Μου κολλαει η μπαρα του jb στην μεση περιπου και μετα απο λιγο τα γραμματα που ειναι πανω απο την μπαρα απο μαυρα γινονται κοκκινα. Το δοκιμασα 2-3 φορες αλλα τιποτα....
pangu.jpg 52.34KB 44 λήψεις
Δημοσίευση 25/06/2014 - 15:51
Άνοιξε το κινητό σου και πάτα το εικονίδιο που σου έχει.
Δημοσίευση 25/06/2014 - 15:57
Άνοιξε το κινητό σου και πάτα το εικονίδιο που σου έχει.
Soreos!!!!
Δημοσίευση 25/06/2014 - 16:42
Καλησπερες παιδια. Ειμαι ακομα σε 5.0.1 σε 4αρι (πολυυυυ καιρος). Περιμενα να βγει η 7.1.1 για να κανω επιτελους αναβαθμιση και Jb γιατι το τηλεφωνακι τα εχει ψιλοφτυσει (μου βγαζει 0 χωρητικοτητα οταν το συνδεω στο Itunes και οτι πρεπει να κανω restore).
Eιχα κατι χρονια να κανω backup στο itunes, τελευταιο Backup που εχω κανει ειναι στο cloud. Επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν στο cloudbackup ειναι μεσα και τα sms χρησιμοποιησα το Totalbackup με fullbackup οπως λεει για sms,contacts κλπ και εχω παρει το φακελακι και το εχω στο pc. Προς το παρων ειδα οτι δεν ειναι ακομα compatible το συγκεκριμενο.
Επισης με την εφαρμογη Touchcopy Στο Pc, εχω παρει τον φακελο user (με τους υποφακελους Accounts,Adress Book,Mail,Notes και sms). Μπορω να προχωρησω σε restore χωρις να χασω τα sms? Αν μπορειτε να με βοηθησετε please
Δημοσίευση 25/06/2014 - 16:50
Καλησπερες παιδια. Ειμαι ακομα σε 5.0.1 σε 4αρι (πολυυυυ καιρος). Περιμενα να βγει η 7.1.1 για να κανω επιτελους αναβαθμιση και Jb γιατι το τηλεφωνακι τα εχει ψιλοφτυσει (μου βγαζει 0 χωρητικοτητα οταν το συνδεω στο Itunes και οτι πρεπει να κανω restore).
Eιχα κατι χρονια να κανω backup στο itunes, τελευταιο Backup που εχω κανει ειναι στο cloud. Επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν στο cloudbackup ειναι μεσα και τα sms χρησιμοποιησα το Totalbackup με fullbackup οπως λεει για sms,contacts κλπ και εχω παρει το φακελακι και το εχω στο pc. Προς το παρων ειδα οτι δεν ειναι ακομα compatible το συγκεκριμενο.
Επισης με την εφαρμογη Touchcopy Στο Pc, εχω παρει τον φακελο user (με τους υποφακελους Accounts,Adress Book,Mail,Notes και sms). Μπορω να προχωρησω σε restore χωρις να χασω τα sms? Αν μπορειτε να με βοηθησετε please
Δες εδώ για τα SMS και γενικότερα Backup.
Προσοχή αν το τηλ δεν ειναι ελληνικό, ξεκλείδωτο.
Δημοσίευση 25/06/2014 - 16:54
Πιθανόν ναι. Απο το Virtual αυτό.
Ασ'το λίγη ώρα χωρίς να το χρησιμοποιείς και τσέκαρε ξανά μετά.
Δημοσίευση 25/06/2014 - 17:10
πολυ σωστα λυθηκε το προβλημα με το (Apple File Conduit 2) τωρα βλεπω μεσω ifunbox το κινητο και τα αρχεια του το ερωτημα μου ειναι διοτι δεν θυμαμαι ποια ειναι η διαδρομη που πρεπει να ακολουθησω για να εγκαταστησω μια εφαρμογη (ipa,),μηπως μπορει να μου πει κανεις?
Τελευταία επεξεργασία από: chris72, 25/06/2014 - 17:13
Δημοσίευση 25/06/2014 - 17:26
Μια ερωτηση. Μπορω να το εγκαταστησω χωρις να κανω restore? Θα σβηστουν εφαρμογες ρυθμισεις κτλ?
Δημοσίευση 25/06/2014 - 17:28
Νίκο τελικά ειναι από το virtual δεν με ενοχλεί αφού πραγματικά ειναι απίθανο tweak .....
Τσέκαρε πάντως με επανεγκατάσταση.
Μια ερωτηση. Μπορω να το εγκαταστησω χωρις να κανω restore? Θα σβηστουν εφαρμογες ρυθμισεις κτλ?
Το Restore δεν είναι υποχρεωτικό.
Μπορείς να τρέξεις το εργαλείο όπως είσαι.
Δημοσίευση 25/06/2014 - 17:32
Πρωτη φορα σε jailbreak. Για να δουμε! Αν συμβει κατι restore και backup και ειμαι οπως πριν?
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrissg, 25/06/2014 - 17:33
Δημοσίευση 25/06/2014 - 17:33
Δημοσίευση 25/06/2014 - 17:34
Πρωτη φορα σε jailbreak. Για να δουμε! Αν συμβει κατι restore και backup και ειμαι οπως πριν?
Δημοσίευση 25/06/2014 - 17:34
Δημοσίευση 25/06/2014 - 17:36
Σωστα.
Απλα καλο ειναι να κανεις restore set up as new.
Ειναι αδυνατον να καθομαι να ρυθμιζω ξανα τη συσκευη! Το backup με εχει βολεψει αφανταστα.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες