θες ακομα! 1.33 εχει κατεβασει εμενα.απορω πως ειναι ακομα σε φουλ ταχυτητα.
P.S ηρθε το iphone
Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:49
θες ακομα! 1.33 εχει κατεβασει εμενα.απορω πως ειναι ακομα σε φουλ ταχυτητα.
P.S ηρθε το iphone
Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:52
Καλοσπασιμο... εεε καλοδούλευτο ήθελα να πω!
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:53
Σχεδόν κατέβηκε!
Τρελλαθηκαν οι σέρβερς...
Να σου καεί η μητρική... !
Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:54
Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:02
Να σου καεί η μητρική... !
χάχα Ξεκινάω εγκατάσταση!
Τα λεμε σε λιγοο
Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:04
Να μείνεις από μπαταριά στην εγκατάσταση !
Δημοσίευση 17/10/2014 - 05:34
Είπα να ξεκινήσω νέο θέμα με την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού μιας και είμαι από τους πρώτους εδώ μέσα που το κατέβασα.Έχω την εντύπωση οτι είναι ελαφρώς πιο αργό από πριν αν και η αλήθεια είναι οτι έπρεπε έτσι και αλλίως να κάνω αναβάθμηση τη μνήμη. 4GB που να πρωτοφτάσουν βρε αδερφέΚατα τα άλλα οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι θετικές.Καθαρές γραμμές,πιο όμορφες γραμματοσειρές και το κέντρο γνωστοποιήσεων ακόμα πιο λειτουργικό.Περιμένω να περάσουν οι μέρες να το δουλέψω περισσότερο ώστε να έχω πιο σφαιρική άποψη.Εσάς πως σας φαίνεται εκ πρώτης όψεως
?
Δημοσίευση 17/10/2014 - 05:41
Αυτο ειναι app?
Δημοσίευση 17/10/2014 - 06:36
Αυτο ειναι app?
Όχι λειτουργικό της Apple...
@CaLi@
Δημοσίευση 17/10/2014 - 08:10
Μια χαρα το βρηκα το yosemite.... Δεν ειχα δοκιμασει με betas γιατι ειμαι σκραπας με αυτα αλλα χθες το περασα κ ειναι πολυ ωραιο.
Μονο που εχω ενα θεμα με το trim enable... εχει καποιος να προτεινει κατι? Η θα πρεπει να περιμενω να κανουν update?
Δημοσίευση 17/10/2014 - 08:14
Μια χαρα το βρηκα το yosemite.... Δεν ειχα δοκιμασει με betas γιατι ειμαι σκραπας με αυτα αλλα χθες το περασα κ ειναι πολυ ωραιο.
Μονο που εχω ενα θεμα με το trim enable... εχει καποιος να προτεινει κατι? Η θα πρεπει να περιμενω να κανουν update?
ευτυχώς που το έγραψες φίλε ... Το θεωρώ από τα top prog. και αν δεν βγει update yosemite δεν βάζω. Με έσωσες έστω και άθελα σου
ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους
Δημοσίευση 17/10/2014 - 08:16
ευτυχώς που το έγραψες φίλε ... Το θεωρώ από τα top prog. και αν δεν βγει update yosemite δεν βάζω. Με έσωσες έστω και άθελα σου
Δε μπορει να μην εχουν κανει κατι τοσο καιρο με τις beta ομως.... Απλα δε το ξερω εγω καθοτι ναυτικος κ ελειπα.... Αυτο ψαχνω τωρα να φανταστεις
Δημοσίευση 17/10/2014 - 08:38
Φιλε μου βρηκα λυση.... σου στελνω μηνυμα κ κρινε αν ειναι να το κανεις post εσυ
Δημοσίευση 17/10/2014 - 08:53
Παιδες εγω βρηκα λυση και μου δουλευει το trim enabler στο yosemite. Πηγα στη σελιδα του macupdates και ειχε βγει καινουρια εκδοση που ενεργοποιει το trim. Απλα θελει ενα reboot το μηχανημα. Καλο θα ηταν να σβησετε την προηγουμενη εκδοση γιατι τωρα στο folder εχω 2 trim enabler....Θα βρω κ εκει λυση σιγα σιγα... Δοκιμαστε το κ εσεις...
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες