Με μπερδεψες. Στην Ελλαδα το 5αρι Αμερικανικο δε καλυπτοταν. Το Αμερικανικο 5s ειχε κανονικα 1 χρονο. Εννοεις να ρισκαρες να παθει κατι, εγω εννοω οτι δε ρισκαρεις αν θα στο καλυψουν ή οχι γιατι το ξερεις απο πριν (ενταξει αν σου πουλησει αμερικανικο 5αρι στην Ελλαδα και δε το καταλαβεις, τοτε πραγματικα δε ξερω...).
Εδώ καλυπτόταν, κάτω από από ειδικές περιπτώσεις, σε αππλ στορ κατευθείαν, αλλά για επισκευή.
Αν ήταν όμως για αντικατάσταση, εκεί κόλλαγε η υπόθεση.
Στο 5 δεν έκαναν αλλαγή λόγω μοντέλου. Το Α1428 ήταν αποκλειστικά για Αμερική ελέω περιορισμού στη συμβατότητα για τις μπάντες σε 4G.
Δεν είχαν συσκευές να δώσουν για ανακατασκευασμένο.
Πλέον τέτοιος περιορισμός δεν υπάρχει. Παρόλα αυτά άλλαξε μετά και τα αναλάμβαναν εδώ.
Νίκο σωστό αυτό που λες.
Αλλα εγώ από ότι κατάλαβα που μίλησα και απευθείας με αππλ στορ Γενεύης, και από το τηλ. με κεντρικά Αππλ Στορ Γαλλίας, το θέμα ήταν ότι από την στιγμή που υπάρχουν 4 ζώνες, Αμερική~Ωκεανία~Ασία~Ευρώπη, υπάρχει και διαφορετική πολιτική.
Πχ. Το τηλέφωνο μου (US) θα έπρεπε να σταλεί στην Αμερική για αντικατάσταση, και όχι λόγο μπάντας, αλλα λόγο στρατηγικής παρόχων από εκεί.
Για αρχή αν θυμάστε πουλιόταν μόνο με συμβόλαιο από τον εκάστοτε πάροχο.
Οποτε να το πω χονδρικά, ήταν σαν ιδιοκτησία τους το τηλέφωνο. Ότι και να πάθαινε, έπρεπε να επιστρέψει σε αυτούς.
Επίσημα δεν είχε δικαίωμα αλλο αππλ στορ άλλης ζωνης, να το επισκευάσει η να το αντικαταστήσει.
Ήταν και παρέμενε ιδιοκτησία της Verizon πχ, όπως στην περίπτωση μου, και εφάρμοζε την πολιτική της.
Επαναλαμβάνω άσχετα από την μπάντα. Ο κώδικας όταν το σκανάρουν, δεν τους επιτρέπει αντικατάσταση με ευρωπαϊκό, η άλλης 'ζώνης' τηλέφωνο, πέρα από αυτή που ανήκει.
Όλα τα ευρωπαϊκά από την άλλη, μπορούν να αντικατασταθούν μεταξύ τους με αλλα, από την στιγμή που βρίσκονται στην ιδια ζωνη. (Ευρώπη)
Αυτά κατάλαβα εγώ.
Τώρα αν κατάλαβα λάθος, η αν άλλαξε κάτι στην πολιτική τους, το πρώτο λίγο δύσκολο, (να κατάλαβα λάθος) το δεύτερο δεν το γνωρίζω.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 03/10/2014 - 16:20