Σε 7.1.2 κάνουμε κανονικά;
Yποστηρίζεται η 7.1.2.
Παιδιά κόλλησα τώρα, τι βάζουμε για να δούμε με iTools τα jb αρχεία 4s 7.1.1
Ευχαριστώ
Apple file conduit "2".
Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:24
Εχω ενα προβληματακι: Εκανα backup και σε icloud και σε iTunes το οποιο ονομαστηκε PanosNewIphone, στην συνεχεια εκανα shift+restore το ios 7.1.2, περαστηκε, μετα ξεκλειδωσα το κινητο, πατησα set up as new, το ονομασε iPhone του χρηστη "Πανος", δεν εκανα καποια άλλη ρυθμιση στο κιν, εκανα το jailbreak, εκανε τα απαραιτητα reboot, ξανανοιξε.
Μετα στο iTunes μου το εμφανισε ως iPhone του χρηστη "Πανος" (λογικο ειχα πατησει set up as new), οπότε πατησα "Επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλειας" και επελεξα το PanosNewIphone που ειχα κανει backup λιγα λεπτα πριν, υπολόγισε αυτο τον χρονο που χρειαζεται, περασε ο χρονος, το κινητο εβγαλε αυτη την ασπρη μπαρα που φορτωνει, εκανε reboot, αλλα οταν ξανανοιξε ηταν παλι "αδειο" κινητο δεν ειχε ουτε μηνυματα ουτε ρυθμισεις (πχ το wifi μου) ουτε τιποτα, και στο iTunes το βγαζει και παλι iPhone του χρηστη "Πανος".
Γιατι δεν φορτωνει λοιπον το backup μου?
Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:26
Με shift restore σε iphone4 16gb μου λεει thhis device isn't eligible for the requested build:
iPhone3,1_7.1.2_11D257_Restore.ipsw
Έφτιαξα το hosts, για να δουμε
Ναι, ξεκίνησε!
Τελευταία επεξεργασία από: meres, 01/07/2014 - 14:29
Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:32
την iPhone3,2_7.1.2_11D257_Restore.ipsw κατεβάζεις για 16άρι
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:37
Set Up As New θα κάνεις μόνο αν τώρα είσαι χωρίς JB.
Ισχύει αυτό? Εμείς που ήμασταν με jb στην 6.x δε κάνουμε setup as new?
Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:39
την iPhone3,2_7.1.2_11D257_Restore.ipsw κατεβάζεις για 16άρι
Μάλλον για το τελευταίο (8άρι) εννοείς. Το 16άρι μου είναι 3.1
Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:39
Ισχύει αυτό? Εμείς που ήμασταν με jb στην 6.x δε κάνουμε setup as new?
Δημοσίευση 01/07/2014 - 14:52
Εχω ενα προβληματακι: Εκανα backup και σε icloud και σε iTunes το οποιο ονομαστηκε PanosNewIphone, στην συνεχεια εκανα shift+restore το ios 7.1.2, περαστηκε, μετα ξεκλειδωσα το κινητο, πατησα set up as new, το ονομασε iPhone του χρηστη "Πανος", δεν εκανα καποια άλλη ρυθμιση στο κιν, εκανα το jailbreak, εκανε τα απαραιτητα reboot, ξανανοιξε.
Μετα στο iTunes μου το εμφανισε ως iPhone του χρηστη "Πανος" (λογικο ειχα πατησει set up as new), οπότε πατησα "Επαναφορα απο αντιγραφο ασφαλειας" και επελεξα το PanosNewIphone που ειχα κανει backup λιγα λεπτα πριν, υπολόγισε αυτο τον χρονο που χρειαζεται, περασε ο χρονος, το κινητο εβγαλε αυτη την ασπρη μπαρα που φορτωνει, εκανε reboot, αλλα οταν ξανανοιξε ηταν παλι "αδειο" κινητο δεν ειχε ουτε μηνυματα ουτε ρυθμισεις (πχ το wifi μου) ουτε τιποτα, και στο iTunes το βγαζει και παλι iPhone του χρηστη "Πανος".
Γιατι δεν φορτωνει λοιπον το backup μου?
Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Ξαναδοκιμασα, εκανα πρωτα shift+restore και εβαλα την 7.1.2 και μετα χωρις να κανω jb δοκιμασα να κανω restore το backup μου αλλα και παλι δεν περαστηκαν ρυθμισεις, μηνυματα κτλ... Εχω και backup στο icloud πως μπορω να το επαναφερω?
Δημοσίευση 01/07/2014 - 15:07
Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Ξαναδοκιμασα, εκανα πρωτα shift+restore και εβαλα την 7.1.2 και μετα χωρις να κανω jb δοκιμασα να κανω restore το backup μου αλλα και παλι δεν περαστηκαν ρυθμισεις, μηνυματα κτλ... Εχω και backup στο icloud πως μπορω να το επαναφερω?
Tα μηνύματα μπορείς να τα επαναφέρεις χειροκίνητα όπως εδώ..
Backup πάλι επαναφέρεις μόνο αν είναι καθαρό χωρίς JB.
Δημοσίευση 01/07/2014 - 15:26
Πέρασε τα μηνύματα τότε απο το iBackupBot.
Επαφές με iCloud εφόσον συγχρόνιζες.
Αν μπορεις να με βοηθησεις με το iCloud, εκανα backup σημερα το πρωι, πως μπορω να τις επαναφερω τωρα?
Δημοσίευση 01/07/2014 - 15:41
Με το sms.db τι γίνεται από io6 σε ios7? το μετέφερα, έκανα και τα chown αλλά δεν εμφανίζονται.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες