ναι.
το ίδιο id (και ενεργοποιημένο το icloud προφανώς) στις 2 συσκευές, στο ίδιο wifi.
σ ευχαριστω..πως το βλεπεις εσυ γνεικοτερα στο κινητο σου αξιζει το 8αρι?
Δημοσίευση 19/09/2014 - 08:19
ναι.
το ίδιο id (και ενεργοποιημένο το icloud προφανώς) στις 2 συσκευές, στο ίδιο wifi.
Δημοσίευση 19/09/2014 - 08:21
Δηλαδή θα δουλέψει και χωρίς Bluetooth?ναι.
Δημοσίευση 19/09/2014 - 08:34
ως τώρα είναι μια χαρά, έχει ελάχιστη διαφορά στην απόκριση, μετά από μια μέρα υποθέτω δε θα καταλαβαίνω τη διαφορά.
κολληματάκια έχει αλλά συνήθως είναι ανεπαίσθητα.
(όταν ήμουν 7.0.6 και jb, γινόταν πανηγύρι στην καθυστέρηση).
όλα λειτουργούν κανονικά.
το spotlight είναι πολύ γρήγορο, η Siri πολύ καλή και η δίγλωσση υπαγόρευση κειμένου γρήγορη και ακριβής.
το quick reply ακόμα δεν το δούλεψα.
τα widgets και οι δυνατότητες μεταφοράς αρχείων και επικοινωνίας εφαρμογών με τον καιρό θα γίνει εντυπωσιακή.
τα πληκτρολόγια δε μου άρεσαν ως τώρα, το flesksy είναι πολύ καλό αλλά η αλλαγή από το native πληκτρολόγιο στο fleksy έχει lag, αυτά θα διορθωθούν όμως είμαι σίγουρος. και όταν η Apple βάλει predictive keyboard στα ελληνικά θα είναι αναντικατάστατο.
Δημοσίευση 19/09/2014 - 08:35
Δηλαδή θα δουλέψει και χωρίς Bluetooth?
ναι χωρίς bluetooth.
(έχω iPhone 4s και iPad mini retina, αν παίζει κάποιο ρόλο).
Δημοσίευση 19/09/2014 - 08:36
Δημοσίευση 19/09/2014 - 08:41
Σορυ που ξαναρωτάω..
Οσοι αναβαθμίσατε έχετε κανονικά όλες σας τις φωτό στο άλμπουμ πρόσφατες προσθήκες;;;
Βλέπω παιδιά που εχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα..Αν βρήκε κάποιος λύση αν μπορούσε να την γράψει εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από: mihalis, 19/09/2014 - 08:50
Δημοσίευση 19/09/2014 - 08:47
Δημοσίευση 19/09/2014 - 08:50
Ισως εβαλε απο την ροη μονο των τελευταιων 30 ημερων .... !
Δημοσίευση 19/09/2014 - 08:55
Έχω iPad Air και iPhone 4S. Από ότι κατάλαβα να προχωρήσω αφοβα στην αναβάθμιση του τάμπλετ και όχι του κινητού μου σωστά;
Δημοσίευση 19/09/2014 - 09:02
Ισως εβαλε απο την ροη μονο των τελευταιων 30 ημερων .... !
Κανονικά δεν έπρεπε να βάλει ότι υπήρχε στο άλμπουμ κάμερας;;
Τα άλμπουμ τα υπόλοιπα δεν έχουν πειραχτεί καθόλου και είναι όπως τα είχα, απλά πλέον δεν είναι και στο άλμπουμ προσφατες προσθηκες(βέβαια καποιες φωτο που δεν είχα σε άλμπουμ δεν υπάρχουν πλέον)
Δημοσίευση 19/09/2014 - 09:05
καλημερες, to air drop θα δουλευει μεταξυ iphone kai macbook οταν βγει το yosemite? διοτι me mavericks δεν γινεται χαΐρι
Δημοσίευση 19/09/2014 - 09:19
Κανονικά δεν έπρεπε να βάλει ότι υπήρχε στο άλμπουμ κάμερας;;
Τα άλμπουμ τα υπόλοιπα δεν έχουν πειραχτεί καθόλου και είναι όπως τα είχα, απλά πλέον δεν είναι και στο άλμπουμ προσφατες προσθηκες(βέβαια καποιες φωτο που δεν είχα σε άλμπουμ δεν υπάρχουν πλέον)
Δημοσίευση 19/09/2014 - 09:23
Κανεις;Τελικά το icloud drive το δοκίμασε κανεις με τις φωτογραφίες; Μπορούμε να τις στείλουμε και να τις βλέπουμε απο το σύννεφο απελευθερώνοντας χώρο στο τηλεφωνο;
Δημοσίευση 19/09/2014 - 09:29
Έχω iPad Air και iPhone 4S. Από ότι κατάλαβα να προχωρήσω αφοβα στην αναβάθμιση του τάμπλετ και όχι του κινητού μου σωστά;
εγώ προχώρησα άφοβα στην αναβάθμιση του iPad mini retina και iPhone 4S και είμαι μια χαρά.
η επιλογή δική σου.
Δημοσίευση 19/09/2014 - 09:38
ως τώρα είναι μια χαρά, έχει ελάχιστη διαφορά στην απόκριση, μετά από μια μέρα υποθέτω δε θα καταλαβαίνω τη διαφορά.
κολληματάκια έχει αλλά συνήθως είναι ανεπαίσθητα.
(όταν ήμουν 7.0.6 και jb, γινόταν πανηγύρι στην καθυστέρηση).
όλα λειτουργούν κανονικά.
το spotlight είναι πολύ γρήγορο, η Siri πολύ καλή και η δίγλωσση υπαγόρευση κειμένου γρήγορη και ακριβής.
το quick reply ακόμα δεν το δούλεψα.
τα widgets και οι δυνατότητες μεταφοράς αρχείων και επικοινωνίας εφαρμογών με τον καιρό θα γίνει εντυπωσιακή.
τα πληκτρολόγια δε μου άρεσαν ως τώρα, το flesksy είναι πολύ καλό αλλά η αλλαγή από το native πληκτρολόγιο στο fleksy έχει lag, αυτά θα διορθωθούν όμως είμαι σίγουρος. και όταν η Apple βάλει predictive keyboard στα ελληνικά θα είναι αναντικατάστατο.
για την διγλωσση υπαγορευση κειμενου θελει καποια ενεργοποιηση απο καπου?
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες