Ποια tweak έχεις; Γιατί και εγώ είχα ορισμένα προβληματάκια αλλά τώρα είμαι οκ..!
iOS 7.1 - iOS 7.1.2 Jailbreak tool pangu
Δημοσίευση 22/07/2014 - 22:28
Ad
Δημοσίευση 22/07/2014 - 22:41
Activator
Alkaline
AppList
Barrel
ClassicDock
CrashReporter
Eclipse
FlipControlCenter
GlowBoard
GroovyLock
HomeScreenDesigner
iAppLock
iWidgets
JellyLock7
LiveClock
Springtomize 3
StatusForecast
Stride 2
Substrate Safe Mode
syslogtd to /var/log/syslog
TabLess
Winterboard
Zeppelin
Δημοσίευση 22/07/2014 - 22:56
Μπα εμένα στο MultitaskingGestures μου το είχε κάνει, και όταν προσπάθησα στην αρχή να βάλω το Zephyr.. Πάντως δες στις πληροφορίες των tweak αν λέτε τίποτα για τη συμβατότητα τους
Δημοσίευση 22/07/2014 - 23:06
iPhone 5s jb.με την 7.1.1 είχε αναφέρθει οτι η απόδοση της μπαταρίας ειναι καλυτερη.Εγω παντως παρατηρώ μαλλον το αντίθετο σε σχέση με την 7.0.4.κατι αλλο τωρα,πολλες φορές ενω πατάω fb με πηγαίνει στις υπομνήσεις,πατώ Instagram με παει αλλου.Που να οφείλεται αυτο;
Πως πήγες στην 7.1.1? Restore?
Τσέκαρε αν οι χρόνοι χρήσης είναι παρόμοιοι.
Με jailbreak στην 7.1.1 μου κάνει άλλοτε respring και άλλοτε μπαίνει σε Safe Mode.
Αφαίρεσα ορισμένα tweaks αλλά πάλι τα ίδια.
Πέρασα και το crash reporter αλλά κάθε φορά που μπαίνει σε Safe Mode δε μου εμφανίζει το tweak.
Καμιά ιδέα;
Για το CrashReporter, πήγαινε απο Cydia και κάνε επανεγκατάσταση.
Για τα Safe Mode φταίει το S3.
Δημοσίευση 22/07/2014 - 23:10
Τσέκαρε αν οι χρόνοι χρήσης είναι παρόμοιοι.
Οκ,για το αλλο θεμα που παρω άλλες εφρμογες και με ανοίγουν άλλες;
Δημοσίευση 23/07/2014 - 11:21
για τους χρόνους που με ειπες να δω Νίκο,ναι ειναι οι ίδιοι και οι απόδοση δεν ειναι η ίδια.Τες πάντων,σαν παρατήρηση το ανέφερα,μπορει να δοκιμάσω να παω στην 7.1.2.Έχεις επεναφέρει Backup?
Για αρχή Sync με iTunes.
Ετσι και αλλιως ξέρουμε πια οτι με το iPhone θα έχουμε θεμα με μπαταρία.
Δημοσίευση 23/07/2014 - 11:24
για τους χρόνους που με ειπες να δω Νίκο,ναι ειναι οι ίδιοι και οι απόδοση δεν ειναι η ίδια.Τες πάντων,σαν παρατήρηση το ανέφερα,μπορει να δοκιμάσω να παω στην 7.1.2.
Ετσι και αλλιως ξέρουμε πια οτι με το iPhone θα έχουμε θεμα με μπαταρία.
Με Phantom Usage είσαι, γι' αυτό και η αυξημένη κατανάλωση.
Κάνε μια αποφόρτιση, απεν/ποίησε και το iCloud και βλέπεις αν αλλάζει κάτι.
Δημοσίευση 23/07/2014 - 11:26
Το phantom usage τι ειναι;Να το αφήσω να με σβήσει εντελώς απο μπαταρία δλδ;Με Phantom Usage είσαι, γι' αυτό και η αυξημένη κατανάλωση.
Κάνε μια αποφόρτιση, απεν/ποίησε και το iCloud και βλέπεις αν αλλάζει κάτι.
Δημοσίευση 23/07/2014 - 11:46
nikosgnr σε παρακαλώ απάντησέ μου στο ερώτημά μου:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, περιμένω ένα phone 5 το οποίο είναι κλειδωμένο σε πάροχο εξωτερικου. Έχω παραγγείλει και την rsim 9 pro. Το τηλέφωνο είναι στην 7.1.2 και είναι restored, αν το κάνω jailbreak και κολλήσει στη διαδικασία υπάρχει περίπτωση στο επόμενο restore να περάσει την 7.1.3 και να μη δουλεύει η rsim 9 pro ή να μην ανοίγει πχ το τηλέφωνο εφόσον δεν έχει την αρχική κάρτα sim στο οποίο είναι κλειδωμένο; Επικοινώνησα με τον πάροχο του εξωτερικού και μου είπαν πως σε 8 μήνες μπορούν να μου το ξεκλειδώσουν δωρεάν.
Μόλις παρέλαβα το iphone 5, αν το κάνω restore υπάρχει περίπτωση να μου ζητάει μετά την κάρτα sim στην οποία είναι κλειδωμένο το κινητό;
Δημοσίευση 23/07/2014 - 11:57
Το phantom usage τι ειναι;Να το αφήσω να με σβήσει εντελώς απο μπαταρία δλδ;
Με το Phantom συνεχίζει κάτι να τρέχει στο Background χωρίς να το χρησιμοποιείς.
Ασ'το να κλείσει ναι. Απεν/ποίησε και iCloud. Έχεις επαναφέρει Backup?
nikosgnr σε παρακαλώ απάντησέ μου στο ερώτημά μου:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι, περιμένω ένα phone 5 το οποίο είναι κλειδωμένο σε πάροχο εξωτερικου. Έχω παραγγείλει και την rsim 9 pro. Το τηλέφωνο είναι στην 7.1.2 και είναι restored, αν το κάνω jailbreak και κολλήσει στη διαδικασία υπάρχει περίπτωση στο επόμενο restore να περάσει την 7.1.3 και να μη δουλεύει η rsim 9 pro ή να μην ανοίγει πχ το τηλέφωνο εφόσον δεν έχει την αρχική κάρτα sim στο οποίο είναι κλειδωμένο; Επικοινώνησα με τον πάροχο του εξωτερικού και μου είπαν πως σε 8 μήνες μπορούν να μου το ξεκλειδώσουν δωρεάν.
Μόλις παρέλαβα το iphone 5, αν το κάνω restore υπάρχει περίπτωση να μου ζητάει μετά την κάρτα sim στην οποία είναι κλειδωμένο το κινητό;
Αν κάνεις Restore θα κάνεις εν/ποίηση με την R-SIM.
Δημοσίευση 23/07/2014 - 12:08
Δεν την έχω παραλάβει ακόμα οπότε να μην το επιχειρήσω έ; Αν κάνω reset μέσα από το iphone για να σβήσει όλες τις ρυθμίσεις κτλπ πάλι θα μου ζητήσει την αρχική κάρτα sim; Σε 6 μήνες ξεκλειδώνει όπως ενημερώθηκα από την εταιρία, θα χρειαστώ να έχω την αρχική sim για να το ξεκλειδώσω ή θα μπορώ και με την rsim ή και καθόλου sim;
Δημοσίευση 23/07/2014 - 12:08
κοιτα,backup εκανα οταν εκανα το jb μονο,πρεπει να κανω και τωρα;και αυτο το phantom πως το βγάζουμε απο το κινητο;σορρυ για την ταλαιπωρία.Με το Phantom συνεχίζει κάτι να τρέχει στο Background χωρίς να το χρησιμοποιείς.
Ασ'το να κλείσει ναι. Απεν/ποίησε και iCloud. Έχεις επαναφέρει Backup?
Αν κάνεις Restore θα κάνεις εν/ποίηση με την R-SIM.
Δημοσίευση 23/07/2014 - 12:44
κοιτα,backup εκανα οταν εκανα το jb μονο,πρεπει να κανω και τωρα;και αυτο το phantom πως το βγάζουμε απο το κινητο;σορρυ για την ταλαιπωρία.
Αν το επανέφερες μετά το Restore, απο εκεί το πρόβλημα.
Για το Phantom Usage συγκεκριμένη λύση δεν υπάρχει. Δοκιμάζεις και βλέπεις.
Αν πάλι έχεις επαναφέρει Backup, καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε Restore & Set Up As New.
Δημοσίευση 27/07/2014 - 14:09
και ολα τα app δλδ αν το κανω set up as new πρεπει να τα επαναφέρω απο App Store ξανα απο την αρχη;Αν το επανέφερες μετά το Restore, απο εκεί το πρόβλημα.
Για το Phantom Usage συγκεκριμένη λύση δεν υπάρχει. Δοκιμάζεις και βλέπεις.
Αν πάλι έχεις επαναφέρει Backup, καλό θα ήταν να προχωρήσεις σε Restore & Set Up As New.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες