Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 8 ψήφοι

OS X Yosemite - 10.10

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1492 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1201   dakis

dakis

iPH Contributor

• 1304 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:dakis

Δημοσίευση 28/12/2014 - 20:50

Πόση Ram έχεις εγκατεστημένη :huh:?

4gb

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1202   jim clarinetist

jim clarinetist

iPH Addict

• 688 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/12/2014 - 21:04

Καλησπέρα κι από μένα. Ξέρω είναι off topic αλλά για να μην ανοίξω νέο, γράφω εδώ.

Γνωρίζετε κάποιο site με αγγελίες για Mac για να βάλω; Πέρα από εδώ το δικό μας...

www...gr

Τελευταία επεξεργασία από: jim clarinetist, 28/12/2014 - 21:04

#1203   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 29/12/2014 - 20:17

Μετά απο αρκετούς μήνες συμβίωσης με Yosemite (Beta 2 και ότι βγηκε μετά με τις κανονικές με ενδιαμεσα Clean Installs) αποφάσισα να περάσω πάλι σε Mavericks!! :D

Rock Solid αισθάνομαι πλέον χωρις random halts σε software/hardware μετά απο Χ ώρες λειτουργείας και σαφώς χωρις το Wi-Fi που μου χε σπασει τα νευρα ενω είχα δοκιμάσει τα πάντα.. 

p.s. Μόνο κάτι έγγραφα δεν μπορεσα να βρω απο iCloud του TextEdit μιας και ειχε αναβαθμιστει αλλα τρεχοντας σε VM το Yosemite τα αποθηκευσα εκ νεου να τα χω σε Mavericks

#1204   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 31/12/2014 - 14:03

Τόσο απογοήτευση..;; 

Τι πρόβλημα σου λύθηκε τελικά που δεν λυνόταν με Yosmite? Πέρα από το wifi που πραγματικά πρέπει να είσαι από τους λίγους που δεν καταφέραν ακόμα και μετά την αναβάθμιση να λύσουν το πρόβλημα.

Τι διαφορές είδες, και που; Το ρωτάω πραγματικά τελείως ενημερωτικά, για να μπορέσω να συγκρίνω και εγώ μιας που έχω μονο 4γιγα στον Μακ μου.

Γιατί τον πηρα με Μαβερικς, και είχα χρόνο να τον τεστάρω. Και πράγματι ασχέτως τι γραφει η μπάρα της ραμ για παράδειγμα (270mb free) δεν εμποδίζει σε τίποτα το άνετο και γρήγορο άνοιγμα, και ανανέωση των σελίδων στων Safari. (ίσως και λίγο γρηγορότερα από Μαβερικς)

Ένα από τα πολλά παραδείγματα. 

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 31/12/2014 - 14:04

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#1205   technomonster

technomonster

iPH Elite Poster

• 1930 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 31/12/2014 - 17:03

Τόσο απογοήτευση..;;

Τι πρόβλημα σου λύθηκε τελικά που δεν λυνόταν με Yosmite? Πέρα από το wifi που πραγματικά πρέπει να είσαι από τους λίγους που δεν καταφέραν ακόμα και μετά την αναβάθμιση να λύσουν το πρόβλημα.

Τι διαφορές είδες, και που; Το ρωτάω πραγματικά τελείως ενημερωτικά, για να μπορέσω να συγκρίνω και εγώ μιας που έχω μονο 4γιγα στον Μακ μου.

Γιατί τον πηρα με Μαβερικς, και είχα χρόνο να τον τεστάρω. Και πράγματι ασχέτως τι γραφει η μπάρα της ραμ για παράδειγμα (270mb free) δεν εμποδίζει σε τίποτα το άνετο και γρήγορο άνοιγμα, και ανανέωση των σελίδων στων Safari. (ίσως και λίγο γρηγορότερα από Μαβερικς)

Και εγώ 4GB έχω σε 2 mac και δέν εχω κανένα πρόβλημα.

#1206   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2014 - 17:17

Πιστεύω ότι περισσότερο ψυχολογικό είναι σε κάποιους, παρα πραγματικό πρόβλημα.

Με όλα αυτο το κομφούζιο που έγινε  στην πρώτη επίσημη του Yosemite, και τα πρώτα προβλήματα ασυμβατότητας iPhone>Mac, wifi, etc, πιστεύω ότι έπαιξε πολύ στην ψυχολογία κάποιων να γυρίσουν πίσω. 

Πάντως χτυπάω ξύλο, πέρα από κάποια μικροπροβλήματα που είχα και εγώ στις αρχές, πλέον όλα καλά. Χαίρομαι την αναβάθμιση που την θεωρώ μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων.

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 31/12/2014 - 17:18

#1207   jjkarag

jjkarag

iPH Member

• 241 μηνύματα
  • Twitter:@jjkarag
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 31/12/2014 - 17:33

Πιστεύω ότι περισσότερο ψυχολογικό είναι σε κάποιους, παρα πραγματικό πρόβλημα.

Με όλα αυτο το κομφούζιο που έγινε  στην πρώτη επίσημη του Yosemite, και τα πρώτα προβλήματα ασυμβατότητας iPhone>Mac, wifi, etc, πιστεύω ότι έπαιξε πολύ στην ψυχολογία κάποιων να γυρίσουν πίσω. 

Πάντως χτυπάω ξύλο, πέρα από κάποια μικροπροβλήματα που είχα και εγώ στις αρχές, πλέον όλα καλά. Χαίρομαι την αναβάθμιση που την θεωρώ μια από τις καλύτερες των τελευταίων χρόνων.

Καλησπέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Μια & λές όλα καλά εμένα γιατί δεν συνδέεται το iPhone 6 Plus με Mac Book Pro (Late 2013) το Bluetooth.Δοκίμασα ολλές φορές & μου βγάζει μήνυμα η δεν είναι δυνατή η σύνδεση η δεν είναι συμβατό το Mac Book Pro.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

#1208   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2014 - 18:33

Έχεις κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες σωστά; 

Αν ναι, στη σύζευξη σου έβγαλε έναν αριθμό. Πάτησες ΟΚ στο iPhone? (πρώτο σκριν σοτ)

Δεύτερον, ακόμα και Νο κονεξιον να λέει, λειτουργεί. Τουλάχιστον σε μένα. Δες δεύτερο σκριν σοτ.

Εσύ το δοκίμασες έστω και αν σου έλεγε ότι το τηλ δεν είναι συνδεδεμένο;

Συνημμένο αρχείο  Capture d’écran 2014-12-31 à 17.22.25.png   486.6KB   38 λήψεις

Συνημμένο αρχείο  Capture d’écran 2014-12-31 à 17.23.55.png   837.06KB   39 λήψεις

Επίσης για σένα και όσους αγαπάς. 

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 31/12/2014 - 18:39

#1209   livistros

livistros

iPH Contributor

• 1024 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 31/12/2014 - 18:57

Παίδες ακομα περιμένουμε μερικοί τη 2η αναβάθμιση για να λυθούν bugs.Για παράδειγμα το lug στο Magic Mouse με το Bluetooth εξαφανίστηκε.Το θέμα της μπαταρίας παραμένει όμως...MacBook Air 2013

#1210   sellia

sellia

iPH Addict

• 899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 05/01/2015 - 20:26

Εμένα αυτό που μου λείπει στο γιοσέμιτι, είναι το μπλοκάρισμα του σποτλάιτ να ψάχνει στο ιντερνετ...

Ελπίζω κάποια στιγμή να το ξαναδώσουν...

#1211   darklordvader77

darklordvader77

iPH Contributor

• 1117 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:darklordvader77

Δημοσίευση 05/01/2015 - 23:18

Τόσο απογοήτευση..;;

Καλησπερα, καλη χρονια να χεις Λουκα..!!

σορρυ για την καθυςτερημενη απαντηςη-ελειπα εκτος Αθηνων με χαλια σημα..

Με την Ram κανενα θεμα δεν ειχα (θυμασαι ποοοσο το ψαχναμε στις Beta).

Το θεμα μου κυριως ηταν τα εξης:

Εκει που δουλευε σενιο και σφαιρα το μηχανημα για 3 ωρες σερι πχ ε καποια στιγμη ξεκιναει ενα απ τα παρακατω ή και ολα μαζι:

-μικροκολληματα στα γραφικα/animations του mission control/notification center

-Safari beach ball για 5 δευτερα χωρις να χω και πολλες καρτελες ανοιχτες.

-Κατα τη μεταφορα μεγαλων αρχειων μεσω FTP/AFP στο PS3 και στον Server μου (XPenology) ξαφνικα πεφτει δραματικα η ταχυτητα σε Kbps και σταματαει να ανταποκρινεται η καρτα δικτυου Ethernet του iMac. Μετα απο Restart του μηχανηματος στρωνει βεβαια..

Ομως οταν ολα τα παραπανω δεν τα εχω σε Mavericks δεν υπαρχει λογος να ξαναμεταβω σε Yosemite οχι τουλαχιστον πριν το Update .4-.5

P.S. Για το Wi-Fi πιστευω ειναι καθαρα θεμα Driver της Apple-δεν εχω το καλυτερο Router που θα μπορουσα να χω και δε πεταει σε Mavericks πχ αλλα δε κανει και 5 λεπτα ανοιξε-κλεισε για να πιαςει οπως σε Yoshi.

P.S. 2 Απο λογισμικο περασμενο ειχα ολο της Paragon (αυθεντικο φυσικα) και απο extension το Trim Enabler με την σωστη διαδικασια.

#1212   jjkarag

jjkarag

iPH Member

• 241 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2015 - 00:08

Έχεις κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες σωστά; 

Αν ναι, στη σύζευξη σου έβγαλε έναν αριθμό. Πάτησες ΟΚ στο iPhone? (πρώτο σκριν σοτ)

Δεύτερον, ακόμα και Νο κονεξιον να λέει, λειτουργεί. Τουλάχιστον σε μένα. Δες δεύτερο σκριν σοτ.

Εσύ το δοκίμασες έστω και αν σου έλεγε ότι το τηλ δεν είναι συνδεδεμένο;

attachicon.gifCapture d’écran 2014-12-31 à 17.22.25.png

attachicon.gifCapture d’écran 2014-12-31 à 17.23.55.png

Επίσης για σένα και όσους αγαπάς. 

Ευχαριστώ φίλε, αλλά ποτέ σε μένα δεν δεν έβγαλε κάτω αριστερά το Iphone sto Safari όπως δείχνει η 2η εικόνα σου

#1213   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2015 - 00:41

Καλησπερα, καλη χρονια να χεις Λουκα..!!

σορρυ για την καθυςτερημενη απαντηςη-ελειπα εκτος Αθηνων με χαλια σημα..

Με την Ram κανενα θεμα δεν ειχα (θυμασαι ποοοσο το ψαχναμε στις Beta).

Το θεμα μου κυριως ηταν τα εξης:

Εκει που δουλευε σενιο και σφαιρα το μηχανημα για 3 ωρες σερι πχ ε καποια στιγμη ξεκιναει ενα απ τα παρακατω ή και ολα μαζι:

-μικροκολληματα στα γραφικα/animations του mission control/notification center

-Safari beach ball για 5 δευτερα χωρις να χω και πολλες καρτελες ανοιχτες.

-Κατα τη μεταφορα μεγαλων αρχειων μεσω FTP/AFP στο PS3 και στον Server μου (XPenology) ξαφνικα πεφτει δραματικα η ταχυτητα σε Kbps και σταματαει να ανταποκρινεται η καρτα δικτυου Ethernet του iMac. Μετα απο Restart του μηχανηματος στρωνει βεβαια..

Ομως οταν ολα τα παραπανω δεν τα εχω σε Mavericks δεν υπαρχει λογος να ξαναμεταβω σε Yosemite οχι τουλαχιστον πριν το Update .4-.5

P.S. Για το Wi-Fi πιστευω ειναι καθαρα θεμα Driver της Apple-δεν εχω το καλυτερο Router που θα μπορουσα να χω και δε πεταει σε Mavericks πχ αλλα δε κανει και 5 λεπτα ανοιξε-κλεισε για να πιαςει οπως σε Yoshi.

P.S. 2 Απο λογισμικο περασμενο ειχα ολο της Paragon (αυθεντικο φυσικα) και απο extension το Trim Enabler με την σωστη διαδικασια.

