Paintbull 9H....το εχετε δει;;;δεν υπαρχει!το εχει βαλει κανεις απο εδω;;
Δημοσίευση 29/11/2014 - 15:41
Ad
Δημοσίευση 09/12/2014 - 13:00
Δημοσίευση 09/12/2014 - 13:03
Δε βγαινει.
Δημοσίευση 09/12/2014 - 13:03
Εμενα μου εχουν πει οτι πηραν μηχανημα στα κενρικα Αθηνα και αν χρειαστει το αφαιρουν. Δε ξερω αν το εχει κανει καποιος και ποιο ηταν το αποτελεσμα της αφαιρεσης, αλλα καλο ειναι να γραψει να εχουμε και γι αυτο αποψη.
Δημοσίευση 09/12/2014 - 13:26
Εμένα να πω την αλήθεια σε ένα νότε που τους είχα στείλει πριν κάποιο διάστημα ,η οθόνη παραμένει άψογη χωρίς ίχνος γρατζουνιές..(με την ανάλογη προσοχή βέβαια απο μεριά μου)
Το ερωτηματικό μου ειναι στο ποια ειναι η διαδικασία/επεξεργασία της οθόνης γιατί σε ερώτηση που τους είχα κάνει δεν ήταν ξεκάθαροι .(χωρίς αυτό να υπονόει κάτι).
Μπορεί κάποιος που ήταν παρών να μας πει αν είδε την διαδικασία της εφαρμογής του υλικού!
Δημοσίευση 10/12/2014 - 16:07
ΜΗ βάλει κανείς σε Iphone 6. Υπάρχει ανακοίνωση από την εταιρία ότι το τρέχων προϊόν είναι ακατάλληλο για την οθόνη του iphone 6. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι το υλικό για να στεγνώσει σε Iphone 6 χρειάζεται περίπου 60 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι όσοι το βάλανε είναι σαν να μην το βάλανε. Ήδη η εταιρία επεξεργάζεται το υλικό και από το 2015 θα κυκλοφορήσει το paintbull plus το οποίο μπορούν να το βάλουν οι κάτοχοι δωρεάν στα καταστήματα που κάνανε την αρχική τοποθέτηση. Η εταιρία προσφέρει δωρεάν μια ζελατίνα προστασίας έως ότου να βγει στην αγορά το plus
Τελευταία επεξεργασία από: linuxfighter, 10/12/2014 - 16:11
Δημοσίευση 10/12/2014 - 16:21
Το ότι έχει, έχει. Έχω τοποθετήσει πολλά... Το θέμα είναι ότι διαπιστώθηκε αυτό που αναφέρω. Εμείς ενημερωθήκαμε το ίδιο και οι πελάτες μας. Φαντάζομαι ότι τα καταστήματα έχουν αρχείο πελατών για να τους ενημερώσουν
Τελευταία επεξεργασία από: linuxfighter, 10/12/2014 - 16:22
Δημοσίευση 10/12/2014 - 16:42
ΜΗ βάλει κανείς σε Iphone 6. Υπάρχει ανακοίνωση από την εταιρία ότι το τρέχων προϊόν είναι ακατάλληλο για την οθόνη του iphone 6. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι το υλικό για να στεγνώσει σε Iphone 6 χρειάζεται περίπου 60 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι όσοι το βάλανε είναι σαν να μην το βάλανε. Ήδη η εταιρία επεξεργάζεται το υλικό και από το 2015 θα κυκλοφορήσει το paintbull plus το οποίο μπορούν να το βάλουν οι κάτοχοι δωρεάν στα καταστήματα που κάνανε την αρχική τοποθέτηση. Η εταιρία προσφέρει δωρεάν μια ζελατίνα προστασίας έως ότου να βγει στην αγορά το plus
να τα παρουμε ενα ενα.
εφαρμοζεις το υλικο στο μαγαζι σου;
σου ηρθε email που λεει ξεκαθαρα οτι δεν μπορεις να το τοποθετησεις;
τι υλικο ειναι και θελει 60 ημερες;;
φιλε πολυ περιεργα μας τα λες
Δημοσίευση 10/12/2014 - 16:45
Δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρος από ότι έχω γράψει παραπάνω. Ναι εφαρμόζω το υλικό στο μαγαζί που εργάζομαι, ΝΑΙ μου ήρθε email με ενημέρωση (σήμερα), NAI περιγράφει αυτά που σας έγραψα...
Δεν τα λέω καθόλου περίεργα. Το τζάμι των iphone 6 δεν είναι καθαρό γυαλί. Είναι από άλλο υλικό και το Paintbull θέλει 60 μέρες εκεί για να έχει full ιδιότητες. Αυτό αναφέρει ο κατασκευαστείς. Το δικό μου κατάστημα λοιπόν σταμάτησε την τοποθέτηση σε iphone 6 μέχρι να πάρει το νέο προϊόν (plus) και το επιτρέψει ο προμηθευτής που άλλωστε και καλύπτει την εγγύηση. Εμείς απλά τοποθέτηση κάνουμε.
Μην λες λοιπόν ότι τα λέω περίεργα και γίνεσαι εριστικός, καθώς εγώ ενημέρωση σας έκανα.
Τελευταία επεξεργασία από: linuxfighter, 10/12/2014 - 16:52
Δημοσίευση 10/12/2014 - 16:52
Δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρος από ότι έχω γράψει παραπάνω. Ναι εφαρμόζω το υλικό στο μαγαζί που εργάζομαι, ΝΑΙ μου ήρθε email με ενημέρωση (σήμερα), NAI περιγράφει αυτά που σας έγραψα...
Δεν τα λέω καθόλου περίεργα. Το τζάμι των iphone 6 δεν είναι καθαρό γυαλί. Είναι από άλλο υλικό και το Paintbull θέλει 60 μέρες εκεί για να έχει full ιδιότητες. Αυτό αναφέρει ο κατασκευαστείς. Το δικό μου κατάστημα λοιπόν σταμάτησε την τοποθέτηση σε iphone 6 μέχρι να πάρει το νέο προϊόν (plus) και το επιτρέψει ο προμηθευτής που άλλωστε και καλύπτει την εγγύηση. Εμείς απλά τοποθέτηση κάνουμε
Αν δε σου κανει κοπο, αφου εχεις επικοινωνια μαζι τους, ρωτησε τι γινεται σε οσους το εβαλαν γιατι πρεπει να ενημερωσω φιλο μου. Πολλοι φανταζομαι δε θα θελουν να περιμενουν το ποτε θα βγει το νεο υλικο και δε θα θελουν να παρουν μια ζελατινα με τα 15€ που εδωσαν. Επισης μπορεί καποιος να το αφαιρεσει αφου δεν ειναι σωστο το υλικο;
Δημοσίευση 10/12/2014 - 16:55
Το mail το έχω στο κατάστημα και τώρα είμαι σπίτι. Πολύ ευχαρίστως να σας το κάνω ποστ αύριο το πρωί... Αυτό που αναφέρει είναι ότι θα ενημερώσουν όσους πελάτες το έχουν τοποθετήσει (καθώς τα στοιχεία από κάθε πελάτη στέλνονται σε αυτούς για λόγους εγγύησης), θα στείλουν δωρεάν ζελατίνα για να μην έχει πρόβλημα η συσκευή και ότι εργάζονται πάνω στο νέο υγρό (plus) το οποίο θα κυκλοφορήσει με το νέο έτος και ότι όσοι έχουν ήδη κάνει τοποθέτηση θα το τοποθετήσουν δωρεάν.
Δε γνωρίζω κάτι περισσότερο από αυτά που γράφει η ενημέρωση οπότε ότι εξτρά ρωτήσετε δε γνωρίζω να σας απαντήσω. Δεν έχω κανένα λόγο να σας πω κάτι που δε συνέβη
Τελευταία επεξεργασία από: linuxfighter, 10/12/2014 - 16:56
Δημοσίευση 10/12/2014 - 16:56
Δημοσίευση 10/12/2014 - 16:58
λοιπον παιδια αρχικα ηρεμια.
μιλησα με υπευθυνο (Λεωνιδας) και ο ανθρωπος ενταξει ηταν ξηγημενος και πολυ ξεκαθαρος.
οτι ναι εχθες ελαβαν ενημερωση οτι λογω της ποιοτητας του γυαλιου (ion strengthed)του iphone 6- iphone 6 plus ο χρονος πληρης αποροφησης του ανερχεται σε 60 ημερες.
θα δωθουν σε οσους το τοποθετησαν βλεπε εμενα, δωρεαν ζελατινα για να μην προκληθει καμμια γραντζουνια και με το νεο ετος θα γινει δωρεαν εφαρμογη με το νεο υλικο σε αυτες τις συσκευες.
ενταξει ξενερωσα ειναι η αληθεια, και επειδη ημουν επιμονος εδω και τα λοιπα.αλλα δυστυχως παντα υπαρχει ο παραγοντας το απροοπτου.
τελοσπαντων εγω το εχω ηδη εναν μηνα.
τα λαθη ειναι ανθρωπινα και ειχαν τουλαχιστον την εντυμοτητα να ενημερωσουν οσους το εφαρμοζουν και σιγα σιγα να στειλουν στους πελατες ενημερωση.
Δημοσίευση 10/12/2014 - 21:01
Τελευταία επεξεργασία από: stevobmw, 10/12/2014 - 21:10
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες