Το ιδιο πιστεύεις και για τα iphone?? τα 4" θα πάρουν πόδι σιγα σιγα;;
Δυστυχώς ναι... Το τελευταίο προπύργιο ήταν η Apple...
Αφού έφυγε προς τις μεγάλες οθόνες, δεν υπάρχει γυρισμός φοβάμαι.
φίλε δεν είσαι χθεσινός.το σέβομαι αλλά ούτε και εγώ
ξέρεις και εσύ οτι με 1 gb ram σοβαρό πρόγραμμα ή μηχάνημα δε γίνεται να δημιουργηθεί.μην ξαναγράφω τα ίδια
ανέφερα το παράδειγμα με το bluebeam revu που είναι χαρακτηριστικό μιας και η ίδια εταιρία έχει το ίδιο πρόγραμμα για ipad και το ίδιο πρόγραμμα για το surface pro που έχω
στο surface pro κάνει παπάδες το πρόγραμμα με ocr,διαγραφή λέξεων και διόρθωση μαζί με annotation και πολλά άλλα και στο ipad δεν κάνει τίποτα σχεδών
στο ipad βέβαια έχει 7 ευρώ και για το surface κάνει 350 ευρώ το ίδιο πρόγραμμα
ψάξε στο store της apple και θα βρεις 2000 προγράμματα για pdf .πές μου ένα που να κάνει κάτι.είδες που δε βρίσκεις?
αν όμως είσαι επαγγελματίας και έχεις ένα βιβλίο σε pdf αντί να το αγοράσεις θέλεις και δυνατό μηχάνημα και δυνατό μηχάνημα όσο και να χτυπιέσαι χωρίς ram δε γινεται.
δεν είπα οτι θέλεις 8 gb για to cut the rope αλλά γιατί όχι να μην είχαμε στο ipad σοβαρά προγράμματα και να κάναμε και δουλειά με ένα τέτοιο πραγματικά πανεμορφο μηχάνημα?
η απάντηση είναι αυτό που είπαν σωστά κάποια παιδιά παραπάνω οτι αν μας δώσει τα 4 gb ram τώρα μετά θα πρέπει το μαγαζί να το κλείσει.πρέπει να αγοράσουμε άλλα 4-5 ipad ακόμα για να έρθει αυτή η μέρα ή να φτάσει το surface kai to note τα 2 τρισεκαττομύρια πωλήσεις
Μου αναφέρεις τώρα σοβαρά ότι το βαρύ πρόγραμμα που πιστεύεις ότι απαιτεί την τρελή RAM είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας PDF αξίας 350 ευρώ?
Συγγνώμη αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω καλά.
συμφωνώ
συνδυασμός λογισμικού και κατασκευής μόνο apple απλά χρειάζεσαι και paper replacement
αν έρχεσαι σε επαφή με βιβλία θέλεις ηλεκτρονικό βιβλίο και θες και να σημειώνεις στο βιβλίο αυτό δηλαδή θες digitizer
πχ έχω ιατρικά βιβλία καρδιολογίας που αν τα αγόραζα θα πλήρωνα 8-9 χιλιάρικα ενώ σε pdf τα έχω τσάμπα
δε μπορώ να διαβάζω βιβλίο 5-6 χιλιάδων σελίδων χωρίς να σημειώνω πάνω.εκεί κολλάει το surface και πουθενά αλλού.για desktop replacement κάνει ότι τρέχει OSX
όσο για το ipad το επόμενο που θα πάρω εγώ θα έχει 3 gb ram
Συγχώρεσέ με αλλά και εγώ σαν φαρμακοποιός ποτέ δεν βρήκα πουθενά να δίνουν οι εκδοτικοί οίκοι τα βιβλία τζάμπα σε pdf...
Οπότε άκου τώρα να δεις κάτι.
Κατεβάζεις το πειρατικό σου βιβλίο σε pdf.
Με ένα από τα ΑΠΕΙΡΑ δωρεάν προγράμματα το μετατρέπεις σε epub.
Το περνάς στο iBooks.
Στη συνέχεια πηγαίνεις στον καθρέπτη και ρωτάς τον εαυτό σου για ποιό ακριβώς λόγο έδωσες (?) 350 ευρώ για ένα πρόγραμμα ενώ το iBooks κάνει το ίδιο πράγμα από τη μάνα του...