πολυ ωραιο θεμα προς συζητηση φιλε μου ομως εξαρταται παντα απο ποιον ζηταμε κ σε ποιον δινουμε!

Οσο καιρο ειμαι σε αυτο το φορουμ, ρωτησα (ζητησα), εμαθα, απαντησα σχεδον σε ολους οσους με ρωτησαν (εδωσα) και πιστευω πως αυτος ειναι κ ο σκοπος του καθενος εδω μεσα!

Τωρα αν μιλας γενικοτερα για την ζωη μας... Υπαρχουν ατομα που ζητανε μονο χωρις να δινουν και ατομα που δινουν χωρις να ζητανε! Αυτο συμβαινει ανεξαρτητα το νουμερο 2009-2010 κτλ. Δυστυχως εχουμε φτασει στο σημειο να προσεχουμε πολυ σε ποιον θα δωσουμε κατι! Λεω δυστυχως γιατι ετσι δεν ειναι κανεις μας ελευθερος, πρεπει να σκεφτεται ποιος αξιζει να του δωσει κ ποιος οχι και πολλες φορες κανει λαθος επιλογες κ το καταλαβαινει αργοτερα! Οπως λοιπον πολυ σωστα ειπες ας δωσουμε ευκαιριες σε οσους/οσες μας πληγωσαν και ισως να περιμενουμε να μας δωσουν ευκαιριες αυτοι/αυτες που πληγωσαμε εμεις! Με λιγα λογια, ευχομαι το 2010 να γινουμε λιγο περισσοτερο «ανθρωποι» (με την σωστη εννοια της λεξης) απο οτι ειμαστε τωρα!

Αυτη θα ειναι κ η ευχη μου για φετος!
Καλη χρονια λοιπον, γεματη με υγεια κ ανθρωπια!

#4   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2010 - 17:31

Πολύ ωραία η ανάπτυξη που έκανες .. Καλή χρονιά!

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 01/01/2010 - 17:33

#5   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2010 - 11:05

Θα ήθελα και άλλες απόψεις .. Το να ζητήσουμε .. Μπορούμε να πούμε πολλά το να δώσουμε όμως;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες