Μια ερώτηση άσχετου: αν κάνω backup-update-restore μέσω itunes θα ειναι ολα οπως πριν με τις εφαρμογές οργανωμένες σε φακέλους οπως ήταν; Την είχα πατήσει στο παρελθόν γι αυτο ρωτάω
iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό
Δημοσίευση 19/09/2014 - 10:13
Ad
Δημοσίευση 19/09/2014 - 10:16
Backup-Restore-From backup, αυτή είναι η σειρά ΜΟΝΟ αν είσαι "καθαρός" χωρίς jb
Δημοσίευση 19/09/2014 - 10:16
http://www.newsit.gr...ne-6-epese-kato
ποσο τραγικο χριστε μου??!!??
σορυ για το off topic αλλα δεν μπορουσα να μην το ποσταρω
Δημοσίευση 19/09/2014 - 10:20
έτσι και ο ξάδερφός μου πριν 25 χρόνια, μόλις πήρε απ' την αντιπροσωπεία το νέο του Opel Corsa, το τράκαρε στην πρώτη στροφή...
Δημοσίευση 19/09/2014 - 10:22
Υπάρχει κανένας τρόπος να βλέπουμε της φωτο, όπως πριν?
Δημοσίευση 19/09/2014 - 10:24
έτσι και ο ξάδερφός μου πριν 25 χρόνια, μόλις πήρε απ' την αντιπροσωπεία το νέο του Opel Corsa, το τράκαρε στην πρώτη στροφή...
φιλε ειχα την τυχη να βρισκομαι στο παρισι οταν βγηκε το ipad 4.περιμενα απο τις 3 το βραδυ η δικια μου κοιμοτανε και εγω καθομουν στο κρυο..αστααα..οταν το πηρα ξερεις ποσες φορες σκεφτηκα οτι θα μου πεσει και θα ξεφτιλιστω??αλλα αξιζε ο κοπος!!χαχαχχα!!!
συμβαινουν ομως κι αυτα...
Δημοσίευση 19/09/2014 - 10:33
Να ρωτήσω και εγώ κάτι..Εχω ενα iphone4 και ενα ipad mini.Αν βάλω ios8 στο mini φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με την ροή και το Icloud έτσι;
Δημοσίευση 19/09/2014 - 10:40
ενεργοποιησε την siri βαλε ελληνικο keyboard στο imessage ή οπου θελεις πατα μικροφωνο διπλα απο το space και μίλα απλα να εχεις wifi/3g gl
Εγω το εκανα αλλα στελνει φωνητικο μνμ οχι γραφτο?
Δημοσίευση 19/09/2014 - 10:41
Δημοσίευση 19/09/2014 - 10:46
Το ότι η κάλυψη 3G και 4G στην Ελλάδα είναι για κλάματα δεν είδα να διαμαρτύρεσε η apple βγάζει τα κινητα με βάσει την Αμερική όταν αυτοί είχαν 3G και 4G εμείς δεν είχαμε ούτε adsl με αναλογικό μόντεμ παίζαμε όποτε αντί να κράξουμε την apple που βάσει λογικής έβγαλε ένα διακόπτη μάλλον απαρχαιωμένο (που σαφώς πολλούς μπορεί να βολεύει στην Ελλάδα γιατί σε καμία άλλη χώρα δεν είδα να το λένε πρόβλημα) καλύτερα να κράξουμε την κάθε εταιρεία κινητής με τα υπερβολικά ακριβά συμβόλαια που έχουν και είμαστε πρωτοπόροι τα πιο ακριβά στην Ευρώπη έχουμε και η κάλυψη για κλάματα.....Καλά μιλάμε ότι έχω αναφέρει ένα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα όλων των 4G iPhones εδώ μέσα, από το 5 και μετά, που δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του 3G στο background, είτε για να έχεις καλύτερο σήμα GSM να μιλάς όπου δεν υπάρχει καλή 3G κάλυψη, είτε απλά για να σώσεις μπαραρία αν σε ενδιαφέρει μόνο να μιλάς για κάποιες ώρες της μέρας, και αντί να γίνεται ένας χαμός και να διαμαρτύρονται όλοι και να στέλνουν feedback στην Apple να διορθώσει άμεσα αυτό το σοβαρό πρόβλημα, όλοι μα όλοι εδώ μέσα ασχολούνται με τα features του iOS 8!!!!! Τελικά οι περισσότεροι Apple users/fans είναι πρόβατα, ότι τους πασάρει η Apple είναι "άγιο" και "τέλειο"!.......... Δεν θα ακολουθήσω πλέον, την υγεία μας να έχουμε πρώτα ο Θεός, και λίγα λεφτάκια, και έφυγα προς Android. Bye bye Apple iPhones!!..............
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 19/09/2014 - 10:46
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 19/09/2014 - 10:48
Το ότι η κάλυψη 3G και 4G στην Ελλάδα είναι για κλάματα δεν είδα να διαμαρτύρεσε η apple βγάζει τα κινητα με βάσει την Αμερική όταν αυτοί είχαν 3G και 4G εμείς δεν είχαμε ούτε adsl με αναλογικό μόντεμ παίζαμε όποτε αντί να κράξουμε την apple που βάσει λογικής έβγαλε ένα διακόπτη μάλλον απαρχαιωμένο (που σαφώς πολλούς μπορεί να βολεύει στην Ελλάδα γιατί σε καμία άλλη χώρα δεν είδα να το λένε πρόβλημα) καλύτερα να κράξουμε την κάθε εταιρεία κινητής με τα υπερβολικά ακριβά συμβόλαια που έχουν και είμαστε πρωτοπόροι τα πιο ακριβά στην Ευρώπη έχουμε και η κάλυψη για κλάματα.....
Για την έλλειψη toggle έχω ακούσει παράπονα και από φίλους που μένουν Βόρεια Ευρώπη πάντως, δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο το χάλια σήμα!
Δημοσίευση 19/09/2014 - 10:56
Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:07
αυτο ηταν το πρωτο επισημο drop test της συσκευης.
Εχει δοκιμασει κανεις το air drop με OSX MAVERICKS και να του δουλευει??
Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:10
ναι αλλά δεν γινετε με αλλα τηλεφωνα το σημα να ναι φουλ ενω με αυυο βα βαι μια γραμμη..Το ότι η κάλυψη 3G και 4G στην Ελλάδα είναι για κλάματα δεν είδα να διαμαρτύρεσε η apple βγάζει τα κινητα με βάσει την Αμερική όταν αυτοί είχαν 3G και 4G εμείς δεν είχαμε ούτε adsl με αναλογικό μόντεμ παίζαμε όποτε αντί να κράξουμε την apple που βάσει λογικής έβγαλε ένα διακόπτη μάλλον απαρχαιωμένο (που σαφώς πολλούς μπορεί να βολεύει στην Ελλάδα γιατί σε καμία άλλη χώρα δεν είδα να το λένε πρόβλημα) καλύτερα να κράξουμε την κάθε εταιρεία κινητής με τα υπερβολικά ακριβά συμβόλαια που έχουν και είμαστε πρωτοπόροι τα πιο ακριβά στην Ευρώπη έχουμε και η κάλυψη για κλάματα.....
παρόλα αυτα εμενα χτες κρατησε 17 ωρες που δ κρατουσε πριν..ImageUploadedByTapatalk1411113159.370202.jpg
Σχετικά με τη συμπεριφορά της μπαταρίας στο iOS 8
εγω που δεν ειδα πουθενά το set up as new και όταν τελείωσα τ αναβάθμιση ειχα και μυνηματα και φωτογραφιες οπως πριν;!;! Παίζει κάτι;Backup-Restore-From backup, αυτή είναι η σειρά ΜΟΝΟ αν είσαι "καθαρός" χωρίς jb
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 19/09/2014 - 12:03
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες