το spotlight δεν λειτουργει ελλαδα δυστηχος
δεν λειτουργει απο bug η δεν θα το εχουμε καθολου?
Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:17
το spotlight δεν λειτουργει ελλαδα δυστηχος
Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:18
καλημερα...ηθελα να ρωτησω το εξης: πηγα να περασω το ios 8 και μου λεει πως δεν
εχω αρκετο χωρο στο iphone ( ειχα κανει την βλακεια και αγορασα με 16gb)
πρεπει τωρα να σβησω καποια apps και αλλα αρχεια για να το περασω....
μετα απο την αναβαθμιση θα μπορεσω να επαναφερω καποια πισω?
ποσο χωρο πιανει το ios 8 στoν δισκο? γιατι αμα ειναι μετα να μην εχω χωρο
μενω και στο 7 δεν χαλασε ο κοσμος...ακουω προτασεις. ευχαριστω
5,7 γιγα χρειάζεται για την εγκατάσταση. Σβήσε αππς όπως φατσοβιβλίο και τα λοιπά και ξαναβάλτα.
Η εικονα οταν σε καλουν ειναι ξανα οπως παλια απλα πρεπει να αλλαξεις την εικονα ξανα
Δεν λειτουργούν τα extra features. Λειτουργεί όπως και στο προηγούμενο iOS.
καλημέρα.
ξέρει κανείς συνήθως για πόσες μέρες μετά το νέο iOS η Apple υπογράφει ακόμα το προηγούμενο;
το λέω μήπως προλαβαίνω να κάνω δοκιμή το 8 σε iPhone 4S ώστε αν δε μ' αρέσει να γυρίσω σε 7.1.2.
Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:19
ImageUploadedByTapatalk1411031872.322489.jpg
Σε μένα γιατί δεν μου το έχει;
Εσύ έχεις ενεργοποιήσει το iCloud Drive
Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:21
Δεν λειτουργούν τα extra features. Λειτουργεί όπως και στο προηγούμενο iOS.
εχ τι βλακειες ειναι αυτες πολυ στο χεσιμο μας εχουν στην ελλαδα..... και εχουμε και τοσο πλουσια γλωσσα καντε και την siri ελληνιδα.....
Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:22
καλα οι αχρηστοι βγαλανε το iphoto? ? και καλα το ενσωματωσαν στο ios 8 και δεν βαλανε τα brushes? ? ειναι δυνατον? ? ? !!!!
*απελπισμενη ερωτηση.... υπογραφεται ακομα η 7? :/
προς το παρόν υπογράφεται.
τώρα είναι 2:20 τη νύχτα στο Cuppertino...
Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:23
Καλησπερα!
Με τς φωτο ρε παιδια τι γινεται;;;; δεν υπαρχει αλμπουμ οπως ειχε που να τς εχει ολες ..
μ εχει δημιουργησει 1 φακελο "προσφατες προσθηκες"κ ολες τς αλλες π ειχα τς εχει παει στς φωτογραφιες που δν ειναι τοσο πρακτικο οπως πριν!!Επισης δεν μ εχει τν δυνατοτητα να στειλω φωτο που ΔΕΝ ειναι στ αλμπουμ "προσφατες προσθηκες"
Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:25
προς το παρόν υπογράφεται.
τώρα είναι 2:20 τη νύχτα στο Cuppertino...
μακαρι να προλαβω την κατεβαζω τωρα.. απιστευτη ξενερα.... ασε που με περνανε τηλ πριν και κολλησε ολο, δεν επιανε η οθονη δεν επιανε τπτ..
Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:30
θα πρέπει να σβήσω εφαρμογές 6 gb να κατεβάσω το 8 και μετά να τις ξαναπεράσω,ε ρε android που σας χρειάζεται.
Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:30
Καλησπερα!
Με τς φωτο ρε παιδια τι γινεται;;;; δεν υπαρχει αλμπουμ οπως ειχε που να τς εχει ολες ..
μ εχει δημιουργησει 1 φακελο "προσφατες προσθηκες"κ ολες τς αλλες π ειχα τς εχει παει στς φωτογραφιες που δν ειναι τοσο πρακτικο οπως πριν!!Επισης δεν μ εχει τν δυνατοτητα να στειλω φωτο που ΔΕΝ ειναι στ αλμπουμ "προσφατες προσθηκες"
Και εγώ αυτό ψαχνω...
Επίσης οταν πατας 2 φορες το home button που βγαζει κατι πανω με τις κλησεις, πως διαγραφεται αυτο; η πως βγαζω τις προσφατες να εχω μονο τα αγαπημενα;;;
Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:32
Και εγώ αυτό ψαχνω...
Επίσης οταν πατας 2 φορες το home button που βγαζει κατι πανω με τις κλησεις, πως διαγραφεται αυτο; η πως βγαζω τις προσφατες να εχω μονο τα αγαπημενα;;;
αυτο βγαινει απο ρυθμισεις-Mail,επαφές,ημερολόγια κ μετα κατω στς επαφές "εναλλαγή εφαρμογών" κ κλείνεις κ τα 2 που εχει κ ετοιμος
Δημοσίευση 18/09/2014 - 11:34
αυτο βγαινει απο ρυθμισεις-Mail,επαφές,ημερολόγια κ μετα κατω στς επαφές "εναλλαγή εφαρμογών" κ κλείνεις κ τα 2 που εχει κ ετοιμος
Ευχαριστώ φίλε μου,
Το άλλο με τις φωτογραφίες πως το φτιάχνουμε;;
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες