Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

16 Οκτωβρίου το event της Apple όπου θα παρουσιαστούν τα νέα iPad

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
322 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   magiaros

magiaros

iPH newbie

• 72 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:40

Άκου τώρα να δεις τι γίνεται.

Η Apple αντί να σου λέει έχει τόσα γίγα RAM, σου λέει είναι αυτό και βγάζει τις τάδε επιδόσεις (που είναι συνάρτηση με τη RAM που έχει).

Ξέρεις όμως ότι θα δουλεύει έτσι. Και ας μην έχει RAM αντίστοιχη με desktop.

Το να μιλάμε δηλαδή για RAM αντιπαραβάλλοντάς τη με το τι χρονιά έχουμε είναι πιο σωστό? Μιλάω για το περίφημο "1GB εν έτη 2015".

Τι σε νοιάζει αν βγάζει την επίδοση που βγάζουν τα υπόλοιπα με 2 και 3 γίγα?

Και το iPad στη σημερινή του μορφή επίσης.

Δύσκολα θα κρατήσει 3 μεγέθη στην αγορά επί ίσοις όροις.

προφανώς αν βγάζει την επίδοση που βγάζουν τα άλλα δε θα υπήρχε λόγος να πέρνουμε τα άλλα αλλά τα παίρνουμε γιατί απλά το ipad δε μπορεί να κάνει αυτά που κάνουν τα άλλα,δηλαδή δε μπορεί να κάνει απλά πράγματα όπως η ανάγνωση ενός αρχείου pdf πάνω από 200 mb καθώς και η επεξεργασία ενός αρχείου pdf και η συνατότητα να σημειώνεις πάνω σε αυτό το αρχείο όπως σε ένα βιβλίο

βέβαια αν είσαι φοιτητής και θες να διαβάζεις δε θα πάρεις ipad.θα πάρεις ένα surface pro 3

και φυσικά το ipad απευθύνεται σε άλλο κοινό αυτό το δέχομαι αλλά δε μπορώ να καταλάβω τα χιλιάδες προγράμματα για σημειώσεις και για βιβλία που έχει το apple store.

έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο ως φοιτητής χωρίς να κάτσεις να γράψεις πάνω ούτε μια σημείωση?

όποιος διαβάζει θέλει και να σημειώνει πάνω στο βιβλίο.όσο δεν το παραδέχεται αυτό η apple οι άλλοι θα πλουτίζουν.δε νομίζω ο steve jobs να οραματιζόταν ένα ipad που να απευθύνεται σε κομμώτριες και σε νοικοικυρές αλλά είχε όραμα για την εκπαίδευση

εγώ γιατί σκάω τώρα θα μου πεις?

σκάω γιατί πιστεύω στην apple και αν ασχοληθεί με το θέμα tablet και εκπαίδευση θα κάνει θαύματα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   syngi

syngi

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:45

προφανώς αν βγάζει την επίδοση που βγάζουν τα άλλα δε θα υπήρχε λόγος να πέρνουμε τα άλλα αλλά τα παίρνουμε γιατί απλά το ipad δε μπορεί να κάνει αυτά που κάνουν τα άλλα,δηλαδή δε μπορεί να κάνει απλά πράγματα όπως η ανάγνωση ενός αρχείου pdf πάνω από 200 mb καθώς και η επεξεργασία ενός αρχείου pdf και η συνατότητα να σημειώνεις πάνω σε αυτό το αρχείο όπως σε ένα βιβλίο

βέβαια αν είσαι φοιτητής και θες να διαβάζεις δε θα πάρεις ipad.θα πάρεις ένα surface pro 3

και φυσικά το ipad απευθύνεται σε άλλο κοινό αυτό το δέχομαι αλλά δε μπορώ να καταλάβω τα χιλιάδες προγράμματα για σημειώσεις και για βιβλία που έχει το apple store.

έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο ως φοιτητής χωρίς να κάτσεις να γράψεις πάνω ούτε μια σημείωση?

όποιος διαβάζει θέλει και να σημειώνει πάνω στο βιβλίο.όσο δεν το παραδέχεται αυτό η apple οι άλλοι θα πλουτίζουν.δε νομίζω ο steve jobs να οραματιζόταν ένα ipad που να απευθύνεται σε κομμώτριες και σε νοικοικυρές αλλά είχε όραμα για την εκπαίδευση

εγώ γιατί σκάω τώρα θα μου πεις?

σκάω γιατί πιστεύω στην apple και αν ασχοληθεί με το θέμα tablet και εκπαίδευση θα κάνει θαύματα

Μια χαρα μπορεις να διαβασεις και να σημειωσεις οτι θες. Εγω χρησιμοποιω το goodreader και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

#273   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:48

Μαγιαρε, PDF Expert και Goodreader. Επανειλλημένα ανοίγω για ανάγνωση και annotation αρχεία μεγαλύτερα από 250mb (calculus textbooks).

Take my word for it, αν μια εφαρμογή θέλει 3gb RAM για να χειριστεί ένα PDF αυτού του μεγέθους τότε η η εφαρμογή είναι για πέταμα η το PDF engine που χρησιμοποιεί είναι ερασιτεχνικό

#274   magiaros

magiaros

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:49

Ρε μαγιαρε, τραβά να πεις άλλου το παραμύθι με την RAM.... Άκου εκεί δεν γίνεται σοβαρό προγραμμα με 1gb !! Ψάξε να βρεις τι είναι το AGC, τι δουλειά έκανε και πόση μνήμη είχε. Και αν πάλι δεν σου φτάνει τότε κάνε την σοβαρή σου δουλειά στο surface pro αλλά πάρε και ένα iPad για παιχνίδια please ... Μην πεινάσουμε εμείς οι μέτοχοι

καλά καλά!!

μη βαράς!

η RAM δε χρειάζεται πουθενά.

και το macbook που έχει 8 gb τα έβαλαν εκει για να βρίσκονται

χαμένα πάνε.

και με 1 gb θα ήταν κομπλέ τα macbook

δεν ξέρω το πρόγραμμα που λες

και εγώ ξέρω πολλά καλά προγράμματα για ipad(πχ το osirix που μπορείς να βλέπεις στο ipad και στο iphone αξονικές και μαγνητικές αλλά τα βιβλία φίλε χρειάζονται ram,ιδίως pdf με 1 gb και παραπάνω

παίζει ρόλο γιατί το θες το κάθε μηχάνημα

#275   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:50

με καθε αρλουμπα που λεει ο καθε αλεξιπτωτιστης ασχετος εδω μεσα χανουμε το νοημα της κουβεντας.

#276   magiaros

magiaros

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:53

Μαγιαρε, PDF Expert και Goodreader. Επανειλλημένα ανοίγω για ανάγνωση και annotation αρχεία μεγαλύτερα από 250mb (calculus textbooks).

Take my word for it, αν μια εφαρμογή θέλει 3gb RAM για να χειριστεί ένα PDF αυτού του μεγέθους τότε η η εφαρμογή είναι για πέταμα η το PDF engine που χρησιμοποιεί είναι ερασιτεχνικό

τα έχω και τα 2 φίλος

καλύτερο το goodreader αλλά πολύ αργό για pdf > από  400 mb 

μάθε τι κάνει και τι είναι το bluemeam revu σε windows 8 και θα καταλάβεις τι σου λέω

βέβαια όπως είπα η extreme έκδοση κάνει 350 ευρώ όσο δηλαδή και ένα ipad mini και δεν το βρίσκεις και σπασμένο

Τελευταία επεξεργασία από: magiaros, 17/10/2014 - 00:53

#277   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:53

με καθε αρλουμπα που λεει ο καθε αλεξιπτωτιστης ασχετος εδω μεσα χανουμε το νοημα της κουβεντας.

ζουν αναμεσα μας....

#278   magiaros

magiaros

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:55

παιδιά κατέβασα το yosemite

να το εγκαταστήσω όπως είναι?

δε θα μου σβήσει τίποτα?

#279   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:56

μα ερχεται ο καθε πονηριδης σαν εθνοσωτηρας και με υφος 1000 καρδιναλιων να μας ανοιξει τα ματια και να μας σωσει απο τα βαρια pdf...ελεος.

ΥΓ οπως ειναι...απο πανω

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 17/10/2014 - 00:57

#280   magiaros

magiaros

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 00:57

το νόημα της κουβέντας είναι οτι έχουμε μαζέψει 4-5 ipad ο καθένας εδω μέσα και έπεται συνέχεια

#281   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 01:00

εσυ δεν ξερω τι κανεις...εγω εχω ενα air και ξυριζει τριχες.Τα yosemite οπως ειναι απο πανω εκτος και αν ειναι "ταλαιπωρημενο" αυτο που τρεχεις τωρα και σκεφτεσαι για clean

#282   magiaros

magiaros

iPH newbie

• 72 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 01:00

μα ερχεται ο καθε πονηριδης σαν εθνοσωτηρας και με υφος 1000 καρδιναλιων να μας ανοιξει τα ματια και να μας σωσει απο τα βαρια pdf...ελεος.

ΥΓ οπως ειναι...απο πανω

σόρυ που ήρθαμε στο site σου

αν έχει πρόβλημα κάποιος moderator με όσα λέω ή αν προσβάλω κανέναν τότε ας μου κάνουν μπανάρισμα

όσο όμως είμαι στο forum σέβομαι τους κανόνες και δε μειώνω τους άλλους κρυβομενος πίσω από το πληκτρολόγιο μου  όπως σαν ποντίκι κάνεις εσύ

είσαι καλά κρυμένος εκεί πίσω σε πέρνει να πεις και άλλα 

Τελευταία επεξεργασία από: magiaros, 17/10/2014 - 01:03

#283   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/10/2014 - 01:02

πω πω πάλι το μαμήσατε το topic...

#284   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2014 - 01:03

σόρυ που ήρθαμε στο site σου

αν έχει πρόβλημα κάποιος moderator με όσα λέω ή αν προσβάλω κανέναν τότε ας μου κάνουν μπανάρισμα

όσο όμως είμαι στο forum σέβομαι τους κανόνες και δε μειώνω τους άλλους κρυβομενος πίσω από το πληκτρολόγιο μου  όπως σαν ποντίκι κάνεις εσύ

είσαι καλά κρυμένος εκεί πίσω

ετσι...λιγο μετριοπαθεια δεν εβλαψε ποτε κανεναν.Μαθαινεις...

#285   Nerazzurro10

Nerazzurro10

iPH Enthousiast

• 423 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 17/10/2014 - 01:03

Τώρα τι λέμε; Συγκρίνουμε το Surface με το iPad? Ποια Ram και ποια Windows? Δικαίωμα σας να αγοράζετε ότι θέλετε αλλά συνδυασμό λογισμικού και κατασκευής .. μόνο η Apple! Κανείς άλλος!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες