Δυστηχως η DP2 δε παλευεται... τρώει σκαλώματα στο άκυρο ενώ στην DP1 δε μου τρωγε σαν απόδοση.
Για την ακρίβεια το μονο μου παραπονο στην DP1 ήταν μερικά Glitches, εδώ όμως υπάρχει σοβαρό θέμα απόδοσης: Με 3 Tabs στον Safari το Memory Pressure έχει φτάσει στον ουρανό και χρησιμοποιεί 9GB (αδικαιολόγητα) απ τα 16 συνολικά (!)
Τελος, το Dark Mode δεν εχει ολοκληρωθει και δειχνει κακάσχημο αντί για όμορφο (προς το παρον-ελπίζω)
Όταν βγει η DP3 θα ξαναμπουτάρω σε Yosemite.. στην DP5 θα ναι πιο στρωμενη, οχι νωρίτερα.
Επιτέλους μετά από 4 μέρες και χωρίς Μακ, πάλι πίσω με τον καινούργιο μου Μακάκο.
Τελικά φίλε μου όλα σχετικά είναι!
Εμένα ακριβώς το αντίθετο η 2ερη μπετα.
Ο Safari δεν μου έχει κρασάρει ακόμα, που την τελευταία εβδομάδα είχε 3 με 4 στάνταρ καθημερινά κρασαρίσματα, το bug με το iphotos που δεν μπορούσες να κανεις edit τις φωτό διορθώθηκε, ακόμα και το πακέτο με το ορθόγραφο της iSquare διορθώθηκε. (υπογραμμίζει, αναγνωρίζει, προτείνει και διορθώνει αυτόματα τις λέξεις)
Παρόλο το αδικαιολόγητο κράτημα μνήμης (τι να πω και εγώ που έχω 4γιγα), και ενώ με αφήνει καθημερινά μεταξύ 60 και 260 mb, δεν μου έχει κολλήσει πουθενά ακόμα!
(..φτου φτου μακριά από μας) :Ρ
O Safari πλέον περιλαμβάνει προτάσεις του spotlight μέσω ιντερνετ και προφανώς τοποθεσίας σας, για φιλμ, ρεστοραντ, ιβεντς, κτλ. που βρίσκονται γύρω σας.
Το ψάχνω ακόμα, για να δούμε ...