Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Βαρεθηκε κανεις αλλος την Apple;;;

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
13 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   ha1des3

ha1des3

iPH newbie

• 55 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 29/10/2014 - 12:58

Φιλοι γεια,
Ωντας φανατικος χρηστης iphone, και εχοντας χρυσωσει την apple δεοντως, νιωθω οτι εφτασα σε ενα τελμα. Μου ηρθε πιο πολυ οταν ειδα την τιμη του iphone plus 128 gb...1099 €.. Ενταξει ρε παιδια, ενας συνεχης αγωνας δρομου, που ουσιαστικα κανει 6 μηνες για να ολοκληρωθει ενα lap, και μετα να βγαινει κατι καινουριο, στα ιδια λεφτα με αυτο που αγορασες αλλα καλυτερα. Κανοντας σε να νιωθεις λιγο κοροιδο κατ εμε. Διαφημιστικα κολπα, τεχνολογια με φειδω ωστε να παραμεινει ανταγωνιστικη, και απιστευτη δυσαναλογια value for money. Κι ομως επιμενουμε να αγοραζουμε. Θα θελα να ακουσω τις σκεψεις σας!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   alexisp

alexisp

iPH User

• 110 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/10/2014 - 13:08

Γι αυτο κανεις τον κυκλο σου 1 χρονο... Αγοραζοντας μονο S εκδοσεις... Αφηνωντας κι ολας ενα 2-3 μηνο να δοκιμαστουν... ( εδω το 5 σταματησε η παραγωγη του...)

#3   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 29/10/2014 - 13:09

Τα διαφημιστικά κόλπα είναι αποτελεσματικά σε αυτούς που νιώθουν "κατώτεροι" επειδη το κινητό τους πχ έχει λιγότερη ram από τον ανταγωνισμό.
Εσυ είσαι αυτός που πάει και πληρώνει για συνεχείς αναβαθμίσεις στην προσπάθεια να είσαι πάντα updated, εσυ είσαι που έχεις το πρόβλημα. Δεν ανοίγει η Apple το πορτοφόλι σου, μόνος σου το κανείς.

#4   KostasKor

KostasKor

iPH Contributor

• 1896 μηνύματα
  • Twitter:@kostasspil

Δημοσίευση 29/10/2014 - 13:18

Εσυ είσαι αυτός που πάει και πληρώνει για συνεχείς αναβαθμίσεις στην προσπάθεια να είσαι πάντα updated, εσυ είσαι που έχεις το πρόβλημα. Δεν ανοίγει η Apple το πορτοφόλι σου, μόνος σου το κανείς.

Αυτό. 

Και ανα 2 εβδομάδες να αρχίσει να βγάζει συσκευές η Apple, δε σε(μας) υποχρεώνει κανένας να την πάρεις. Αυτό όσον αφορά το "  μετα να βγαινει κατι καινουριο, στα ιδια λεφτα με αυτο που αγορασες αλλα καλυτερα. Κανοντας σε να νιωθεις λιγο κοροιδο κατ εμε"

Από κει και πέρα το κινητό το αγοράζεις επειδή καλύπτει τα θέλω που εσύ έχεις ορίσει. 

Αν σε αυτά τα θέλω είναι και το να είναι το τελευταίο μοντέλο, ε τότε αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράζεις ότι βγαίνει. Αλλά αυτό δεν είναι ευθύνη της Apple. Μη σου πω ότι είναι και υποχρέωσή της να βγάζει συνεχώς συσκευές αν ξέρει ότι υπάρχουν αγοραστές.

Τελευταία επεξεργασία από: KostasKor, 29/10/2014 - 13:18

#5   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/10/2014 - 13:42

εδω και καιρο ανηκω  σε αυτους που ειδικα τις mobile συσκευες της apple τις εχω βαρεθει και την πολιτικη marketing επισης ...

δεν μπορω να πω τα ιδια για τo imac και το macmini μου που δυσκολα βλεπω να τα αλλαζω ....ειδικα τωρα με το 10.10 το οποιο φαινεται τρενο ...

οσον αφορα τα 1000αρικα που γινουν καποιοι δικαιωμα τους αλλα εγω προσωπικα απορω που βλεπυν οτι μια συσκευη αξιζει αυτα τα λεφτα .....

#6   ha1des3

ha1des3

iPH newbie

• 55 μηνύματα

Δημοσίευση 29/10/2014 - 18:28

Τα διαφημιστικά κόλπα είναι αποτελεσματικά σε αυτούς που νιώθουν "κατώτεροι" επειδη το κινητό τους πχ έχει λιγότερη ram από τον ανταγωνισμό.

Κανεις δεν αμφισβητει οτι η επιλογη ειναι δικη σου. Απλα ειναι φοβερο οτι τελικα ενω εχεις κι αλλη επιλογη, επιλεγεις τελικα να επενδυσεις, ικανοποιωντας την απληστια σου να εχεις οτι πιο τελευταιο, θεωρωντας πως αυτη ειναι η πρωτευουσα αναγκη σου και θα σε κανει ευτυχισμενο. Ειναι η ψευδαισθηση που σου δημιουργει οτι πληρωνοντας 1099 εχεις κατι και εισαι καλυτερος απο καποιον αλλο. Προσωπικα ειχα ενοχληθει οταν ειχε βγει το ipad 2. Ημερομηνια κυκλοφοριας καπου στο μαρτιο πριν ποσα χρονια. Παω golden hall καυλωμενος να το αγορασω και τι ειχε γινει: ειχαν φερει μονο 25 κομματια τα οποια ξεπουλησαν σαν ζεστο ψωμι, και εσυ εμενες με αδεια τα χερια να περιμενεις ενα δυο μηνες να κυκλοφορησει κανονικα. Ειχα θυμωσει με το πως αφησα να με χειραγωγησουν με το "τρικ" της μειωμενης προσφορας. Οσο κι αν ξερεις εσενα και μπορεις να ανειληφθεις μερικα πραγματα, εντουτοις το να στοχευουν σε τετοια ανθρωπινα glitch ειναι υπουλο(τεσπα καταλαβαινετε). Βεβαια ετσι ειναι το marketing, αλλα η apple το εχει πολυ ανεπτυγμενο:P

#7   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 29/10/2014 - 21:47

Κανεις δεν αμφισβητει οτι η επιλογη ειναι δικη σου. Απλα ειναι φοβερο οτι τελικα ενω εχεις κι αλλη επιλογη, επιλεγεις τελικα να επενδυσεις, ικανοποιωντας την απληστια σου να εχεις οτι πιο τελευταιο, θεωρωντας πως αυτη ειναι η πρωτευουσα αναγκη σου και θα σε κανει ευτυχισμενο. Ειναι η ψευδαισθηση που σου δημιουργει οτι πληρωνοντας 1099 εχεις κατι και εισαι καλυτερος απο καποιον αλλο. Προσωπικα ειχα ενοχληθει οταν ειχε βγει το ipad 2. Ημερομηνια κυκλοφοριας καπου στο μαρτιο πριν ποσα χρονια. Παω golden hall καυλωμενος να το αγορασω και τι ειχε γινει: ειχαν φερει μονο 25 κομματια τα οποια ξεπουλησαν σαν ζεστο ψωμι, και εσυ εμενες με αδεια τα χερια να περιμενεις ενα δυο μηνες να κυκλοφορησει κανονικα. Ειχα θυμωσει με το πως αφησα να με χειραγωγησουν με το "τρικ" της μειωμενης προσφορας. Οσο κι αν ξερεις εσενα και μπορεις να ανειληφθεις μερικα πραγματα, εντουτοις το να στοχευουν σε τετοια ανθρωπινα glitch ειναι υπουλο(τεσπα καταλαβαινετε). Βεβαια ετσι ειναι το marketing, αλλα η apple το εχει πολυ ανεπτυγμενο:P

Είναι και που μας ψεκάζουν συνέχεια ρε φίλε ... Τι να κάνεις... Πόση χαϊβανόσκονη να αντέξει ένας άνθρωπος ??

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 29/10/2014 - 21:52

#8   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 29/10/2014 - 21:52

Είναι και που μας ψεκάζουν συνέχεια ρε φίλε ... Τι να κανείς ... Πόση χαϊβανόσκονη να αντέξει ένας άνθρωπος ??

Σκονη να ναι κι οτι να ναι :P

#9   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 29/10/2014 - 22:46

Εγώ πάντως ανα δυο χρόνια αλλάζω iPhone έτσι κι αλλιώς αρχίζει να σέρνεται για τα δικά μου θέλω από το τρίτο update και μετά....τώρα έχω iPhone 5 και με το 8 πάει μια χαρά και είναι και το τρίτο iOS που παίρνει....για αλλαγή από του χρόνου και βλέπουμε....

Knowledge Is Power

#10   ha1des3

ha1des3

iPH newbie

• 55 μηνύματα

Δημοσίευση 30/10/2014 - 22:45

Είναι και που μας ψεκάζουν συνέχεια ρε φίλε ... Τι να κάνεις... Πόση χαϊβανόσκονη να αντέξει ένας άνθρωπος ??

χαχαχαχαχχαχα ελπιζω να μην το πιστευεις:P Αληεθια παντως καποιοι το πιστευουν, ενας φυσιοθεραπευτης που πηγαινα προσφατα μου λεγε για την γραμμη που αφηνουν πισω τα αεροπλανα και τα παιξα:ppp

#11   papits

papits

iPH newbie

• 58 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 01/11/2014 - 20:01

χαχαχαχαχχαχα ελπιζω να μην το πιστευεις:P Αληεθια παντως καποιοι το πιστευουν, ενας φυσιοθεραπευτης που πηγαινα προσφατα μου λεγε για την γραμμη που αφηνουν πισω τα αεροπλανα και τα παιξα:ppp

Κριμα που εχεις και το tribal της freestyle productions...
Γιατι αν και δεν ειναι ο κατάλληλος χωρος ισχυουν ....

#12   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/11/2014 - 20:23

και αν την βαρεθήκαμε ξαναγυρίσαμε στην Apple γιατί σαν την Apple απλά δεν υπάρχει καμιά άλλη. Αν η Apple θέλει μπορεί να κυκλοφορήσει iphone που θα κλείσει όλες τις ανταγωνίστριες εταιρείες..

#13   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 01/11/2014 - 21:46

Φιλοι γεια,
Ωντας φανατικος χρηστης iphone, και εχοντας χρυσωσει την apple δεοντως, νιωθω οτι εφτασα σε ενα τελμα. Μου ηρθε πιο πολυ οταν ειδα την τιμη του iphone plus 128 gb...1099 €.. Ενταξει ρε παιδια, ενας συνεχης αγωνας δρομου, που ουσιαστικα κανει 6 μηνες για να ολοκληρωθει ενα lap, και μετα να βγαινει κατι καινουριο, στα ιδια λεφτα με αυτο που αγορασες αλλα καλυτερα. Κανοντας σε να νιωθεις λιγο κοροιδο κατ εμε. Διαφημιστικα κολπα, τεχνολογια με φειδω ωστε να παραμεινει ανταγωνιστικη, και απιστευτη δυσαναλογια value for money. Κι ομως επιμενουμε να αγοραζουμε. Θα θελα να ακουσω τις σκεψεις σας!

Βαρεθηκε κανεις αλλος την Apple;;;

Σε iPhone και iPad εδω και κάτι χρόνια :P

#14   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 01/11/2014 - 21:51

Φιλοι γεια,

Αυτόν τον αγώνα δρόμου που λες ποιός στον επιβάλλει και ποιός σε υποχρεώνει να τον κάνεις?

Θέλεις να μου πεις ας πούμε ότι πρέπει εγώ να απογοητευτώ ή να πω βαρέθηκα την Toyota επειδή έβγαλε καινούριο αυτοκίνητο 1 χρόνο μετά που πήρα το δικό μου?

Το να έχεις την τελευταία λέξη της μόδας, της τεχνολογίας κλπ κοστίζει.

ΠΑΝΤΑ κόστιζε και ΠΑΝΤΑ θα κοστίζει. Όπως έλεγαν και στο χωριό μου δεν γίνεται να έχουμε και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες