Καλησπέρα...
Σε ενα μήνα λήγει το συμβόλαιο με την νοβα+forthnet.
Αυτή την στιγμή πληρώνω 60€ / μήνα και έχω.
- Απεριόριστα σταθερά
- 650 λεπτά προς κινητα
- Το βασικό πακέτο και μου έκαναν δώρο τα κινηματογραφικά. (δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα αθλητικά. Δεν θα έλεγα όχι βέβαια αν τα είχα δωρεάν)
- Τα HD
- απλό δέκτη.
- 24άρα adsl forthnet
Σκέφτομαι λοιπόν να πάω στον ΟΤΕ. Το μεγαλύτερο κινητρό μου είναι οι τιμές (μου είπε κάποιος για 30άρια κλπ) και ο δέκτης με σκληρό δίσκο.
Το θέμα είναι οτί μπήκα στην σελίδα του οτέ και στην επιλογή "φτιάξε το δικό σου πακέτο" και βγαίνει τελικά παραπάνω από την ΝΟΒΑ. Πήρα τηλ. τον ΟΤΕ αλλά δεν άκουγα και καλά και μου τα έλεγε λίγο μπερδεμένα. Έχουν προσφορά για λίγες μέρες μου έλεγε με 10€ / μήνα το ΟΤΕ tv επειδή έρχομαι από νόβα και 3€/μηνα για τον δέκτη με δίσκο και πάνω από τα 300' για κινητά που θέλω μπορώ να πάρω έξτρα πακέτο για προσφορά κ.λ.π. Το θέμα είναι οτι στο site δεν είδα καμια τέτοια προσφορά.
Μερικές ερωτήσεις... (Όσες μπορείτε απαντήστε )...
α) Είδα δέκτες με σκληρό και δέκτες PVR με σκληρό. Τι ακριβώς παραπάνω κάνει ο PVR?
β) Επειδή βλέπω πολλές επαναλήψεις στα δορυφορικά και στα κινηματογραφικά. Έχουν διαφορές οι 2 πλατφόρμες όσο αφορά το πρόγραμμα?
γ) Αν υπάρχει η προσφορά όπως μου είπαν. Την έχετε δει κάπου να την δω και εγώ?
δ) Το Connx έχει καλύτερες ταχύτητες από την Forthnet? Μένω 4 τετράγωνα από τις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ (Τα DSLAM, όχι τα γραφεία) και η Forthnet μου κλειδώνει στα 14Mbps περίπου.
Ευχαριστώ...