Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

OS X Yosemite - 10.10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1492 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#601   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:27

Κατι εκανα και κλησεις δουλευουν ρολοι και απο επαφες.app παιρνω και απ ολα....κατι επαθε το handoff ομως παλι....

και προσπαθω να στειλω κατι απο το τηλεφωνο στο μακ με airdrop και δεν το βλεπει....

ααα ρε apple με τα "it just works" σου

κανε και ενα restart το router σου ... Ολα αυτα με το προθεμα 'air'  (airdrop, airplay, airprint) εξαρτωνται απο αυτο 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#602   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1014 μηνύματα
  • Twitter:@panos_lympe
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:27

Ρε φιλε πως κανεις κλησεις απευθειας απο τις επαφες??παταω πανω στο τηλεφωνο διπλα απο την επαφη μου στον μακ υπολογιστη και δεν κανει τιποτα!!Ενω απο facetime κανω κλησεις κανονικα!

δεν εχω ιδεα αδερφε....επαιρνα και εγω μεσω facetime και ΞΑΦΝΙΚΑ με πεταει απο iCloud, iMessage, και FaceTime, και αρχιζει το Mac να ξαναζηταει κωδικους για ολα....(ενα ενα , λες και ειναι διαφορετικοι....)... ε και μετα επαιρνε κανονικα!

#603   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1014 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:29

κανε και ενα restart το router σου ... Ολα αυτα με το προθεμα 'air'  (airdrop, airplay, airprint) εξαρτωνται απο αυτο 

και το iphoni γιατι δεν βλεπει το Mac στο airdrop ενω το αντιστροφο γινεται;;;; αυτο δεν θελει router... αντε να τελειωνουμε με το iTunes γιατι κατι sync κατι μαλ...ες ποιος ξερει τι περναει μεσα στο τηλεφωνο και τι οχι...ιδικα αυριο μεθαυριο με JB

Τελευταία επεξεργασία από: Panoulis7, 18/10/2014 - 11:31

#604   michalisirakleio

michalisirakleio

iPH User

• 199 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:29

καλημερα παιδια πωσ μπορω να  κανω κλησει απο τον mac μου σε καποιο νουμερο.  sto facetime εχω τσεκαρη το νουμερο του τηλ μου το ιδιο και στον  mac.εχω κανει μερικεσ επανεκινησεις και στα δυο αλλα τιποτα.οταν με περνουν απανταω κανονικα αλλα δεν μπορω να καλεσω. το ιδιο γινετε και στα μηνυματα δεν μπρορω να στειλο απλο μηνυμα μονο imessage.

#605   efthimisl

efthimisl

iPH User

• 119 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:30

Το air drop σας δουλεύει;ο μακ βλέπει το τηλέφωνο κ μπορεί να στείλει κάτι αλλά το τηλέφωνο δεν βλέπει κ δεν μπορεί να στείλει στο μακ...ούτε ζευγοποιειται με το μακ...παίζει να θέλει 8.1;

και εμένα μια απο τα ίδια.. μονο το μακ βλέπει το τηλ..   ;)

#606   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:30

καλημερα παιδια πωσ μπορω να  κανω κλησει απο τον mac μου σε καποιο νουμερο.  sto facetime εχω τσεκαρη το νουμερο του τηλ μου το ιδιο και στον  mac.εχω κανει μερικεσ επανεκινησεις και στα δυο αλλα τιποτα.οταν με περνουν απανταω κανονικα αλλα δεν μπορω να καλεσω. το ιδιο γινετε και στα μηνυματα δεν μπρορω να στειλο απλο μηνυμα μονο imessage.

Φιλε ειναι κλασικο προβλημα..Απλα πηγαινε στο iphone κλεισε το facetime και ανοιξε το παλι!Θα σου τσεκαρει τον αριθμο κλησης του iphone μεσω facetime και θα λειτουργησει κανονικα!Καντο και πες μας!

Τελευταία επεξεργασία από: georgioskio, 18/10/2014 - 11:31

XS Max 256 Gb Space Gray

#607   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9868 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:34

λιγες σελιδες πιο πισω ....αν θελουμε να κανουμε κληση απο τις "Επαφες"

αν σε καθε επαφη κανεις διπλο κλικ επανω της σου ανοιγει ενα παραθυρακι...αν αφησεις το δεικτη λιγο πιο δεξια απο το νουμερο του τηλ που βλεπεις μεσα στο παραθυρο σου εμφανιζεται ενα εικονιδιο (τηλεφωνου) για κληση.Το πατας και καλει

#608   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:37

Σε mac mini 2011 με ssd και 8 gb ram ΠΕΤΑΕΙ!!!

Δουλεύουν άψογα continuity και handoff

Η όλη φιλοσοφία και όχι μόνο της πλατφόρμας, είναι οτι όλα δουλεύουν out of the box και έτσι είναι. Στις περισσότερες περιπτώσεις που συμφορουμίτες έχουν θέμα, είναι επειδή βιάζονται και δεν κάνουν αυτά που πρέπει όπως πρέπει!

#609   michalisirakleio

michalisirakleio

iPH User

• 199 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:39

παιδια τα εχω κανει ολα αυτα πριν γραψω εδω.και το facetime το εχω κλεισει αρκετεσ φορεσ που το ιδα ποιο πανω που το εγραφαν.

οταν κανω διπλο κλικ στην επαφη οντοσ δεινει το ακουστικο παταω εκει πανω μου βγαζει μια μπαρα ποτ λεει το ονομα που καλαω λεει κλησει απο iphone και τιποτα αλλο δεν εχει κατι να πατησω αλλο και κλεινει μετα η κλησει

#610   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:42

και εμένα μια απο τα ίδια.. μονο το μακ βλέπει το τηλ.. ;)

εμενα με ρεσταρτ και στα δυο έστρωσε πάντως.απο το τηλέφωνο είναι ενεργό το airdrop έτσι;

#611   iAkis

iAkis

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Twitter:@Akispapazoglou
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:45

Ευχαριστώ!

Σε iMac 21,5' , 3.06ghz mid late 2009 με 6GB ram, τι λέτε και για εκεί; Είναι και γραφείου αυτός ο υπολογιστής..Μην έχουμε θεματάκια..

Εγω σε 27αρι late 2009 με 8GB παει τρενο!

#612   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9868 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:47

παιδια τα εχω κανει ολα αυτα πριν γραψω εδω.και το facetime το εχω κλεισει αρκετεσ φορεσ που το ιδα ποιο πανω που το εγραφαν.

οταν κανω διπλο κλικ στην επαφη οντοσ δεινει το ακουστικο παταω εκει πανω μου βγαζει μια μπαρα ποτ λεει το ονομα που καλαω λεει κλησει απο iphone και τιποτα αλλο δεν εχει κατι να πατησω αλλο και κλεινει μετα η κλησει

υποτιθεται οταν σου βγαλει τη μπαρα με το ονομα της επαφης που καλεις θα πρεπει να ακουσεις ηχο κλησης μετα απο 3-4 δευτ

#613   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1014 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:48

Καλα εγω δευτερα κανω Clean install το Yosemite, και αφου ερχεται και η 8.1 και εκει restore και set up as new

#614   michalisirakleio

michalisirakleio

iPH User

• 199 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 11:52

και ομως φιλε δεν κανει τιποτα.το safari to email h επαφες λειτουργουν κανονικα.και ουτε μηνυμα δεν μπορω να στειλω μονο imessage

#615   michalisirakleio

michalisirakleio

iPH User

• 199 μηνύματα

Δημοσίευση 18/10/2014 - 12:04

κανεις?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas