Τωρα τελευταια ολο και πιο συχνα κρασαρει ο Safari...Το παρατηρησατε και εσεις;;
εμενα δεν ανοιγει καν λινκ..... κατεβασα chrome μεχρι την επομενη beta
Δημοσίευση 11/06/2014 - 09:10
Τωρα τελευταια ολο και πιο συχνα κρασαρει ο Safari...Το παρατηρησατε και εσεις;;
εμενα δεν ανοιγει καν λινκ..... κατεβασα chrome μεχρι την επομενη beta
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 13/06/2014 - 19:28
Από θερμοκρασίες πως πάτε; Εμένα σε mini χωρίς να κάνω τίποτα ώρες ώρες μου ανεβάζει ψηλές θερμοκρασίες. Δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση πάντως και δεν ξέρω αν παιζει ρόλο αυτό.
Πάντως σαν μια πρώτη ματιά πολύ ευχάριστες οι αλλαγές. Ανυπομονώ για τη δεύτερη έκδοση
Δημοσίευση 13/06/2014 - 21:13
Δημοσίευση 14/06/2014 - 22:40
εχει καταφερει κανεις να κανει κληση απο το mac>?
Δημοσίευση 14/06/2014 - 23:55
εχει καταφερει κανεις να κανει κληση απο το mac>?
Ακόμα δεν το έχει υλοποιήσει η Apple αλλα λογικά σε επομενο build θα δουλεύει
Δημοσίευση 15/06/2014 - 00:20
παντός το hands off λειτουργεί κανονικαΑκόμα δεν το έχει υλοποιήσει η Apple αλλα λογικά σε επομενο build θα δουλεύει
Δημοσίευση 15/06/2014 - 12:45
Οσο διαβάζω , τόσο θέλω να το περάσω στο mac και να βάλω και iOS 8 betas να παίζω!
Δημοσίευση 15/06/2014 - 12:45
Οσο διαβάζω , τόσο θέλω να το περάσω στο mac και να βάλω και iOS 8 betas να παίζω!
μην βαλεις την πρωτη ομως χαχαχ
Δημοσίευση 15/06/2014 - 12:49
μην βαλεις την πρωτη ομως χαχαχ
Περιμένω να βγουν οι νέες αύριο μεθαύριο!
Εκτός αν ο Tim μου στείλει τα link να τις κατεβάσω , όπως μου υποσχέθηκε εχθές που μιλάγαμε μέσω facetime!
Μέχρι σήμερα το μεσημέρι είπε....
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 15/06/2014 - 12:49
Δημοσίευση 15/06/2014 - 13:12
Ας μου λείσει κάποιος μια απορία. Αν βλέπω μια ταινία στο mac θα μπορώ να την πιάσω και να συνεχίσω να τη βλέπω απο το κιν μου ή το ipad?
Η δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη;
Δημοσίευση 15/06/2014 - 13:24
Ας μου λείσει κάποιος μια απορία. Αν βλέπω μια ταινία στο mac θα μπορώ να την πιάσω και να συνεχίσω να τη βλέπω απο το κιν μου ή το ipad?
Η δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη;
Pages, Numbers, Keynote, Messages, Reminders, Calendar, and Contacts, ,mail, maps νομιζω αυτα ειναι προς το παρον, ακουσα οτι ισως να υπαρχει και αapi για 3rd party apps το οποιο θα ειναι μαματο
Δημοσίευση 15/06/2014 - 13:25
Pages, Numbers, Keynote, Messages, Reminders, Calendar, and Contacts, ,mail, maps νομιζω αυτα ειναι προς το παρον, ακουσα οτι ισως να υπαρχει και αapi για 3rd party apps το οποιο θα ειναι μαματο
Ναι εχει API για 3RD party apps. Τώρα το διάβαζα. Αλλά για media δεν είπαν τίποτα , οπότε περιμένουμε
Δημοσίευση 15/06/2014 - 13:35
Ναι εχει API για 3RD party apps. Τώρα το διάβαζα. Αλλά για media δεν είπαν τίποτα , οπότε περιμένουμε
ρε προσπαθω τοση ωρα να παρω τηλ, το βρηκα αλλα δεν κανει την κληση, μου ανοιγει το παραθυρακι και στο τηλ δειχνει την κληση κανονικα αλλα μετα λεει προσπαθηστε ξανα.. γρρρρ
Δημοσίευση 15/06/2014 - 13:36
ρε προσπαθω τοση ωρα να παρω τηλ, το βρηκα αλλα δεν κανει την κληση, μου ανοιγει το παραθυρακι και στο τηλ δειχνει την κληση κανονικα αλλα μετα λεει προσπαθηστε ξανα.. γρρρρ
Δημοσίευση 15/06/2014 - 13:38
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες