Βαρεθηκε κανεις αλλος την Apple;;;
Δημοσίευση 29/10/2014 - 12:58
Ωντας φανατικος χρηστης iphone, και εχοντας χρυσωσει την apple δεοντως, νιωθω οτι εφτασα σε ενα τελμα. Μου ηρθε πιο πολυ οταν ειδα την τιμη του iphone plus 128 gb...1099 €.. Ενταξει ρε παιδια, ενας συνεχης αγωνας δρομου, που ουσιαστικα κανει 6 μηνες για να ολοκληρωθει ενα lap, και μετα να βγαινει κατι καινουριο, στα ιδια λεφτα με αυτο που αγορασες αλλα καλυτερα. Κανοντας σε να νιωθεις λιγο κοροιδο κατ εμε. Διαφημιστικα κολπα, τεχνολογια με φειδω ωστε να παραμεινει ανταγωνιστικη, και απιστευτη δυσαναλογια value for money. Κι ομως επιμενουμε να αγοραζουμε. Θα θελα να ακουσω τις σκεψεις σας!
Ad
Δημοσίευση 29/10/2014 - 13:08
Δημοσίευση 29/10/2014 - 13:09
Εσυ είσαι αυτός που πάει και πληρώνει για συνεχείς αναβαθμίσεις στην προσπάθεια να είσαι πάντα updated, εσυ είσαι που έχεις το πρόβλημα. Δεν ανοίγει η Apple το πορτοφόλι σου, μόνος σου το κανείς.
Δημοσίευση 29/10/2014 - 13:18
Εσυ είσαι αυτός που πάει και πληρώνει για συνεχείς αναβαθμίσεις στην προσπάθεια να είσαι πάντα updated, εσυ είσαι που έχεις το πρόβλημα. Δεν ανοίγει η Apple το πορτοφόλι σου, μόνος σου το κανείς.
Αυτό.
Και ανα 2 εβδομάδες να αρχίσει να βγάζει συσκευές η Apple, δε σε(μας) υποχρεώνει κανένας να την πάρεις. Αυτό όσον αφορά το " μετα να βγαινει κατι καινουριο, στα ιδια λεφτα με αυτο που αγορασες αλλα καλυτερα. Κανοντας σε να νιωθεις λιγο κοροιδο κατ εμε"
Τελευταία επεξεργασία από: KostasKor, 29/10/2014 - 13:18
Δημοσίευση 29/10/2014 - 13:42
εδω και καιρο ανηκω σε αυτους που ειδικα τις mobile συσκευες της apple τις εχω βαρεθει και την πολιτικη marketing επισης ...
δεν μπορω να πω τα ιδια για τo imac και το macmini μου που δυσκολα βλεπω να τα αλλαζω ....ειδικα τωρα με το 10.10 το οποιο φαινεται τρενο ...
οσον αφορα τα 1000αρικα που γινουν καποιοι δικαιωμα τους αλλα εγω προσωπικα απορω που βλεπυν οτι μια συσκευη αξιζει αυτα τα λεφτα .....
Δημοσίευση 29/10/2014 - 18:28
Κανεις δεν αμφισβητει οτι η επιλογη ειναι δικη σου. Απλα ειναι φοβερο οτι τελικα ενω εχεις κι αλλη επιλογη, επιλεγεις τελικα να επενδυσεις, ικανοποιωντας την απληστια σου να εχεις οτι πιο τελευταιο, θεωρωντας πως αυτη ειναι η πρωτευουσα αναγκη σου και θα σε κανει ευτυχισμενο. Ειναι η ψευδαισθηση που σου δημιουργει οτι πληρωνοντας 1099 εχεις κατι και εισαι καλυτερος απο καποιον αλλο. Προσωπικα ειχα ενοχληθει οταν ειχε βγει το ipad 2. Ημερομηνια κυκλοφοριας καπου στο μαρτιο πριν ποσα χρονια. Παω golden hall καυλωμενος να το αγορασω και τι ειχε γινει: ειχαν φερει μονο 25 κομματια τα οποια ξεπουλησαν σαν ζεστο ψωμι, και εσυ εμενες με αδεια τα χερια να περιμενεις ενα δυο μηνες να κυκλοφορησει κανονικα. Ειχα θυμωσει με το πως αφησα να με χειραγωγησουν με το "τρικ" της μειωμενης προσφορας. Οσο κι αν ξερεις εσενα και μπορεις να ανειληφθεις μερικα πραγματα, εντουτοις το να στοχευουν σε τετοια ανθρωπινα glitch ειναι υπουλο(τεσπα καταλαβαινετε). Βεβαια ετσι ειναι το marketing, αλλα η apple το εχει πολυ ανεπτυγμενοΤα διαφημιστικά κόλπα είναι αποτελεσματικά σε αυτούς που νιώθουν "κατώτεροι" επειδη το κινητό τους πχ έχει λιγότερη ram από τον ανταγωνισμό.
Δημοσίευση 29/10/2014 - 21:47
Κανεις δεν αμφισβητει οτι η επιλογη ειναι δικη σου. Απλα ειναι φοβερο οτι τελικα ενω εχεις κι αλλη επιλογη, επιλεγεις τελικα να επενδυσεις, ικανοποιωντας την απληστια σου να εχεις οτι πιο τελευταιο, θεωρωντας πως αυτη ειναι η πρωτευουσα αναγκη σου και θα σε κανει ευτυχισμενο. Ειναι η ψευδαισθηση που σου δημιουργει οτι πληρωνοντας 1099 εχεις κατι και εισαι καλυτερος απο καποιον αλλο. Προσωπικα ειχα ενοχληθει οταν ειχε βγει το ipad 2. Ημερομηνια κυκλοφοριας καπου στο μαρτιο πριν ποσα χρονια. Παω golden hall καυλωμενος να το αγορασω και τι ειχε γινει: ειχαν φερει μονο 25 κομματια τα οποια ξεπουλησαν σαν ζεστο ψωμι, και εσυ εμενες με αδεια τα χερια να περιμενεις ενα δυο μηνες να κυκλοφορησει κανονικα. Ειχα θυμωσει με το πως αφησα να με χειραγωγησουν με το "τρικ" της μειωμενης προσφορας. Οσο κι αν ξερεις εσενα και μπορεις να ανειληφθεις μερικα πραγματα, εντουτοις το να στοχευουν σε τετοια ανθρωπινα glitch ειναι υπουλο(τεσπα καταλαβαινετε). Βεβαια ετσι ειναι το marketing, αλλα η apple το εχει πολυ ανεπτυγμενο
Είναι και που μας ψεκάζουν συνέχεια ρε φίλε ... Τι να κάνεις... Πόση χαϊβανόσκονη να αντέξει ένας άνθρωπος ??
Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 29/10/2014 - 21:52
Δημοσίευση 29/10/2014 - 21:52
Είναι και που μας ψεκάζουν συνέχεια ρε φίλε ... Τι να κανείς ... Πόση χαϊβανόσκονη να αντέξει ένας άνθρωπος ??
Σκονη να ναι κι οτι να ναι
Δημοσίευση 29/10/2014 - 22:46
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 30/10/2014 - 22:45
χαχαχαχαχχαχα ελπιζω να μην το πιστευεις Αληεθια παντως καποιοι το πιστευουν, ενας φυσιοθεραπευτης που πηγαινα προσφατα μου λεγε για την γραμμη που αφηνουν πισω τα αεροπλανα και τα παιξα:pppΕίναι και που μας ψεκάζουν συνέχεια ρε φίλε ... Τι να κάνεις... Πόση χαϊβανόσκονη να αντέξει ένας άνθρωπος ??
Δημοσίευση 01/11/2014 - 20:01
Κριμα που εχεις και το tribal της freestyle productions...χαχαχαχαχχαχα ελπιζω να μην το πιστευεις Αληεθια παντως καποιοι το πιστευουν, ενας φυσιοθεραπευτης που πηγαινα προσφατα μου λεγε για την γραμμη που αφηνουν πισω τα αεροπλανα και τα παιξα:ppp
Γιατι αν και δεν ειναι ο κατάλληλος χωρος ισχυουν ....
Δημοσίευση 01/11/2014 - 20:23
και αν την βαρεθήκαμε ξαναγυρίσαμε στην Apple γιατί σαν την Apple απλά δεν υπάρχει καμιά άλλη. Αν η Apple θέλει μπορεί να κυκλοφορήσει iphone που θα κλείσει όλες τις ανταγωνίστριες εταιρείες..
Δημοσίευση 01/11/2014 - 21:46
Φιλοι γεια,
Ωντας φανατικος χρηστης iphone, και εχοντας χρυσωσει την apple δεοντως, νιωθω οτι εφτασα σε ενα τελμα. Μου ηρθε πιο πολυ οταν ειδα την τιμη του iphone plus 128 gb...1099 €.. Ενταξει ρε παιδια, ενας συνεχης αγωνας δρομου, που ουσιαστικα κανει 6 μηνες για να ολοκληρωθει ενα lap, και μετα να βγαινει κατι καινουριο, στα ιδια λεφτα με αυτο που αγορασες αλλα καλυτερα. Κανοντας σε να νιωθεις λιγο κοροιδο κατ εμε. Διαφημιστικα κολπα, τεχνολογια με φειδω ωστε να παραμεινει ανταγωνιστικη, και απιστευτη δυσαναλογια value for money. Κι ομως επιμενουμε να αγοραζουμε. Θα θελα να ακουσω τις σκεψεις σας!
Βαρεθηκε κανεις αλλος την Apple;;;
Σε iPhone και iPad εδω και κάτι χρόνια
Δημοσίευση 01/11/2014 - 21:51
Φιλοι γεια,
Αυτόν τον αγώνα δρόμου που λες ποιός στον επιβάλλει και ποιός σε υποχρεώνει να τον κάνεις?
Θέλεις να μου πεις ας πούμε ότι πρέπει εγώ να απογοητευτώ ή να πω βαρέθηκα την Toyota επειδή έβγαλε καινούριο αυτοκίνητο 1 χρόνο μετά που πήρα το δικό μου?
Το να έχεις την τελευταία λέξη της μόδας, της τεχνολογίας κλπ κοστίζει.
ΠΑΝΤΑ κόστιζε και ΠΑΝΤΑ θα κοστίζει. Όπως έλεγαν και στο χωριό μου δεν γίνεται να έχουμε και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες