Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3041 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1651   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3140 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:21

εγω που δεν ειδα πουθενά το set up as new και όταν τελείωσα τ αναβάθμιση ειχα και μυνηματα και φωτογραφιες οπως πριν;!;! Παίζει κάτι;

Φίλε μου σου είπα επαναφορά (restore) , όχι αναβάθμιση (update)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1652   hitman

hitman

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:27

Παιδια αναβαθμισα σε ios8 σε phone 5s εκανα back up αλλα τις φωτο που ειχα στην camera δεν μου τις βγαζει στις προσφατες προσθηκες στην καρτελα αλμπουμ πρεπει να πατησω την καρτελα φωτογραφιες(εκει τις εχει) αλλα δεν μπορω να τις μεταφερω!

κ 2ον πως μπορω να διαγραψω τον φακελο προσφατες διαγραφες?

Κ κατι αλλο οταν με καλουν γιατι σε μερικους βγαζει την φωτο fullscreen κ σε αλλους απλα κυκλακι.το γνωριζει κανεις;

ναι ρε φιλε κ εμενα ειχα 500 φωτο στο φακελο καμερας κ τωρα που εγινε προσφατες προσθηκες ηταν μονο 17 κ τωρα που ξανακοιταξα ηταν 5... τι γινεται ρε σεις??? ναι οι φωτο υπαρχουν  στις φωτο αλλα γιατι εφυγαν απο φακελο καμερας???

#1653   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:30

ναι ρε φιλε κ εμενα ειχα 500 φωτο στο φακελο καμερας κ τωρα που εγινε προσφατες προσθηκες ηταν μονο 17 κ τωρα που ξανακοιταξα ηταν 5... τι γινεται ρε σεις :huh: ναι οι φωτο υπαρχουν  στις φωτο αλλα γιατι εφυγαν απο φακελο καμερας :huh:

Eλα ντε, υπαρχει κανενας τροπος επαναφορας?

#1654   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:35

Εσας υπαρχει και αλμπουμ καμερας ?

#1655   kpol

kpol

iPH User

• 188 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:35

ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ??  παιδια ειναι πολυ σημαντικο προβλημα αυτο !!!

#1656   kpol

kpol

iPH User

• 188 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:40

KAMIA ΙΔΕΑ για το θεμα με τις φωτο? 

#1657   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1977 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:41

ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ??  παιδια ειναι πολυ σημαντικο προβλημα αυτο !!!

Προβλημα ? που εξαφανιστηκαν ?

#1658   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:58

Για την έλλειψη toggle έχω ακούσει παράπονα και από φίλους που μένουν Βόρεια Ευρώπη πάντως, δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο το χάλια σήμα!

Δεν διαφωνώ αλλά είπα η apple είναι apple και δεν κοιτάζει Ελλάδα και βόρεια Ευρώπη Κίνα και Αμερική εκεί δεν διαμαρτύρεται κανένας άρα όλα οκ και επίσης διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν έχει διακόπτη γιατί πιο απλά δεν σταματάμε να αγοράζουμε iPhone να δεις πως θα πάρουν σοβαρά και τα οποία θέματα έχει η Ευρώπη αλλά δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο διαμαρτυρόμαστε αλλά το παίρνουμε άρα καλά μας κάνουν....εγώ άδικο;

ναι αλλά δεν γινετε με αλλα τηλεφωνα το σημα να ναι φουλ ενω με αυυο βα βαι μια γραμμη..

Όπως είπα και πιο πάνω η παίρνεις iPhone και ενώ το ξέρεις δεν ξανά παίρνεις ή δεν διαμαρτύρεσαι το θεωρώ μουρμούρα ενώ βλέπεις μια βλέπεις δυο ότι λείπει ο διακόπτης να συνεχίσεις να έχεις iPhone ή να παίρνεις και το επόμενο μοντέλο μόνο και μόνο για να μπεις εδώ να το πεις (δεν λέω για σένα μιλάω γενικά και επειδή μπορεί να δεχτώ επίθεση όλα τα λέω πολύ ήρεμα και φιλικά). [emoji4]

Knowledge Is Power

#1659   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 19/09/2014 - 11:58

Για την έλλειψη toggle έχω ακούσει παράπονα και από φίλους που μένουν Βόρεια Ευρώπη πάντως, δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο το χάλια σήμα!

Δεν διαφωνώ αλλά είπα η apple είναι apple και δεν κοιτάζει Ελλάδα και βόρεια Ευρώπη Κίνα και Αμερική εκεί δεν διαμαρτύρεται κανένας άρα όλα οκ και επίσης διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν έχει διακόπτη γιατί πιο απλά δεν σταματάμε να αγοράζουμε iPhone να δεις πως θα πάρουν σοβαρά και τα οποία θέματα έχει η Ευρώπη αλλά δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο διαμαρτυρόμαστε αλλά το παίρνουμε άρα καλά μας κάνουν....εγώ άδικο;

ναι αλλά δεν γινετε με αλλα τηλεφωνα το σημα να ναι φουλ ενω με αυυο βα βαι μια γραμμη..

Όπως είπα και πιο πάνω η παίρνεις iPhone και ενώ το ξέρεις δεν ξανά παίρνεις ή δεν διαμαρτύρεσαι το θεωρώ μουρμούρα ενώ βλέπεις μια βλέπεις δυο ότι λείπει ο διακόπτης να συνεχίσεις να έχεις iPhone ή να παίρνεις και το επόμενο μοντέλο μόνο και μόνο για να μπεις εδώ να το πεις εδώ είναι απλά ένα forum λες η apple ή ο cook κάθε πρωί να μπαίνει εδώ και να βλέπει τι λέμε και να λέει ας το λύσω το πρόβλημα που έχουν; (δεν λέω για σένα μιλάω γενικά και επειδή μπορεί να δεχτώ επίθεση όλα τα λέω πολύ ήρεμα και φιλικά). [emoji4]

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 19/09/2014 - 12:05

Knowledge Is Power

#1660   RsRoyal

RsRoyal

iPH Member

• 262 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2014 - 12:00

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να βγάλει ένα tutorial για τα παρακάτω χαρακτηριστικά; Όσο αφορά την ενεργοποίηση αυτών! Ευχαριστώ πολύ!

http://www.apple.com...os8/continuity/

#1661   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3972 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 19/09/2014 - 12:04

Σημερα περασα κ εγω. Απο οτι ειδα ολες μου οι εφαρμογες ξανα θελουν κωδικο και μαιλ. Το εκανε κ σε σας; 

Κ εχασα πραγματα απο το viber τωρα κ τετοια. 

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#1662   AlexSandros

AlexSandros

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2014 - 12:12

KAMIA ΙΔΕΑ για το θεμα με τις φωτο? 

Λοιπόν , ένα όχι τόσο γρήγορο τρόπο ,αλλά αποτελεσματικό. Ανοίγεις photos ->photos κάνεις select (δεξιά πάνω  μια επιλογή ) τικ σε όλο το αλμπουμ και add to (κάτω κέντρο ) . Σου βγάζει επιλογή που θες να τις χώσεις .

#1663   Folemac

Folemac

iPH Enthousiast

• 414 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2014 - 12:48

Εγω το δοκίμασα σε iPad 2 64άρι με Update, ειναι λιγο πιο αργό αλλα νομίζω οτι με restore θα φτιάξει, ουσιαστικά για μένα ειναι ενα βελτιωμένο iOS 7 απο πλευράς εμφάνισης και λειτουργιών... Δεν το κατηγορώ απλώς λεω την γνώμη μου.
Θα το δοκιμάσω και σε iPod Touch για να δω μετά προχωράω και στο iPhone...
Αληθεύει οτι υπάρχουν προβλήματα? με τις φωτο και τα δεδομένα (οχι κινητής)...

#1664   Vapaboy

Vapaboy

iPH newbie

• 20 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 19/09/2014 - 13:28

ρε παιδια καντε μου μια χαρη, εχω jaibreak 7.1.1 θελω να παω στην 8.
στο itunes μου βγαζει την 7.1.2 για update.
κανω αυτην πρωτα? η μπορω να παω κατευθειαν στην 8 αν την εχω κατεβασει? και αν ναι μπορω να παω θελει απο dfu? θελει κατευθειαν update, restore?
πειτε μου λιγο την διαδικασια. ευχαριστω

#1665   StavrosA

StavrosA

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2014 - 13:30

ρε παιδια καντε μου μια χαρη, εχω jaibreak 7.1.1 θελω να παω στην 8.
στο itunes μου βγαζει την 7.1.2 για update.
κανω αυτην πρωτα? η μπορω να παω κατευθειαν στην 8 αν την εχω κατεβασει? και αν ναι μπορω να παω θελει απο dfu? θελει κατευθειαν update, restore?
πειτε μου λιγο την διαδικασια. ευχαριστω

καταρχην εχεις κανει Update το itunes?

αν το κανεις θα σου βγαλει να κανεις update στην 8

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια