Καλημέρα σας!
Ονομάζομαι Πέτρος Δημητρακόπουλος, είμαι 17 χρονών και στον ελεύθερο χρόνο μου αναπτύσω εφαρμογές και παιχνίδια για iOS.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με το καινούριο μου παιχνίδι που ακούει στο όνομα ilectron και το οποίο ανέπτυξα με την βοήθεια 2 εξαιρετικών φίλων,
τον Κώστα Δραγάτη που σχεδίασε τις πίστες και τον Γιώργο Δεδεψίδη που συνέθεσε και έπαιξε την μουσική που ακούγεται στο παιχνίδι. Εγώ ασχολήθηκα με όλα τα υπόλοιπα (προγρμματισμό, σχεδιασμό γραφικών, animations κλπ) .
Το ilectron είναι ένα puzzle game βασισμένο σε μία αρκετά απλή αρχή της φυσικής: Τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται.
Κάθε επίπεδο του παιχνιδιού έχει ορισμένες φορτισμένες (θετικά ή αρνητικά )
σφαίρες τοποθετιμένες σε ένα πίνακα. Προσοχή όμως ! Κάθε φορτισμένη σφαίρα έλκεται και από την βαρύτητα.
Η “αποστολή” σας είναι να τοποθετήσετε κάποιες άλλες σφαίρες (αυτές που βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης ) με τέτοιο τρόπο ώστε
να μην πεύτει καμία σφαίρα στο έδαφος (Εκτός προφανώς από τις σφαίρες που είναι ήδη τοποθετημένες στο έδαφος) .
Το ilectron περιέχει πάνω από 45 διασκεδαστικά επίπεδα (και σύντομα θα γίνουν ακόμα περισσότερα) που θα σας διασκεδάσουν ενλω ταυτόχρονα θα οξύνουν τον νου σας.
Και αν δεν μπορείτε να περάσετε ένα επίπεδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία βοήθεια και το παιχνίδι θα σας υποδείξει που πρέπει να τοποθετήσετε τις φορτισμένες σφαίρες για να περάσετε το επίπεδο.
Όσο προχωράτε στο παιχνίδι μπορείτε να μοιραστείτε την πρόοδό σας στο Facebook και στο Twitter.
Το ilectron είναι διαθέσιμο στο App Store δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ App Store Link.
Κατεβάστε το και πείτε μας τις εντυπώσεις σας.
Screenshots:
mzl.nlwqlcay.jpg 80.94KB 35 λήψεις mzl.jzogfqpo.jpg 83.42KB 35 λήψεις mzl.blpnhmqe.jpg 74.71KB 36 λήψεις mzl.ezewuqts.jpg 87.04KB 37 λήψεις mzl.kxargpsl.jpg 114.28KB 36 λήψεις
Για να ενημερώνεστε σχετικά με νέες εφαρμογές μας, παιχνίδια και updates κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και follow στο twitter
Περισσότερα για τις εφαρμογές και τα παιχνίδια μας μπορείτε να δείτε στο site μας : psdapps.gr
Σας ευχαριστούμε πολύ!