το Background App Refresh το αναφέραμε; ![]()
(αν όχι, για κλείστο και αυτό)
μπαταρια iphone5
Δημοσίευση 20/06/2014 - 14:43
Ad
Δημοσίευση 20/06/2014 - 18:53
πειραζει αν απο τις υπηρεσιες τοποθεσιας/υπηρεσιες συστηματος βγαλω τν αναζητηση δικτυου;
Δημοσίευση 20/06/2014 - 18:58
Σύμφωνα με αυτά
Quoted from Apple:
Crowd-sourced Wi-Fi and cellular Location Services
If Location Services is on, your device will periodically send the geo-tagged locations of nearby Wi-Fi hotspots and cell towers in an anonymous and encrypted form to Apple, to augment the crowd-sourced database of Wi-Fi hotspot and cell tower locations.
While the carriers know where their towers are, Apple maintains their own database.
πηγή https://discussions..../thread/3850673
(μπορείς να το κλείσεις)
Δημοσίευση 20/06/2014 - 18:59
(έκανες καθόλου google για το τί σημαίνει; γιατί εγώ έτσι σου απάντησα)
Δημοσίευση 20/06/2014 - 19:08
(έκανες καθόλου google για το τί σημαίνει; γιατί εγώ έτσι σου απάντησα)
Σύμφωνα με αυτά
Quoted from Apple:
Crowd-sourced Wi-Fi and cellular Location Services
If Location Services is on, your device will periodically send the geo-tagged locations of nearby Wi-Fi hotspots and cell towers in an anonymous and encrypted form to Apple, to augment the crowd-sourced database of Wi-Fi hotspot and cell tower locations.
While the carriers know where their towers are, Apple maintains their own database.
πηγή https://discussions..../thread/3850673
(μπορείς να το κλείσεις)
θ το κλεισω για σμρ ν δω τι γινεται
Εκεί αφήνεις μόνο την αναζήτηση δικτύου και βαθμονόμηση.
Σου ξαναλέω πως βασική αιτία είναι η Cosmote.
το καταλαβαινω αυτο π λες κ γω αυτο πιστευω οτι φταιει γτ ολο αυτο ξεκινησε στ καλα καθουμενα(παιζει ν φταιει και καμια εφαρμογη ή κανενα παιχνιδι δλδ ν τρεχει απο πισω?),απλα δοκιμαζω μηπως αλλαξει τπτ απο καμια ρυθμιση.
Τελευταία επεξεργασία από: ourikis, 20/06/2014 - 19:08
Δημοσίευση 20/06/2014 - 20:01
Έχει πρόβλημα στο δίκτυο της η Cosmote καιρό τώρα.
Συν σε αυτό τα τελευταία Carrier που έχεις με 4G. Αν κάνεις το Downgrade σε 3G θα δείς διαφορά.
Μακαρι ν ειναι ετσι απλα επειδη εδω και κανενα μηνα ειμαι θεσσ.νικη λογω εξεταστικης για αυτο δν θελω να κανω το downgrade(τοσο καιρο χρησιμοποιουσα παρα πολυ τ 4G κ δν ειχα θεμα) ,πρωτα θελω ν επιστρεψω εβρο στο χωριο μου ν δω αμα συνεχισει το ιδιο κ μετα θ τ κανω.
Δημοσίευση 20/06/2014 - 20:12
εκει ειναι π τρελενεσαι, στ χωριο 2 μηνες δν ειχα ποτε θεμα ουτε μια φορα και οντως απο σημα ηταν πολυ χαλια κατα 99% Ε και καπου καπου 3G για λιγο αλλα μπαταρια κρατουσε φυσιολογικα.Γτ τ κινητο τ εχω κανενα 3μηνο+
Δημοσίευση 20/06/2014 - 20:32
Δημοσίευση 20/06/2014 - 20:49
τεσπα ευχαριστω και παλι για το χρονο σου,να σαι κλ.
αμα μπορεσω κ βγαλω ακρη θ τ αναφερω ελπιζω μν τυχει κ σε κανεναν αλλον.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες