Μπορείς να μου πεις που ακριβώς βρίσκεται το σύνοψη σήμερα? Γιατί στο iPad το εμφανίζει κανονικά στο NC, ενω στο iPhone όχι...
Ελπίζω αυτό να βοηθάει.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 25/09/2014 - 12:17
Δημοσίευση 25/09/2014 - 12:16
Μπορείς να μου πεις που ακριβώς βρίσκεται το σύνοψη σήμερα? Γιατί στο iPad το εμφανίζει κανονικά στο NC, ενω στο iPhone όχι...
Ελπίζω αυτό να βοηθάει.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 25/09/2014 - 12:17
Δημοσίευση 25/09/2014 - 12:19
αν πας στο nc ειτε στα ενεργοποιημένη ειτε στα ανενεργά widgets ειναι πρωτο πρωτο, αναλογα αν το χρησιμοποιείς ή οχι. σε ipad δεν γνωριΖωImageUploadedByTapatalk1411640112.223244.jpg
Εννοώ που στις ρυθμίσεις!
Το έχω στο NC , δεν μου εμφανίζεται το κείμενο! Κάποτε το είχα βρει, τώρα το ξέχασα πάλι...
Τελευταία επεξεργασία από: valexo, 25/09/2014 - 12:20
Δημοσίευση 25/09/2014 - 12:26
Ερώτηση.
Μπορείς να έχει κανείς ενεργοποιημένη τη φωνητική αναγνώριση χωρίς να είναι ενεργοποιημένη τη Siri; Όταν είναι ενεργοποιημένη η Siri δεν μπορώ να πω ''Κλήση σπίτι'' ας πούμε. Πρέπει να έχω τον τηλεφωνικό κατάλογο με greeklish
Μάλλον δεν γίνεται αυτό που ζητάω. Πάντως με απενεργοποιημένη την Siri έχει την επιλογή Φωνητική κλήση μόνο με Ελληνικά αλλά δεν βγάζει το μικρόφωνο στο πληκτρολόγιο. Χαζομάρα
Η λύση είναι να αφήσεις τις επαφές σου όπως τις έχεις στα ελληνικά, και να προσθέσεις ένα φωνητικό όνομα-επίθετο-προσωνύμιο στα Αγγλικά και με την πιο κοντινή προφορά. Και φυσικά δε θα λες «κάλεσε», αλλά "call". Επίσης τα άτομα που τα έχεις ούτως ή άλλως στα αγαπημένα, μπορείς να προσθέσεις ετικέτες σύμφωνα με την σχέση που σε συνδέει με τα άτομα αυτά. Πατέρας, μητέρα, αδελφός, κοπέλα, σύζυγος, φίλος, γιος, κόρη, κομμωτής, σουβλατζής και και και...
Δημοσίευση 25/09/2014 - 12:36
θες να εμφανίζεται ή να μην εμφανίζεται;Εννοώ που στις ρυθμίσεις!
Το έχω στο NC , δεν μου εμφανίζεται το κείμενο! Κάποτε το είχα βρει, τώρα το ξέχασα πάλι...
legit
Δημοσίευση 25/09/2014 - 12:38
Πρέπει iPhone και iPad να έχουν τον ίδιο λογαριασμό iCloud, να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο WiFi δίκτυο και:
1. στα settings του facetime του iPhone να είναι ανοιχτός ο διακόπτης "iPhone Cellular Calls"
2. στα settings/General του iPad να είναι ανοιχτός ο διακόπτης "Handoff"
τα εχω κανει
Πρέπει iPhone και iPad να έχουν τον ίδιο λογαριασμό iCloud, να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο WiFi δίκτυο και:
1. στα settings του facetime του iPhone να είναι ανοιχτός ο διακόπτης "iPhone Cellular Calls"
2. στα settings/General του iPad να είναι ανοιχτός ο διακόπτης "Handoff"
εχω κανει τα παραπανω αλλα δεν γινεται τιποτα.μηπως υπαρχει κατι αλλο?
Αυτό λέω κι εγώ, άμα θέλαμε τέτοια αγοράζαμε Samsung παντοφλέ!
Δημοσίευση 25/09/2014 - 12:43
Δοκίμασε να αποσυνδεθείς από το Apple ID στο Facetime και στα δύο και να ξανασυνδεθείς. Μετά, restart και στις δύο συσκευές και ξαναδοκίμασε.εχω κανει τα παραπανω αλλα δεν γινεται τιποτα.μηπως υπαρχει κατι αλλο?
Δημοσίευση 25/09/2014 - 12:49
θες να εμφανίζεται ή να μην εμφανίζεται;
Θέλω να εμφανίζεται!
Δημοσίευση 25/09/2014 - 13:04
Τι μπορεί να είναι αυτά που μου εμφανίζονται ανα τακτά διαστήματα??
όλο εκπλήξεις αυτο το ios 8
Δημοσίευση 25/09/2014 - 13:06
Η λύση είναι να αφήσεις τις επαφές σου όπως τις έχεις στα ελληνικά, και να προσθέσεις ένα φωνητικό όνομα-επίθετο-προσωνύμιο στα Αγγλικά και με την πιο κοντινή προφορά. Και φυσικά δε θα λες «κάλεσε», αλλά "call". Επίσης τα άτομα που τα έχεις ούτως ή άλλως στα αγαπημένα, μπορείς να προσθέσεις ετικέτες σύμφωνα με την σχέση που σε συνδέει με τα άτομα αυτά. Πατέρας, μητέρα, αδελφός, κοπέλα, σύζυγος, φίλος, γιος, κόρη, κομμωτής, σουβλατζής και και και...
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 25/09/2014 - 13:22
Αυτο πως το κανεις φιλαρακι...?πωςς προσθετω φωνητικο ονομα-επιθετο-προσωνυμιο στα Αγγλικα?που πηγαινω?
Δημοσίευση 25/09/2014 - 13:33
Αυτο πως το κανεις φιλαρακι...?πωςς προσθετω φωνητικο ονομα-επιθετο-προσωνυμιο στα Αγγλικα?που πηγαινω?
Κάνε edit οποιαδήποτε επαφή σου και μετά scroll down στην προσθήκη καινούργιου πεδίου.
Δημοσίευση 25/09/2014 - 13:52
Δημοσίευση 25/09/2014 - 14:03
Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς που και αν μπορώ να κάνω κάτι σαν καταγγελία για να κατεβάσω έκδοση μέσο Apple από iOS 8 στην προηγούμενη έκδοση διότι έκανα το λάθος στο ipad2 όπως και πολλοί άλλοι και έβαλα την 8 αλλά δεν λέει με τίποτα είναι πιο αργό και από την καθυστέρηση.
Μήπως πήγες με update? Κανονικά θέλει restore
Δημοσίευση 25/09/2014 - 14:15
παιδια καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια.οταν πασ να γραψεις μνμ στο πληκτρολογιο εμφανιζεται ενα κουμπακι εγγραφης ηχητικου μνμ τος.στο δικο μου δεν το βγαζει πως μπορω να το βαλω?
Τελευταία επεξεργασία από: sofakiMA9, 25/09/2014 - 14:15
Δημοσίευση 25/09/2014 - 14:19
Πρέπει να έχεις ο άλλος iphone. Αλλιώς δεν.
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες