Ναι εκανα και εκκαθαριση με icleaner.. Τι αλλο μπορω να κανω;Βρες τα πακέτα απο Cydia και κάνε επανεγκατάσταση.
Με iCleaner εκκαθάριση έκανες?
iOS 7.1.2 Jailbreak tool Pangu
Δημοσίευση 02/07/2014 - 17:50
Ad
Δημοσίευση 02/07/2014 - 17:53
Αν έχω καταλάβει σωστά χρησιμοποιεί κάποιο certificate το οποίο λήγει εκείνη την ημερομηνία για να υπογράψει την εφαρμογή που κάνει το jailbreak...
Οπότε δεν υπάρχει θέμα που πήγα καταλάθος πιο πίσω;
Δημοσίευση 02/07/2014 - 17:59
Έχει σημασια η ημερομηνία; Πρέπει να είναι ακριβώς 2 Ιουνίου; Γιατί καταλάθος πήγα πιο πίσω απο τις 2 Ιουνίου αλλα το πρόγραμμα συνέχισε...
Οπότε απλά πρέπει απο τις 2 και παλαιότερα αν δεν κάνω λάθος;;;
Το Pangu βασίζεται σε πιστοποιητικό του Enterprise που έληξε τότε στις 2/6 τη μέρα του WWDC.
Γι' αυτό και η αλλαγή ημ/νιας.
Δημοσίευση 02/07/2014 - 18:42
Οπότε δεν υπάρχει θέμα που πήγα καταλάθος πιο πίσω;
Κανένα, μην ανησυχείς!
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Στη γραμμή κατάστασης δίπλα από το εικονίδιο της μπαταρίας εμφανίζεται συχνά πυκνά ένα Ν.
Το ίδιο το παρατήρησα και στο 5άρι ενός φίλου με το που του κάναμε αναβάθμιση και jb στο 4άρι του.. Ξέρει κανείς τί είναι
αυτό το Ν;
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:31
Κανένα, μην ανησυχείς!
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Στη γραμμή κατάστασης δίπλα από το εικονίδιο της μπαταρίας εμφανίζεται συχνά πυκνά ένα Ν.
Το ίδιο το παρατήρησα και στο 5άρι ενός φίλου με το που του κάναμε αναβάθμιση και jb στο 4άρι του.. Ξέρει κανείς τί είναι
αυτό το Ν;
Το Backgrounder το έκανε αυτό.
Background Manager μετά σε iOS 6 & 7.
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:44
Δημοσίευση 02/07/2014 - 19:50
Καλησπερα και απο εμενα στο forum
Ηθελα να ρωτησω κατι οταν ολοκληροθηκε η διαδικασια του j.b στην 7.1.2 εκανα απο το i phone μου set up as new και οχι απο το itunes ??
μηπως επρεπε να κανω και εκει το ιδιο ??
απλα ρωταω γιατι εκανα restore from backup και δεν ξερω αν εχω περασει ανεπιθυμητα σκουπιδια ?
Δημοσίευση 02/07/2014 - 20:14
Παιδιά Help!
Μετά το Jailbreak τις 7.1.2 παρατηρώ έντονο lag στο spingboard και ανταποκρίση τον εφαρμογών (όταν κάνω tap να τις ανοίξω) ειναι πολύ αργή.
Έχω ήδη βάλει κάποια tweaks λέτε να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα και να προκαλείται αυτό;;;
Ούτε swipe δεν μπορώ να κάνω εύκολα
Δημοσίευση 02/07/2014 - 20:14
Απο τη στιγμή που δεν επέλεξες From Backup στο iTunes δεν έχεις πρόβλημα.
Καλησπερα Νικολα
οταν τελειωσα με τη διαδικασια εκανα set up as new απο το κινητο !!! και οχι απο το itunes !!!
και στην συνεχεια επελεξα να κανω restore το backup μου απο το itunes αν και ειχε επιλωγη να εκανα και εκει set up as new ?
δηλαδη σε καθαρη ios εκανα μετα απο το itunes restore για να περασω επαφες εφαρμογεσς κλπ .....?
Δημοσίευση 02/07/2014 - 20:18
Παιδιά Help!
Μετά το Jailbreak τις 7.1.2 παρατηρώ έντονο lag στο spingboard και ανταποκρίση τον εφαρμογών (όταν κάνω tap να τις ανοίξω) ειναι πολύ αργή.
Έχω ήδη βάλει κάποια tweaks λέτε να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα και να προκαλείται αυτό;;;
Ούτε swipe δεν μπορώ να κάνω εύκολα
Τσεκάρεις με τα Tweaks που έχεις περάσει. Πιθανόν κάποιο απο αυτά το πρόβλημα.
Καλησπερα Νικολα
οταν τελειωσα με τη διαδικασια εκανα set up as new απο το κινητο !!! και οχι απο το itunes !!!
και στην συνεχεια επελεξα να κανω restore το backup μου απο το itunes αν και ειχε επιλωγη να εκανα και εκει set up as new ?
δηλαδη σε καθαρη ios εκανα μετα απο το itunes restore για να περασω επαφες εφαρμογεσς κλπ .....?
Ο,τι θέλω διαβάζω.. Καλό είναι να προχωρήσεις σε Restore & Set Up As New.
Δημοσίευση 02/07/2014 - 20:24
σε τοσα απαντασς και εσυ νικολα
aαν ειμουν στην θεση σου θα ειχα τρελαθει
δηλαδη restore παλι και μετα set up as new και απο το μηλο και απο το itunes ?
Τελευταία επεξεργασία από: killer79, 02/07/2014 - 20:25
Δημοσίευση 02/07/2014 - 20:28
Ναι τελικά απο ότι φαίνεται ενα tweak πολυ λέγεται Cloaky πρέπει να εκανε την δουλεία
Τελευταία επεξεργασία από: Mitsaras1, 02/07/2014 - 20:31
Δημοσίευση 02/07/2014 - 20:28
σε τοσα απαντασς και εσυ νικολα
aαν ειμουν στην θεση σου θα ειχα τρελαθει
δηλαδη restore παλι και μετα set up as new και απο το μηλο και απο το itunes ?
Και στη συσκευή και στο iTunes, Set Up As New θα επιλέξεις.
Τους διακόπτες τους iCloud τους εν/ποιείς μετά για να συγχρονίσει. Τα υπόλοιπα χειροκίνητα όπως εδώ.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες