Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3041 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1276   wrathchild

wrathchild

iPH Elite Poster

• 3140 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G

Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:55

Λοιπον θα περάσω ios 7.12 σε 4αρι! και αν τρωει σκαλώματα τοσο ωστε να μου σπάσουν τα νευρα θα στο στειλω να μου το κατεβασεις σε iος 6 παλι!..(πλακα κανω) θα το κοιταξω παντως αυτο με την 7.1.2.

Υπαρχει περιπτωση να βρουμε ενα σχετικο πινακα με τις αποδοσεις σε second οπως αυτος για το iphone 4s αλλα για 5 και 5ς  ?

Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις με second και milisecond, κόιτα να ευχαριστηθείς το τηλέφωνό σου

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1277   DrGreem

DrGreem

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:iDrGreem

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:01

Πραγματικά αν είσαι σε 4αρι δεν αξίζει η 7.1.2 το είχα κάνει και μετάνιωνα την ώρα και την στιγμή , πέρα απ το design δεν προσφέρει κάτι άλλο ουσιαστικό. Οπότε μένεις στην 6 με jailbreak και είσαι άρχοντας.

#1278   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:01

στο ios 8 παιζει διακοπτης 3g η ξανα πλεον μηδεν σημα .......?

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#1279   kavroulis

kavroulis

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:03

Μην αναλώνεσαι σε σκέψεις με second και milisecond, κόιτα να ευχαριστηθείς το τηλέφωνό σου

το 3gs μου κανει 2 λεπτα να μπει fb  κατα τα αλλα νομιζω οτι το εχω ευχαριστηθεί αρκετά!

#1280   chakabam

chakabam

iPH Member

• 203 μηνύματα
  • Twitter:@@ovvodesign

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:04

στο ios 8 παιζει διακοπτης 3g η ξανα πλεον μηδεν σημα .......?

αφαιρέθηκε και από μας με wind...

#1281   DrGreem

DrGreem

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • GameCenter:iDrGreem

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:05

το 3gs μου κανει 2 λεπτα να μπει fb  κατα τα αλλα νομιζω οτι το εχω ευχαριστηθεί αρκετά!

Δοκίμασε αυτό ^^, 

Λινκ

#1282   nik94

nik94

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:nikkour

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:07

Λοιπόν παιδιά πέρασα κι εγώ με τη σειρά μου το iOS8 στο 4S μου εδώ και λίγες ώρες.
Αρχικά να πω πως έκανα το Λάθος και το έκανα ενημέρωση και πέρασα το update πάνω στην 7.1.2 εκεί κολλούσε παρά πολύ ήταν σε λίγο καλύτερη θέση από το 4αρι πέρυσι με την 7. Μετά από κόπο πολύ (γιατί οι server χθες είχαν βγει off) πέρασα με set up as new την 8αρα και η διαφορά είναι χαοτική! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχει όπως ήταν το 4αρι με την 7αρα. Οκ έχει γίνει λίγο πιο laggy σε κάποια πράγματα όπως το Notification Center (λόγω widget), την κάμερα άμα την ανοίγεις από τη lock screen και στο control center (χωρίς λίγο). Κατα τα αλλά το ρολάρισμα μου φαίνεται σχεδόν ίδιο, βασικά νομίζω είναι ίδια με την 7αρα πέρυσι που σίγουρα με μικρά update θα βελτιωθεί. Όλα αυτά που ακούω ότι σέρνεται και τέτοια ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ απλά είναι λίγο πιο αργή. Αυτό παρατήρησα μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν όμως άψογα. Και θα το ξαναπώ επειδή είχα εμπειρία με 2 iPhone 4 όταν περάστικε το iOS 7, μιλάμε δεν έχουν καμία σχέση το 4αρι πέρυσι σερνόταν δεν πήγαινε πουθενά ενώ το 4S φέτος απλά έγινε λίγο laggy. Όχι ότι δικαιολογείται που έγινε πιο αργό αλλά ελπίζω να διορθωθεί σε επόμενα update. Οποίος θέλει να προχωρήσει ας προχωρήσει για εμένα θα καθυστερεί λίγο σε ορισμένες εργασίες αλλά κατα τα αλλά ίδια. Περισσότερες πληροφορίες θα ανεβάσω στις επόμενες μέρες. Α η μπαταρία μέχρι στιγμής μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα με το 7 αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω με σιγουριά.

ωραια φιλε μου σας ευχαριστώ (ολους!) και εγω ετσι ελεγα να την κανω set up as a new (παντα ετσι κανω οχι ΟΤΑ) 
ok θα το σκεφτώ λιγο και αυριο μεθαυριο θα το κανω λογικα, δεν με νοιαζει να κολλάει και λίγο το πολύ με νοιαζει  :P

#1283   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:08

Εμένα το 5 τρώει μερικά κολλήματα αλλά χαλάκι του,, αυτό που δεν μου δουλεύει είναι το spotlight,, suggestions κλπ τπτ,, επίσης να πω πως το gps δούλευε ανεξέλεγκτα η έφταιγε η σε εμένα το foursquare,, μέχρι που ξανά έκανα εγκατάσταση η έσβησε επίσης την επιλογή background refresh μέσα από την εφαρμογή ( στις ρυθμίσεις του iOS ήταν ανέκαθεν κλειστό το refresh σε foursquare).

legit

#1284   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:08

Εμένα το 5 τρώει μερικά κολλήματα αλλά χαλάκι του,, αυτό που δεν μου δουλεύει είναι το spotlight,, suggestions κλπ τπτ,, επίσης να πω πως το gps δούλευε ανεξέλεγκτα η έφταιγε η σε εμένα το foursquare,, μέχρι που ξανά έκανα εγκατάσταση η έσβησε επίσης την επιλογή background refresh μέσα από την εφαρμογή ( στις ρυθμίσεις του iOS ήταν ανέκαθεν κλειστό το refresh σε foursquare).

το spotlight δεν λειτουργει ελλαδα δυστηχος

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#1285   kavroulis

kavroulis

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:09

Δοκίμασε αυτό ^^, 

Λινκ

ειναι και για 3gs? γτ λεει μονο για 3g

οπως και να εχει δεν το χρησιμοποιώ συχνα τωρα πλεον απλα το εφερα σαν παράδειγμα!

στο 4αρι  ετσι οπως μ τα ειπες θα το σκεφτω για update

#1286   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:11

Γιατί λέτε να μην αναβαθμίσουμε στο iCloud Drive;;Εγώ αναβαθμησα και δεν είδα κάποιο πρόβλημα,βέβαια δεν έχω κάποια άλλη συσκευη της apple οπότε ίσως παίζει και αυτό ρόλο..

#1287   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:13

Γιατί λέτε να μην αναβαθμίσουμε στο iCloud Drive;;Εγώ αναβαθμησα και δεν είδα κάποιο πρόβλημα,βέβαια δεν έχω κάποια άλλη συσκευη της apple οπότε ίσως παίζει και αυτό ρόλο..

Επειδή δεν θα λειτουργούν οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν το icloud για να κάνουν sync μεταξύ mac και iOS. Είναι προσωρινό, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου που θα βγει το Yosemite, δεν είναι ότι υπάρχει κάποιο γενικό και μόνιμο πρόβλημα.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ SYNC ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ iOS 8.

Τελευταία επεξεργασία από: cgkr, 18/09/2014 - 11:16

#1288   dj_aris

dj_aris

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:14

Αν πας σε ένα e-mail με attachment και προσπαθήσεις να το αποθηκεύσεις, σου δίνει επιλογή να το αποθηκεύσεις στο iCloud Drive κάπως; Open In iCloud Drive ή κάτι τέτοιο;

#1289   stalll

stalll

iPH Contributor

• 1125 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:15

καλα οι αχρηστοι βγαλανε το iphoto? ? και καλα το ενσωματωσαν στο ios 8 και δεν βαλανε τα brushes? ? ειναι δυνατον? ? ? !!!!

*απελπισμενη ερωτηση.... υπογραφεται ακομα η 7? :/

#1290   AlexSandros

AlexSandros

iPH newbie

• 96 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:15

Παιδια εσεις που βαλατε την 8 beta 1 μηπως εχει επιστρεψει η πληρης φωτο στην οθονη οταν σας καλουν??

ναι φίλε ,επιτέλους

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17