Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

16 Οκτωβρίου το event της Apple όπου θα παρουσιαστούν τα νέα iPad

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
322 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#256   magiaros

magiaros

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:28

πουθενά πάντως δεν αναφέρει τίποτα και κανένας για μνήμη RAM λες και είναι λεπτομέρεια που δεν παίζει κανένα λόγο.ποιο σημαντικό από τη ram το continuity στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά με τυμπανοκρουσίες!!!!

ίσως αν μας αποκαλύψει η apple ποσα gb ram έχει το ipad air 2 μετά θα πρέπει να μας σκοτώσει.είναι επτασφράγιστο μυστικό.πρέπει να σπάσεις τη συσκευή στα 2 για να μάθεις πόση ram έχει

σου λέει πάρτε το και θα μάθετε στην πορεία πόσα gb έχει.πίστευε και μη ερεύνα

μπορεί να κάνουμε πλακίτσα με το ipad αλλά χωρίς macbook pro σωστή δουλειά δε γίνεται(8 gb ram)

καταιβένει σφαίρα το yosemite

Τελευταία επεξεργασία από: magiaros, 16/10/2014 - 23:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   iKotsen

iKotsen

iPH Addict

• 864 μηνύματα
  • Twitter:@KonstantinosDr1
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:kotsen1991

Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:34

Όσο για τις τιμές, από όσο είδα στο Αγγλικό στορ, το 64αρι το καινούριο, έχει όσο το 32αρι το παλιο. Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα παραγγελίες. Από αύριο ξεκινάν από όσο είδα.

#258   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:43

Εκτός και αν πάει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ tablet και laptop βγάζοντας κάτι τόσο μεγάλο, και ενώνοντας τις δύο κατηγορίες κάπου στη μέση.

Ακριβώς αυτό. Εκεί θέλω να καταλήξω.

Θεωρητικά κάπου στη μέση όλο αυτό με το MacBook Air να πληρώνει το μάρμαρο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#259   antonis17

antonis17

iPH Addict

• 694 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:48

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να παρει και ipad...πραγματικα σκεφτομαι να το παρω.δεν με χαλασει αλλα να το κανω τι? εσεις ας πουμε τι κανετε με το ταμπλετ που δεν γινεται με το λαπτοπ η το κινιτο?

#260   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:52

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να παρει και ipad...πραγματικα σκεφτομαι να το παρω.δεν με χαλασει αλλα να το κανω τι? εσεις ας πουμε τι κανετε με το ταμπλετ που δεν γινεται με το λαπτοπ η το κινιτο?

εγω απο τοτε που αγόρασα iPad έκλεισα τον λάπτοπ στο σπιτι...επίσης δεν ξανα ασχολήθηκα με το κινητο πέραν του να τηλεφωνώ...αν κάποτε πάρεις iPad θα με θυμηθεις!!!

#261   amak268

amak268

iPH Member

• 339 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:53

Κοιταξε δεν μπορεις να κανεις οτι στο λαπτοπ με το ipad αλλα μπορεις να το κανεις με το κινητο ειδικα τωρα που υπαρχει και το plus πιστευω παντως οτι ειναι μια αγορα για αυτους που θα ηθελαν να σερφαρουν ανετα απο μια μεγαλυτερη οθονη η οποια ειναι πιο ευκοληστη στη μετακινηση της και δεν χρειαζεται να ανοιγουν laptop η να βγαζουν τα ματια τους στο κινητο

#262   antonis17

antonis17

iPH Addict

• 694 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:54

εγω απο τοτε που αγόρασα iPad έκλεισα τον λάπτοπ στο σπιτι...επίσης δεν ξανα ασχολήθηκα με το κινητο πέραν του να τηλεφωνώ...αν κάποτε πάρεις iPad θα με θυμηθεις!!!

τωρα μου το λες που εδωσα τον προηγουμενο μηνα 1700 για το mac?!!?

πραγματικα δεν με χαλαει.ποτε δεν ειχα..αλλα αν το παρω φοβαμαι οτι θα το παρω για να λεω οτι εχω ipad.δεν το βρισκω χρησιμο ( μην πεσετε να με φατε.)

#263   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:58

τωρα μου το λες που εδωσα τον προηγουμενο μηνα 1700 για το mac?!!?
πραγματικα δεν με χαλαει.ποτε δεν ειχα..αλλα αν το παρω φοβαμαι οτι θα το παρω για να λεω οτι εχω ipad.δεν το βρισκω χρησιμο ( μην πεσετε να με φατε.)

εγω δεν ειχα ποτε Mac...ειχα ενα απλό λάπτοπ κι ενα iPhone...οταν πήρα το iPad κατήργησα το τηλ...τουλαχιστον πλέον δεν μπαινω σε διλήμματα αν θα πάρω το καινούργιο iPhone...σιγουρα οχι....θα αγοράσω ξανα μονο οταν αυτο που εχω χαλάσει....iPad ομως θα πάρω το air 2 γιατι εχω το mini retina και θελω μεγαλύτερη οθόνη γιατι είδα οτι εδω κι ενα χρονο μονο το ipad χρησιμοποιώ

#264   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 16/10/2014 - 23:58

πουθενά πάντως δεν αναφέρει τίποτα και κανένας για μνήμη RAM λες και είναι λεπτομέρεια που δεν παίζει κανένα λόγο.ποιο σημαντικό από τη ram το continuity στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά με τυμπανοκρουσίες!!!!

ίσως αν μας αποκαλύψει η apple ποσα gb ram έχει το ipad air 2 μετά θα πρέπει να μας σκοτώσει.είναι επτασφράγιστο μυστικό.πρέπει να σπάσεις τη συσκευή στα 2 για να μάθεις πόση ram έχει

σου λέει πάρτε το και θα μάθετε στην πορεία πόσα gb έχει.πίστευε και μη ερεύνα

μπορεί να κάνουμε πλακίτσα με το ipad αλλά χωρίς macbook pro σωστή δουλειά δε γίνεται(8 gb ram)

καταιβένει σφαίρα το yosemite

Άκου τώρα να δεις τι γίνεται.

Η Apple αντί να σου λέει έχει τόσα γίγα RAM, σου λέει είναι αυτό και βγάζει τις τάδε επιδόσεις (που είναι συνάρτηση με τη RAM που έχει).

Ξέρεις όμως ότι θα δουλεύει έτσι. Και ας μην έχει RAM αντίστοιχη με desktop.

Το να μιλάμε δηλαδή για RAM αντιπαραβάλλοντάς τη με το τι χρονιά έχουμε είναι πιο σωστό? Μιλάω για το περίφημο "1GB εν έτη 2015".

Τι σε νοιάζει αν βγάζει την επίδοση που βγάζουν τα υπόλοιπα με 2 και 3 γίγα?

Ακριβώς αυτό. Εκεί θέλω να καταλήξω.

Θεωρητικά κάπου στη μέση όλο αυτό με το MacBook Air να πληρώνει το μάρμαρο.

Και το iPad στη σημερινή του μορφή επίσης.

Δύσκολα θα κρατήσει 3 μεγέθη στην αγορά επί ίσοις όροις.

#265   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:04

Το ιδιο πιστεύεις και για τα iphone?? τα 4" θα πάρουν πόδι σιγα σιγα;;

#266   Georgered

Georgered

iPH Addict

• 600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:15

Διάφορες iPad mini 2 με iPad mini 3:

ΜΙΑ και μοναδική: Touch ID

Μπράβο Apple.

#267   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:16

Το iPad, γενικότερα το Tablet με τη τωρινή του μορφή, δε θα αντικαταστήσει ποτέ το οποιοδήποτε Laptop. Κακά τα ψέμματα.

Απο 'κει και πέρα οι ανάγκες του καθένα είναι διαφορετικές. Υπάρχει όμως μια βασική διαφορά σε όλο αυτό, αμμεσότητα και φορητότητα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#268   magiaros

magiaros

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:16

Άκου τώρα να δεις τι γίνεται.

Η Apple αντί να σου λέει έχει τόσα γίγα RAM, σου λέει είναι αυτό και βγάζει τις τάδε επιδόσεις (που είναι συνάρτηση με τη RAM που έχει).

Ξέρεις όμως ότι θα δουλεύει έτσι. Και ας μην έχει RAM αντίστοιχη με desktop.

Το να μιλάμε δηλαδή για RAM αντιπαραβάλλοντάς τη με το τι χρονιά έχουμε είναι πιο σωστό? Μιλάω για το περίφημο "1GB εν έτη 2015".

Τι σε νοιάζει αν βγάζει την επίδοση που βγάζουν τα υπόλοιπα με 2 και 3 γίγα?

Και το iPad στη σημερινή του μορφή επίσης.

φίλε δεν είσαι χθεσινός.το σέβομαι αλλά ούτε και εγώ 

ξέρεις και εσύ οτι με 1 gb ram σοβαρό πρόγραμμα ή μηχάνημα δε γίνεται να δημιουργηθεί.μην ξαναγράφω τα ίδια

ανέφερα το παράδειγμα με το bluebeam revu που είναι χαρακτηριστικό μιας και η ίδια εταιρία έχει το ίδιο πρόγραμμα για ipad και το ίδιο πρόγραμμα για το surface pro που έχω

στο surface pro κάνει παπάδες το πρόγραμμα με ocr,διαγραφή λέξεων και διόρθωση μαζί με annotation και πολλά άλλα και στο ipad δεν κάνει τίποτα σχεδών

στο ipad βέβαια έχει 7 ευρώ και για το surface κάνει 350 ευρώ το ίδιο πρόγραμμα

ψάξε στο store της apple και θα βρεις 2000 προγράμματα για pdf .πές μου ένα που να κάνει κάτι.είδες που δε βρίσκεις?

αν όμως είσαι επαγγελματίας και έχεις ένα βιβλίο σε pdf αντί να το αγοράσεις θέλεις και δυνατό μηχάνημα και δυνατό μηχάνημα όσο και να χτυπιέσαι χωρίς ram δε γινεται.

δεν είπα οτι θέλεις 8 gb για to cut the rope αλλά γιατί όχι να μην είχαμε στο ipad σοβαρά προγράμματα και να κάναμε και δουλειά με ένα τέτοιο πραγματικά πανεμορφο μηχάνημα?

η απάντηση είναι αυτό που είπαν σωστά κάποια παιδιά παραπάνω οτι αν μας δώσει τα 4 gb ram τώρα μετά θα πρέπει το μαγαζί να το κλείσει.πρέπει να αγοράσουμε άλλα 4-5 ipad ακόμα για να έρθει αυτή η μέρα ή να φτάσει το surface kai to note τα 2 τρισεκαττομύρια πωλήσεις

Τελευταία επεξεργασία από: magiaros, 17/10/2014 - 00:20

#269   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:35

Ρε μαγιαρε, τραβά να πεις άλλου το παραμύθι με την RAM.... Άκου εκεί δεν γίνεται σοβαρό προγραμμα με 1gb !! Ψάξε να βρεις τι είναι το AGC, τι δουλειά έκανε και πόση μνήμη είχε. Και αν πάλι δεν σου φτάνει τότε κάνε την σοβαρή σου δουλειά στο surface pro αλλά πάρε και ένα iPad για παιχνίδια please ... Μην πεινάσουμε εμείς οι μέτοχοι

#270   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:39

Το ιδιο πιστεύεις και για τα iphone?? τα 4" θα πάρουν πόδι σιγα σιγα;;

Μάλλον θα πάρουν πόδι γιατί ο κόσμος απέδειξε ότι προτιμά τις μεγαλύτερες οθόνες και αυτό φάνηκε στις πωλήσεις του iphone 6..

Tα επόμενα iphones θα είναι τα 6s kai 6 s plus..

φίλε δεν είσαι χθεσινός.το σέβομαι αλλά ούτε και εγώ 

ξέρεις και εσύ οτι με 1 gb ram σοβαρό πρόγραμμα ή μηχάνημα δε γίνεται να δημιουργηθεί.μην ξαναγράφω τα ίδια

ανέφερα το παράδειγμα με το bluebeam revu που είναι χαρακτηριστικό μιας και η ίδια εταιρία έχει το ίδιο πρόγραμμα για ipad και το ίδιο πρόγραμμα για το surface pro που έχω

στο surface pro κάνει παπάδες το πρόγραμμα με ocr,διαγραφή λέξεων και διόρθωση μαζί με annotation και πολλά άλλα και στο ipad δεν κάνει τίποτα σχεδών

στο ipad βέβαια έχει 7 ευρώ και για το surface κάνει 350 ευρώ το ίδιο πρόγραμμα

ψάξε στο store της apple και θα βρεις 2000 προγράμματα για pdf .πές μου ένα που να κάνει κάτι.είδες που δε βρίσκεις?

αν όμως είσαι επαγγελματίας και έχεις ένα βιβλίο σε pdf αντί να το αγοράσεις θέλεις και δυνατό μηχάνημα και δυνατό μηχάνημα όσο και να χτυπιέσαι χωρίς ram δε γινεται.

δεν είπα οτι θέλεις 8 gb για to cut the rope αλλά γιατί όχι να μην είχαμε στο ipad σοβαρά προγράμματα και να κάναμε και δουλειά με ένα τέτοιο πραγματικά πανεμορφο μηχάνημα?

η απάντηση είναι αυτό που είπαν σωστά κάποια παιδιά παραπάνω οτι αν μας δώσει τα 4 gb ram τώρα μετά θα πρέπει το μαγαζί να το κλείσει.πρέπει να αγοράσουμε άλλα 4-5 ipad ακόμα για να έρθει αυτή η μέρα ή να φτάσει το surface kai to note τα 2 τρισεκαττομύρια πωλήσεις

Αν πάς δυο σελίδες πίσω το έχω αναφέρει ότι λείπουν τα 2 gb ram και split-screen multitasking...

Πάντως δεν νομίζω να έχεις θέμα για επαγγελματική χρήση που θές..

Ας μιλήσουν και ειδικοι μιας και εγώ δεν είμαι

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 17/10/2014 - 00:40

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;