Κρασαρει κ σε σας το viber ή μονο σε μενα;

OS X Yosemite - 10.10
Δημοσίευση 26/07/2014 - 18:56
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Ad
Δημοσίευση 26/07/2014 - 19:42
airdrop με μακ του 11 δεν εχει ρε γαμωτο;;;;;; Δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει.
Δημοσίευση 26/07/2014 - 21:50
Mόλις την έβαλα στο Air i5 του 2012 , πέρσε γρήγορα και καθαρά , δεν χάθηκε τίποτα , όλα τα widget δουλευουν μια χαρα , καιρός ,boom , wallpapers...
Clean and clear look από τα εικονίδια .... όμορφα !!!
ε ανέβασε και καμία φωτο
Ή κανα video!
..Η κερασε μας κανα λουκουμακι, η κανα κοκορετσι, η κατιτις τελος παντων!
Κοτζαμ Γιοσεμιτι περασες, ετσι πας να την βγαλεις, στην ξεραϊλα;; :Ρ
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 26/07/2014 - 21:52
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 27/07/2014 - 08:39
Το έβαλα κι εγώ.
Εν πρώτοις, ξενέρωσα με τα εικονίδια στο ντοκ, καθώς και με το χρώμα των φακέλλων. Ελπίζω στην κανονική έκδοση να διώξουν αυτό το φωσφορίζον μπλε: από τους φακέλλους, τον finder, το φωσφορίζον πράσινο από το facetime και το εκτυφλωτικό λευκό του κάδου ανακύκλωσης. Επίσης ελπίζω να βάλουν ένα dark mode, το οποίο να μην περιορίζεται μόνο στη μπάρα και στο ντοκ, αλλά σε όλα τα μενού του λειτουργικού. Τι μανία έχουν με τόση ασπρίλα...
Δημοσίευση 27/07/2014 - 22:03
Και μία ερώτηση, για όσους έχουν δίσκο ssd τρίτου κατασκευαστή. Τι κάνατε με το trim? To trim enabler δεν δουλεύει και πρέπει είτε να εγκαταστήσει κανείς παλαιότερη έκδοση, είτε να κάνει ότι λέει εδώ: http://www.cindori.o...-os-x-yosemite/
Εγώ έκανα το πρώτο, αλλά μετά την επανεκκίνηση δεν μπούταρε ο Μακ ούτε σε ασφαλή λειτουργία και χρειάστηκε να ξαναπεράσω το 10.10. Τώρα δεν ζορίζομαι να κάνω τον τρόπο με κονσόλα και rebuilt kext cache και λέω να περιμένω αναβάθμιση με πλήρη συμβατότητα με 10.10...
Δημοσίευση 27/07/2014 - 22:25
Και μία ερώτηση, για όσους έχουν δίσκο ssd τρίτου κατασκευαστή. Τι κάνατε με το trim? To trim enabler δεν δουλεύει και πρέπει είτε να εγκαταστήσει κανείς παλαιότερη έκδοση, είτε να κάνει ότι λέει εδώ: http://www.cindori.o...-os-x-yosemite/
Εγώ έκανα το πρώτο, αλλά μετά την επανεκκίνηση δεν μπούταρε ο Μακ ούτε σε ασφαλή λειτουργία και χρειάστηκε να ξαναπεράσω το 10.10. Τώρα δεν ζορίζομαι να κάνω τον τρόπο με κονσόλα και rebuilt kext cache και λέω να περιμένω αναβάθμιση με πλήρη συμβατότητα με 10.10...
Αυτό με ενδιαφέρει και μένα και δεν τολμώ να κάνω το κόλπο του τυπα μη παθω καμία στραβή!εν αναμονή της αναβάθμισης του trim enabler εκτός και αν έχει κανείς άλλος καμία λύση!προς το παρόν το αφήνω έτσι!
Δημοσίευση 28/07/2014 - 01:50
Αυτό με ενδιαφέρει και μένα και δεν τολμώ να κάνω το κόλπο του τυπα μη παθω καμία στραβή!εν αναμονή της αναβάθμισης του trim enabler εκτός και αν έχει κανείς άλλος καμία λύση!προς το παρόν το αφήνω έτσι!
σελίδες 5,6,7.
Μια χαρα δουλεύει αν κάνετε ακριβώς ότι αναφέρει.
Εγώ με την παλιά έκδοση του Τριμ το είχα ενεργοποιήσει στον SSD του Air παλιά.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 28/07/2014 - 01:51
Δημοσίευση 28/07/2014 - 12:21
Επίσης, ο εκτυπωτής μου (epson laser 1400), δεν τυπώνει περισσότερα του ενός αντίγραφα όταν ανοίγω pdf με το preview (βγάζεις error: prinetr stopped, filter failed). Δεν έχω άλλον pdf viewer, ούτε έχω δοκιμάσει με άλλη εφαρμογή ή σε άλλον εκτυπωτή. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
Δημοσίευση 04/08/2014 - 20:28
Apple releases OS X Yosemite Preview 5 to Developers
Δημοσίευση 16/09/2014 - 02:03
Μετά από καιρό, πάλι πίσω στο τοπικ.
Παιδιά την παρατηρήσατε την αλλαγή στο εικονίδιο που έχει να κάνει με την αλλαγή γλώσσας πάνω στην μπάρα.
Έφυγε η ελληνική σημαία, και μπήκε το 'λ' στη θεση της!
Έχω την έκδοση public release πλέον και όχι την dev που είχα πιο παλιά.
Κάποιος άλλος το ίδιο ;;
Capture d’écran 2014-09-16 à 01.58.33.png 1008.72KB
31 λήψεις
Δημοσίευση 16/09/2014 - 04:23
Παιδιά την παρατηρήσατε την αλλαγή στο εικονίδιο που έχει να κάνει με την αλλαγή γλώσσας πάνω στην μπάρα.
Κάποιος άλλος το ίδιο ;;
το ιδιο και εδω
Δημοσίευση 16/09/2014 - 06:33
Δημοσίευση 16/09/2014 - 07:05
Σκέφτομαι να το βάλω για βασικό τωρα που έχω κ iOS 8.
Αυτο με την σημαία δεν το είχα προσέξει.
Δημοσίευση 16/09/2014 - 07:42
Κάποιος άλλος το ίδιο ;;
καλημέρα.
να τους το πεις να το διορθώσουν!
Δημοσίευση 16/09/2014 - 08:05
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες