ps τώρα δουλεύει αλλά αν κλείσει θα βγει πάλι το σήμα του recovery
Πρόβλημα με Restore (iPhone 5s ios8)
Δημοσίευση 23/09/2014 - 21:49
Ad
Δημοσίευση 23/09/2014 - 22:43
Είσαι θεος! Νομίζω απόδειξη δεν έχω (το αγόρασα μεταχειρισμένο) αλλά έγινε αντικατάσταση πριν από 9 μήνες από arvato εντός εγγύησης. Αν πάω στην αrvato με το χαρτί της εγγύησης 2 χρόνων και το χαρτί της αντικατάστασης πριν από 9 μήνες θα το δεχτεί; Είμαι κάτω από 2 χρόνια συσκευή.
Και να μην είναι η μπαταρία χάλασε και το home button άρα ΑΝ δεχτούν την αντικατάσταση έχω και το κουμπί αν δεν είναι η μπαταρία.
Στο http://www.chipmunk..../applemodel.cgi βάζω το serial number μου και λέει 2012 μοντέλο Οκτωβρίου άρα με αυτό είμαι οκ;
Ps: Πραγματικά Νίκο έχεις καταβοηθήσει όλο τον κόσμο με τα iphone και γενικότερα τα μήλα! Ευχαριστώ προκαταβολικά για όλα!
Δημοσίευση 23/09/2014 - 23:56
Ακόμα και αν δεν έχω την απόδειξη;
Δημοσίευση 24/09/2014 - 10:15
To αγόρασα μεταχειρισμένο (9 μηνών) και μόλις το πήρα είχα πρόβλημα και έκανα αντικατάσταση στην Arvato χωρίς απόδειξη. Το χαρτί της αντικατάστασης το έχω.
Μίλησα με το παιδί που το αγόρασα και μου είπε ότι είναι από kaizershop και ότι θα μου στείλει την απόδειξη αγοράς το απόγευμα. Έχω τώρα 2 χρόνια εγγύηση ή όχι;
Δημοσίευση 24/09/2014 - 10:56
Μίλησα με infoquest και μου είπαν, αφού έλεγξαν το sn ότι δεν είμαι ούτε σε πρόγραμμα για μπαταρία ούτε για home button οπότε το πάω από εκεί και αν όντως έχει πρόβλημα πάμε για αντικατάσταση.
Χρόνος παράδοσης βέβαια 4-5 ημέρες για έλεγχο και άλλο τόσο για έγκριση 2ετούς εγγύησης και αποστολής ανακατασκευασμένου. Ελπίζω να βγάλω άκρη! Νίκο με έσωσες! Μου είπαν ότι και αν δεν έχω την απόδειξη όλα οκ! Ενημερώνω και τους υπόλοιπους του forum για να ξέρουν!
Δημοσίευση 24/09/2014 - 17:06
Ok! Ευχαριστώ και πάλι και αν έχω κάτι για νέο για το forum θα το γράψω αμέσως!
Δημοσίευση 01/10/2014 - 03:56
Παρέδωσα σήμερα το iphone στην infoquest και ενώ με είχε διαβεβαιώσει μια κοπέλα ότι παρόλο που δεν έχω απόδειξη όλα οκ, σήμερα ο υπάλληλος που το παρέλαβε είπε ότι χωρίς απόδειξη δεν θα γίνει αντικατάσταση και ότι και να το αφήσω λογικά δεν θα το δεχτούν. Εγώ παρόλα αυτά το άφησα και ζήτησα ένα email επικοινωνίας για να δω αν μπορώ να βρω την απόδειξη και να τη στείλω.
Αν δεν τη βρω όμως, αφού φαίνεται ότι είναι εντός 2ετίας είναι δυνατόν να μου λένε δεν δεχόμαστε να το αντικαταστήσουμε;
Δημοσίευση 04/10/2014 - 14:07
Παιδια καλησπερα....χρειαζομαι απελπισμενα την βοηθεια σας....πατησα να κανω μια αναβαθμιση του fb ( ειμαι jailbreak 7.0.6 ) kai μου εβγαλι κατι για μια ενημερωση και πατησα agree...απο τοτε το κινητο μου κανει συνεχεις επανεκκινησεις (iphone 5 )...προσπαθησα να κανω restore και set up as new αλλα δεν εγινε κατι ...ειμαι φανταρος και εχουμε 12 ωρη εξοδο μεχρι τις 9 το βραδυ...προτεινετε μου κατι επειδη εχω παθει σοκ...ευχαριστω προκαταβολικα !
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες