Τελικά φίλοι μου, όλα καλα! Πήρα τηλ την iSystems στο McArthur (ευχαριστώ τον συνφορουμίτη @DPLAG για την πληροφορία), όπου εκτυλίχθηκε η εξής στιχομυθία:
-Γεία σας, έχετε μήπως iPhone 6 64 silver
-Μισο λέπτο να κοιτάξω....μάλιστα έχουμε
- ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!!
Οπως καταλαβαίνετε είμαι ευτυχής κάτοχος iPhone 6 64 silver - σε λίγο θα αλλαχθεί και στο status...κ τωρα με συγχωρείτε, έχω unboxing  

) και δεν πήρα το 16GB γιατί θα έπεφτε πολύ κλάμα κατέβασα 5 παιχνιδάκια χωρίς τραγούδια χωρίς video στο τηλέφωνο και έπιασαν 9GB (λείπουν από μέσα  garage - iPhoto και πράσινα  άλογα μετά το restore που του έκανα στην 8.1.2 λόγο για να κάνω jailbreak.)
) και δεν πήρα το 16GB γιατί θα έπεφτε πολύ κλάμα κατέβασα 5 παιχνιδάκια χωρίς τραγούδια χωρίς video στο τηλέφωνο και έπιασαν 9GB (λείπουν από μέσα  garage - iPhoto και πράσινα  άλογα μετά το restore που του έκανα στην 8.1.2 λόγο για να κάνω jailbreak.) 

, αλλά cosmote - γερμανός δεν έχουν την παραμικρή ιδέα όμως.. Τι να πω, οι τύποι είναι απαράδεκτοι
, αλλά cosmote - γερμανός δεν έχουν την παραμικρή ιδέα όμως.. Τι να πω, οι τύποι είναι απαράδεκτοι