Επίσης καλη χρονια και σε σένα φιλε μου.

Χμμ..κατάλαβα. 

Προφανώς η χρήση που του κανεις είναι λίγο παραπάνω του μέσου χρήστη. Όχι ότι δικαιολογεί τις παραπάνω συμπεριφορές του OS, φυσικά, αλλα απλώς το επισημάνω γιατί απλοί χρήστες ίσως να μην έχουν καν αυτή την ευκαιρία να το διαπιστώσουν! 

Και βεβαια γνωρίζω ότι η χρήση που του κανεις είναι πάνω από simple user, όχι από αυτά που μου αναφέρεις, αλλα από αυτά που γνωρίζω για εσένα μέσα από το φόρουμ τόσα χρόνια. ;-)

Εγώ το σπιν-μπολ το έχω από την άλλη μονο σε firefox..κατα το άνοιγμα πάντα!

Για τα αλλα δεν μπορώ να σου πω, μιας που και εγώ το έχω για διαφορετική χρήση. 

Μέχρι στιγμής όλα καλα. 

Ευχαριστώ φίλε, αλλά ποτέ σε μένα δεν δεν έβγαλε κάτω αριστερά το Iphone sto Safari όπως δείχνει η 2η εικόνα σου

Προφανώς το δοκίμασες ιδιοις ομμασι; 

Έβαλες δλδ το iPhone σε bluetooth μαζι με τον Mac, άνοιξες Safari στο iPhone, και δεν σου έβγαλε τίποτα το Mac?

#1214   jjkarag

jjkarag

iPH Member

• 241 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2015 - 00:48

Επίσης καλη χρονια και σε σένα φιλε μου.

Χμμ..κατάλαβα. 

Προφανώς η χρήση που του κανεις είναι λίγο παραπάνω του μέσου χρήστη. Όχι ότι δικαιολογεί τις παραπάνω συμπεριφορές του OS, φυσικά, αλλα απλώς το επισημάνω γιατί απλοί χρήστες ίσως να μην έχουν καν αυτή την ευκαιρία να το διαπιστώσουν! 

Και βεβαια γνωρίζω ότι η χρήση που του κανεις είναι πάνω από simple user, όχι από αυτά που μου αναφέρεις, αλλα από αυτά που γνωρίζω για εσένα μέσα από το φόρουμ τόσα χρόνια. ;-)

Εγώ το σπιν-μπολ το έχω από την άλλη μονο σε firefox..κατα το άνοιγμα πάντα!

Για τα αλλα δεν μπορώ να σου πω, μιας που και εγώ το έχω για διαφορετική χρήση. 

Μέχρι στιγμής όλα καλα. 

Προφανώς το δοκίμασες ιδιοις ομμασι; 

Έβαλες δλδ το iPhone σε bluetooth μαζι με τον Mac, άνοιξες Safari στο iPhone, και δεν σου έβγαλε τίποτα το Mac?

Έκανα ακριβώς οτι λές αλλά ποτέ δεν συνδέθηκε. Το ίδιο συμβαίνει μερικές φορές & με το Airdrop.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου

#1215   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 06/01/2015 - 03:11

Xμμμ...περίεργα πράγματα.

Nα υποθέσω ότι και τα δυο μηχανάκια (OS>iOS) έχουν το ίδιο cloud account.

Αφού δοκίμασες τα πάντα (οδηγούς, τιπς, κτλ) και δεν λέει να ξεκολησει με τίποτα, θα σου πρότεινα την εσχατη λύση. 

Καθαρή εγκατάσταση, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Και μανουαλ μπακ-απ. Δλδ από εξωτερικό μπαίνεις μανουαλ και τραβας εφαρμογές, ντοσιέ, φωτό, και λοιπά αρχεία που χρειάζεσαι για να τον 'ξαναστησεις'.

Ψιλό ταλαιπώρια στα καλα καθούμενα, αλλα δεν βλέπω άλλον τρόπο να ξεκολλήσει αυτή η βλακεία! (hands off, continuity, etc)

Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να βοηθήσω παραπάνω. 

Κρατα μας ενήμερους αν βρεις κάποια λύση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14