Άκου τώρα να δεις τι γίνεται.
Η Apple αντί να σου λέει έχει τόσα γίγα RAM, σου λέει είναι αυτό και βγάζει τις τάδε επιδόσεις (που είναι συνάρτηση με τη RAM που έχει).
Ξέρεις όμως ότι θα δουλεύει έτσι. Και ας μην έχει RAM αντίστοιχη με desktop.
Το να μιλάμε δηλαδή για RAM αντιπαραβάλλοντάς τη με το τι χρονιά έχουμε είναι πιο σωστό? Μιλάω για το περίφημο "1GB εν έτη 2015".
Τι σε νοιάζει αν βγάζει την επίδοση που βγάζουν τα υπόλοιπα με 2 και 3 γίγα?
Και το iPad στη σημερινή του μορφή επίσης.
Δύσκολα θα κρατήσει 3 μεγέθη στην αγορά επί ίσοις όροις.
προφανώς αν βγάζει την επίδοση που βγάζουν τα άλλα δε θα υπήρχε λόγος να πέρνουμε τα άλλα αλλά τα παίρνουμε γιατί απλά το ipad δε μπορεί να κάνει αυτά που κάνουν τα άλλα,δηλαδή δε μπορεί να κάνει απλά πράγματα όπως η ανάγνωση ενός αρχείου pdf πάνω από 200 mb καθώς και η επεξεργασία ενός αρχείου pdf και η συνατότητα να σημειώνεις πάνω σε αυτό το αρχείο όπως σε ένα βιβλίο
βέβαια αν είσαι φοιτητής και θες να διαβάζεις δε θα πάρεις ipad.θα πάρεις ένα surface pro 3
και φυσικά το ipad απευθύνεται σε άλλο κοινό αυτό το δέχομαι αλλά δε μπορώ να καταλάβω τα χιλιάδες προγράμματα για σημειώσεις και για βιβλία που έχει το apple store.
έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο ως φοιτητής χωρίς να κάτσεις να γράψεις πάνω ούτε μια σημείωση?
όποιος διαβάζει θέλει και να σημειώνει πάνω στο βιβλίο.όσο δεν το παραδέχεται αυτό η apple οι άλλοι θα πλουτίζουν.δε νομίζω ο steve jobs να οραματιζόταν ένα ipad που να απευθύνεται σε κομμώτριες και σε νοικοικυρές αλλά είχε όραμα για την εκπαίδευση
εγώ γιατί σκάω τώρα θα μου πεις?
σκάω γιατί πιστεύω στην apple και αν ασχοληθεί με το θέμα tablet και εκπαίδευση θα κάνει θαύματα