Παιδιά καλησπέρα. Διαβάζω καιρό το forum, υπάρχουν εδώ μέλη με πολύ μεγάλη εμπειρία σε θέματα mac και θα ήθελα την βοήθειά σας σε κάτι. Λόγω χώρου θα αλλάξω τον imac late 2011 για να πάω σε κάτι πιο φορητό (είμαι λίγο της παλιάς σχολής και θέλω laptop κανονικό με ποντίκι κτλ). Προσανατολίζομαι λοιπόν σε mac book pro (σήμερα έτυχε να δώ και την αναβάθμισή τους).....Θέλω οπωσδήποτε ssd, 8 GB RAM και έναν καλό επεξεργαστή. dvd writer δεν με καίει (υπάρχει και εξωτερικό μηχάνημα).....Εφαρμογές δεν τρέχω βαριές (word, excel, music-picture editing και πολύ downloading.....). Και δεν είμαι και κανένας γραφίστας να θέλω και το 15αρι.....και με 13αρι βολευομαι.....Θέλω κάτι γρήγορο, να μου κρατήσει καιρό με τα νέα λειτουργικά και με καλή μπαταρία....Για πείτε γνώμες απο τις εμπειρίες σας.....Τι θα με ενδιαφέρει, σε τι να δώσω προτεραιότητα....Πείτε μου σας παρακαλώ να + / - μεταξύ air / pro και pro χωρίς dvd.
Βασικά είμαι ανάμεσα στα
1.pro 13.3 late 2013 retina (ME 864) και βασικά θα περιμένω την αναβάθμιση από i5 2.4 ghz / 4 ram / 128 ssd σε i5 2.6 ghz / 8 ram / 128 ssd
2. air 13.3 mid 2014 (MD760GR / με 1.4 ghz / 8 ram / 128 ssd BTO.