Άκου τώρα να δεις τι γίνεται.
Η Apple αντί να σου λέει έχει τόσα γίγα RAM, σου λέει είναι αυτό και βγάζει τις τάδε επιδόσεις (που είναι συνάρτηση με τη RAM που έχει).
Ξέρεις όμως ότι θα δουλεύει έτσι. Και ας μην έχει RAM αντίστοιχη με desktop.
Το να μιλάμε δηλαδή για RAM αντιπαραβάλλοντάς τη με το τι χρονιά έχουμε είναι πιο σωστό? Μιλάω για το περίφημο "1GB εν έτη 2015".
Τι σε νοιάζει αν βγάζει την επίδοση που βγάζουν τα υπόλοιπα με 2 και 3 γίγα?
Και το iPad στη σημερινή του μορφή επίσης.
Δύσκολα θα κρατήσει 3 μεγέθη στην αγορά επί ίσοις όροις.
φίλε δεν είσαι χθεσινός.το σέβομαι αλλά ούτε και εγώ
ξέρεις και εσύ οτι με 1 gb ram σοβαρό πρόγραμμα ή μηχάνημα δε γίνεται να δημιουργηθεί.μην ξαναγράφω τα ίδια
ανέφερα το παράδειγμα με το bluebeam revu που είναι χαρακτηριστικό μιας και η ίδια εταιρία έχει το ίδιο πρόγραμμα για ipad και το ίδιο πρόγραμμα για το surface pro που έχω
στο surface pro κάνει παπάδες το πρόγραμμα με ocr,διαγραφή λέξεων και διόρθωση μαζί με annotation και πολλά άλλα και στο ipad δεν κάνει τίποτα σχεδών
στο ipad βέβαια έχει 7 ευρώ και για το surface κάνει 350 ευρώ το ίδιο πρόγραμμα
ψάξε στο store της apple και θα βρεις 2000 προγράμματα για pdf .πές μου ένα που να κάνει κάτι.είδες που δε βρίσκεις?
αν όμως είσαι επαγγελματίας και έχεις ένα βιβλίο σε pdf αντί να το αγοράσεις θέλεις και δυνατό μηχάνημα και δυνατό μηχάνημα όσο και να χτυπιέσαι χωρίς ram δε γινεται.
δεν είπα οτι θέλεις 8 gb για to cut the rope αλλά γιατί όχι να μην είχαμε στο ipad σοβαρά προγράμματα και να κάναμε και δουλειά με ένα τέτοιο πραγματικά πανεμορφο μηχάνημα?
η απάντηση είναι αυτό που είπαν σωστά κάποια παιδιά παραπάνω οτι αν μας δώσει τα 4 gb ram τώρα μετά θα πρέπει το μαγαζί να το κλείσει.πρέπει να αγοράσουμε άλλα 4-5 ipad ακόμα για να έρθει αυτή η μέρα ή να φτάσει το surface kai to note τα 2 τρισεκαττομύρια πωλήσεις
Τελευταία επεξεργασία από: magiaros, 17/10/2014 - 00:20