παιδιά ποια μηχανήματα θα το υποστηρίζουν γνωρίζουμε?

OS X Yosemite - 10.10
Δημοσίευση 03/06/2014 - 22:47
Ad
Δημοσίευση 03/06/2014 - 23:28
Δημοσίευση 03/06/2014 - 23:58
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αποφυγετε το TrimEnabler. μετα την ενεργοποιηση του πατς, παγωμα οθονης.
Μηχανημα δεν μπουταρει. (αναφορες απο ξενα φορουμ)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 04/06/2014 - 00:01
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 04/06/2014 - 01:50
Οποιος θελει να κανει εγκατασταση το Yosemite μπορει να δημιουργησει στον σκληρο του δισκο ενα αλλο particion απο το Disk Utility και να ''παιξει'' μαζι του χωρις φοβο και με παθος.
Ειναι γρηγορο ομορφο και προς το παρον τα πηγαινει πολυ καλα!
Το εχω βαλει σε εναν εξωτερικο SSD με USB 3
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/06/2014 - 03:21
Πολύ smooth install χωρίς κανενα πρόβλημα προς το παρών.
Δημοσίευση 04/06/2014 - 03:53
sorry για το double-post αλλα μήπως είπαμε αντίο στο photobooth ; Επειδή σε εμενα εχει ενα ερωτηματικό και δεν υπάρχει σαν εφαρμογή.
Δημοσίευση 04/06/2014 - 04:10
thx man
Λοιπον το εψαξα λιγο και 'μαλλον' γινεται.
Υπαρχει ειδικο τουλ σε μπετα μορφη ακομα, που το χρησιμοποιουσαν και για το Μαβερικς.
Αλλα επειδη ειναι λιγο ρισκο αυτη η αλλαγη, παιζει να παγωσει το ντοκ με τα εικονιδεια, και να πας κατευθειαν για ριστορ. (το ντοκ ηταν παντα ευαισθητο στις αλλαγες)
Λεω να το κανω μολις βρω χρονο απο εξωτερικο που το εχω περασει, και οχι απο το μειν. Απο τον Μακ που γραφω αυτη τη στιγμη δλδ.
Εν αναμονη λοιπον. ;-)
Οποιος θελει να κανει εγκατασταση το Yosemite μπορει να δημιουργησει στον σκληρο του δισκο ενα αλλο particion απο το Disk Utility και να ''παιξει'' μαζι του χωρις φοβο και με παθος.
Ειναι γρηγορο ομορφο και προς το παρον τα πηγαινει πολυ καλα!
Το εχω βαλει σε εναν εξωτερικο SSD με USB 3
Και παρτιτιονς μεσα απο τον Μακ με ντισκ-ουτιλιτις, και εξωτερικος HD η SSD ειναι μια καλη ιδεα για οσους δεν θελουν να εχουν μπλεξιματα.
Επισης μπορειτε να φτιαξετε και bootable usb, με τον κλασικο τροπο. (οπως και για Μαβερικς)
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 04/06/2014 - 09:15
Είναι πολύ ΄΄φρέσκο'' ακόμα για κανονική εγκατάσταση, οπότε η σωστή λύση είναι σε ένα άλλο particion η σε ένα εξωτερικό δίσκο.
Aν και είμαστε ακόμα στην αρχή, έχω ενθουσιαστεί με το Yosemite!!!
Δημοσίευση 04/06/2014 - 09:30
Είναι πολύ ΄΄φρέσκο'' ακόμα για κανονική εγκατάσταση, οπότε η σωστή λύση είναι σε ένα άλλο particion η σε ένα εξωτερικό δίσκο.
Aν και είμαστε ακόμα στην αρχή, έχω ενθουσιαστεί με το Yosemite!!!
Μιχάλη το πέρασα στον 24αρι early 2009 και πάει μια χαρά για DP , στο 27αρι ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
Δημοσίευση 04/06/2014 - 09:37
Ναι Γιαννη και σε εμενα μια χαρα πάει αλλα σε καμια περιπτωση δεν προτεινουμε σε απλο χρηστη να το εγκαταστήσει για κυριο λειτουργικο στο μηχανακι του.Μιχάλη το πέρασα στον 24αρι early 2009 και πάει μια χαρά για DP , στο 27αρι ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
Δημοσίευση 04/06/2014 - 12:16
Ναι Γιαννη και σε εμενα μια χαρα πάει αλλα σε καμια περιπτωση δεν προτεινουμε σε απλο χρηστη να το εγκαταστήσει για κυριο λειτουργικο στο μηχανακι του.
Δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο σας παντως. Σε ενα maxed-out 15αρι rMBP πρωτης γενιας (που σημειωτεον, εχει μεγαλυτερη ανάλυση απο ενα 27αρι iMac, 2880x1800 versus 2560x1440) το UI κομπιάζει πάρα πολύ. Θυμιζει τις πρωτες beta του iOS 7 στο iPad 3.
Ελπιζω να μην βελτιωθει (και ετσι θα εχω εναν καλο λογο για ενα καινουριο mac !!)
Δημοσίευση 04/06/2014 - 13:01
Δεν μας πειράζει καθόλου που δεν μας συμμερίζεσαι
... άσε εμάς τους ''απλούς'' χρήστες να χαιρόμαστε
Δημοσίευση 04/06/2014 - 14:15
Κανα λινκ για download? Το κατεβα απο ενα site αλλα δεν
Δημοσίευση 04/06/2014 - 15:35
Καλά ας μην τρέχει σωστά στο rmbp 2 χρόνων και θα υπάρχει ένας καλός λόγος να φάνε ξανά κράξιμο. Δεν το έβαλα ακόμα αλλά αν κολλάει εκτός από ντροπή τους θα είναι και κακοήθεια από μέρους τους. Να δίνεις 2000+ και σε 2 χρόνια να σε βγάζω off με το ζόρι. Μόνο ντροπή και κανάς σεβασμός. Ας το κάνει και θα χάσει κόσμο πολύ.Δεν συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο σας παντως. Σε ενα maxed-out 15αρι rMBP πρωτης γενιας (που σημειωτεον, εχει μεγαλυτερη ανάλυση απο ενα 27αρι iMac, 2880x1800 versus 2560x1440) το UI κομπιάζει πάρα πολύ. Θυμιζει τις πρωτες beta του iOS 7 στο iPad 3.
Ελπιζω να μην βελτιωθει (και ετσι θα εχω εναν καλο λογο για ενα καινουριο mac !!)
Δημοσίευση 04/06/2014 - 16:08
Καλά ας μην τρέχει σωστά στο rmbp 2 χρόνων και θα υπάρχει ένας καλός λόγος να φάνε ξανά κράξιμο. Δεν το έβαλα ακόμα αλλά αν κολλάει εκτός από ντροπή τους θα είναι και κακοήθεια από μέρους τους. Να δίνεις 2000+ και σε 2 χρόνια να σε βγάζω off με το ζόρι. Μόνο ντροπή και κανάς σεβασμός. Ας το κάνει και θα χάσει κόσμο πολύ.
Ας μην βιαζομαστε να κατακρινουμε. Πρωτη beta ειναι, τι περιμενουμε? Αν ηταν τελειο το λογισμικο δεν θα χρειαζοταν οι beta εκδοσεις. Και εγω στο ιδιο μηχανημα το εβαλα και εκτος απο τα transitions που κολανε καμια φορα και δεν ειναι γενικα πολυ smooth και το mail που του πηρε λιγη ωρα να λειτουργησει την πρωτη φορα δεν εχω κανενα αλλο προβλημα. Κατα τα αλλα πολυ ευχαριστημενος. Να προσθεσω οτι εκανα clean install και οχι πανω σε mavericks
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες