Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
778 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 02/01/2015 - 10:14

Καλή σας ημέρα.

Σας ενημερώνουμε πως μόλις επικοινωνήσαμε με την ΟΠΑΠ Α.Ε., αναφέραμε το πρόβλημα και μας είπαν πως θα το διερευνήσουν και θα επικοινωνήσουν μαζί μας σύντομα.

Κάνουμε ότι μπορούμε για να έχετε απροβλημάτιστη εμπειρία με το Bet For Win παρά τους εξωτερικούς παράγοντες. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε κάποιο νέο.

- Η ομάδα του Bet For Win

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2015 - 12:19

Μπραβο για την υποστήριξη της εφαρμογής και την τακτική ενημέρωση!
Οι καλές προσπάθειες ΠΡΕΠΕΙ να επικροτούνται!!

#453   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 02/01/2015 - 13:09

Αντε να δουμε γιατι πιο μεγαλη αναγκη να παιξεις ενα τυχερο παιχνιδι ειναι μεσα στης γιορτες για οσους δεν παιζουν καθε βδομαδα καθε μερα!!!!
Rafael Nadal

#454   petros29

petros29

iPH Hero

• 4323 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 02/01/2015 - 13:16

Παιδιά αγόρασα την εφαρμογή στις 31/12 και δεν τη χρησιμοποιήσα ούτε μια φορά, από τη πρώτη στιγμή κρασάρει, μπορεί να μη φταίτε εσείς αλλά υπάρχει απογοήτευση.

#455   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2015 - 13:43

Παιδιά αγόρασα την εφαρμογή στις 31/12 και δεν τη χρησιμοποιήσα ούτε μια φορά, από τη πρώτη στιγμή κρασάρει, μπορεί να μη φταίτε εσείς αλλά υπάρχει απογοήτευση.

Σας ευχαριστούμε για την απόκτηση της εφαρμογής και δεν έχουμε παρά να ζητήσουμε συγνώμη για τον προβληματισμό που έχει προκληθεί.

Μιας και ακόμα δεν έχουμε λάβει κάποια ενημέρωση από τον ΟΠΑΠ, παύουμε προσωρινά την διάθεση της εφαρμογής για αποφυγή σύγχυσης των χρηστών.

Περιμένοντας να δούμε πως θα χειριστεί η ανωτέρω διοργανώτρια εταιρία το θέμα που έχει προκύψει με τον Server της, βάζουμε προτεραιότητα στον σχεδιασμό νέου τρόπου συλλογής στοιχείων που θα μπαίνει σε λειτουργία όταν εμφανίζεται το πρόβλημα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση,

#456   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2015 - 18:11

Καλησπέρα σας και πάλι.

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί ΚΑΜΙΑ από τις γνωστές εφαρμογές που σχετίζονται με τα αγαπημένα μας παιχνίδια, και στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ εκτός από την "πλατφόρμα" των προγραμματιστών δεν λειτουργούν αυτή την στιγμή ούτε οι εκτυπώσεις αποτελεσμάτων, ούτε το σύστημα διαλογής.

Καλούμε συνεχόμενα από το μεσημέρι την διοργανώτρια εταιρία για να ενημερωθούμε για τυχόν νέα. Δυστυχώς παραμένουμε στην αναμονή μέχρι να κλείσει η γραμμή. Καταφέραμε να μάθουμε από διάφορες πηγές πως βρίσκεται σε εφαρμογή κάποια διαδικασία συντήρησης / αναβάθμισης των συστημάτων τους η οποία όμως δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει.

Θα σας ενημερώσουμε για ότι νεότερο ενώ παράλληλα δουλεύουμε σκληρά ώστε η επόμενη έκδοση του Bet For Win να είναι πιο σταθερή ακόμα και υπό συνθήκες εκτός του ελέγχου μας.

Με εκτίμηση,

Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 02/01/2015 - 18:17

#457   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 02/01/2015 - 18:14

Ειλικρινα πως θα πληρώσω τον Ενφια τώρα;

#458   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2015 - 18:27

Ειλικρινα πως θα πληρώσω τον Ενφια τώρα;

Καλησπέρα σας

Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε για αυτό, αλλά απ' ότι γνωρίζουμε οι υπηρεσίες Web Banking των τραπεζών λειτουργούν κανονικά.

Ίσως χρειαστεί να ανοίξετε topic σε κάποιο άλλο Forum σχετικό με φορολογικά ζητήματα ώστε να λάβετε την δέουσα προσοχή και τις απαραίτητες συμβουλές που χρειάζεστε.

Με εκτίμηση,

#459   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 02/01/2015 - 18:32

Καλησπέρα σας

Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε για αυτό, αλλά απ' ότι γνωρίζουμε οι υπηρεσίες Web Banking των τραπεζών λειτουργούν κανονικά.

Ίσως χρειαστεί να ανοίξετε topic σε κάποιο άλλο Forum σχετικό με φορολογικά ζητήματα ώστε να λάβετε την δέουσα προσοχή και τις απαραίτητες συμβουλές που χρειάζεστε.

Με εκτίμηση,

Oχι δεν είναι δυνατόν με καταστρέψατε ........ Τέλος πάντων  ήλπιζα οτι θα τα κονομήσω :P

#460   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2015 - 23:39

Καλα θα πω και το θεικο τωρα μηπως ετοιμαζεται το bet for win 2 και γι αυτο ολα αυτα;;;;;;χαχαχαχαχαχαχ παντος το προβλημα πρεπει να λυθει αμεσα γιατι εχουμε καποια εφαρμογη στο κινητο που δεν παιζει καθολου μεχρι να σας απαντησει ο οπαπ μεχρι να φτιαξετε τι φταει μεχρι να στειλετε το patch στην apple φεξε μου και γλυστρισα
Rafael Nadal

#461   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 03/01/2015 - 00:49

Καλα θα πω και το θεικο τωρα μηπως ετοιμαζεται το bet for win 2 και γι αυτο ολα αυτα;;;;;;χαχαχαχαχαχαχ παντος το προβλημα πρεπει να λυθει αμεσα γιατι εχουμε καποια εφαρμογη στο κινητο που δεν παιζει καθολου μεχρι να σας απαντησει ο οπαπ μεχρι να φτιαξετε τι φταει μεχρι να στειλετε το patch στην apple φεξε μου και γλυστρισα

Εντάξει για να είμαστε και αντικειμενικοί τώρα, δεν φταίνε τα παιδιά που έφτιαξαν την εφαρμογή. Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να κρασαραν οι σέρβερ του ΟΠΑΠ για την διαλογή των αποτελεσμάτων τόσα χρόνια. Αν τώρα ο οπαπ αποφάσισε να αναβαθμίσει τους σέρβερ του χωρίς κάποια ειδοποίηση, αυτό είναι άλλο θέμα.

Πάντως όχι μόνο αυτή η εφαρμογή αλλά και άλλες εφαρμογές που είναι και με ετήσια συνδρομή για πρακτορεία είχαν πρόβλημα εχθές. Για σήμερα δεν γνωριζω εαν λύθηκε το θέμα. Και πιστέψτε με ότι δεν είναι ετήσια συνδρομή της τάξεως των 2-3 ευρώ που διαθέτουν εδώ την εφαρμογή τα παιδιά.

Θα επρεπε να υπήρχε κάποια ενημέρωση πάντως απο πλευράς ΟΠΑΠ εάν είναι αναβάθμιση των σέρβερ του, γιατί υπάρχουν πολλές εφαρμογές που "πατάνε" πάνω του.

#462   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 00:59

Εντάξει για να είμαστε και αντικειμενικοί τώρα, δεν φταίνε τα παιδιά που έφτιαξαν την εφαρμογή. Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να κρασαραν οι σέρβερ του ΟΠΑΠ για την διαλογή των αποτελεσμάτων τόσα χρόνια. Αν τώρα ο οπαπ αποφάσισε να αναβαθμίσει τους σέρβερ του χωρίς κάποια ειδοποίηση, αυτό είναι άλλο θέμα.

Πάντως όχι μόνο αυτή η εφαρμογή αλλά και άλλες εφαρμογές που είναι και με ετήσια συνδρομή για πρακτορεία είχαν πρόβλημα εχθές. Για σήμερα δεν γνωριζω εαν λύθηκε το θέμα. Και πιστέψτε με ότι δεν είναι ετήσια συνδρομή της τάξεως των 2-3 ευρώ που διαθέτουν εδώ την εφαρμογή τα παιδιά.

Θα επρεπε να υπήρχε κάποια ενημέρωση πάντως απο πλευράς ΟΠΑΠ εάν είναι αναβάθμιση των σέρβερ του, γιατί υπάρχουν πολλές εφαρμογές που "πατάνε" πάνω του.

Φιλε μου δεν ειπα τιποτα κι ειδες γελασα απλα ειναι λιγο μακακια να εχουμε καποια εφαρμογη στο κινητο να μην δουλευει!!δεν ειπα οτι φταινε καπου τα παιδια οτι μπορουν κανουν απλα το συζηταω για οταν φτιαχτει να μην ξανασυμβει στο μελλον!!!εγω μπορει να ειχα την εφαρμογη για να βλεπω της κληρωσεις τζοκερ λοττο κτλ και ουτε αυτο μπορει να κανω κι αν με ρωτας γενικα ειμαι της γνωμης οτι εαν πουλαει καποιος κατι επειδη πουλαω εγω σε μαγαζι και ξερω απλα πρεπει να ειναι προετοιμασμενος για ολα γιατι απλα ο πελατης οι πελατες δεν περιμενουν ευκολα σου γυριζουν την πλατη
Rafael Nadal

#463   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 03/01/2015 - 01:02

Φιλε μου δεν ειπα τιποτα κι ειδες γελασα απλα ειναι λιγο μακακια να εχουμε καποια εφαρμογη στο κινητο να μην δουλευει!!δεν ειπα οτι φταινε καπου τα παιδια οτι μπορουν κανουν απλα το συζηταω για οταν φτιαχτει να μην ξανασυμβει στο μελλον!!!εγω μπορει να ειχα την εφαρμογη για να βλεπω της κληρωσεις τζοκερ λοττο κτλ και ουτε αυτο μπορει να κανω κι αν με ρωτας γενικα ειμαι της γνωμης οτι εαν πουλαει καποιος κατι επειδη πουλαω εγω σε μαγαζι και ξερω απλα πρεπει να ειναι προετοιμασμενος για ολα γιατι απλα ο πελατης οι πελατες δεν περιμενουν ευκολα σου γυριζουν την πλατη

Έχεις δίκιο σε αυτο αλλά φαντάσου στο μαγαζί σου αυτο που πουλάς ΕΣΥ και αγοράζεις απο αλλον να έρθω εγώ να το αγοράσω και να έχει κάποιο ελάττωμα. Στην ουσία δεν φταις εσυ, αλλά ο έμπορας που το αγόρασες.

Τι να πω...Πιστεύω να λυθεί σύντομα το πρόβλημα.

#464   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 01:10

Έχεις δίκιο σε αυτο αλλά φαντάσου στο μαγαζί σου αυτο που πουλάς ΕΣΥ και αγοράζεις απο αλλον να έρθω εγώ να το αγοράσω και να έχει κάποιο ελάττωμα. Στην ουσία δεν φταις εσυ, αλλά ο έμπορας που το αγόρασες.

Τι να πω...Πιστεύω να λυθεί σύντομα το πρόβλημα.

Κι εγω το ιδιο μαζι σου ειμαι και το ξαναλεω δεν ριχνω ευθηνες στα παιδια αφου ενημερωσαν και βρηκαν τι φταει και θα λυθει απλα συζηταμε για να μην ξανασυμβει στο μελλον για να πανε καλυτερα κι η εφαρμογη τους καλυτερα εχω ακουσει κι εχω διαβασει πολυ καλα σχολεια κι ημουν στους δεκα πρωτους που αγορασαν την εφαρμογη απο τοτε την εχω δεν περιμενα να την δω εδω ουτε να διαβασω ποιος κερδισε,εψαχνα μια εφαρμογη για ολα τα παιχνιδια του οπαπ και την ειδα στο facebook και την αγορασα κατευθειαν ηταν και πιο φτηνη μεχρι να γινει η αναβαθμιση με τα υπολοιπα παιχνιδια του οπαπ!!!
Rafael Nadal

#465   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 10:27

Πρώτα απ΄ όλα εγώ δεν τα βλέπω ως παιδιά που έφτιαξαν την εφαρμογή, αλλά ως επαγγελματίες που διέθεσαν στην αγορά ένα προϊόν και μάλιστα σε σχετικά υψηλή τιμή για τα δεδομένα του Appstore. Αγοράζοντας την εφαρμογή δεν είδα σε κανένα σημείο την προειδοποίηση ότι μπορεί να μείνει ανενεργής για μέρες! λόγω της αδυναμίας του server του ΟΠΑΠ. Άρα δεν ήμουν προετοιμασμένος γι΄ αυτό το ενδεχόμενο. Αν το ήξερα πολύ πιθανόν να μην αγόραζα την εφαρμογή. Επίσης το ότι ευθύνεται ο ΟΠΑΠ, είναι κάτι που δεν με αφορά ως αγοραστή. Αφορά τους δημιουργούς της εφαρμογής. Προσωπικά δεν αποδίδω την ευθύνη στον ΟΠΑΠ, αφού δεν αγόρασα καμία εφαρμογή από αυτόν. Τα χρήματά μου κατέληξαν (εν μέρει βέβαια με την Apple), στους δημιουργούς του Bet For Win. Το τι σχέση έχει ο ΟΠΑΠ με τον πωλητή της εφαρμογής είναι κάτι που με αφήνει αδιάφορο. Τί θα πρεπε να συμβεί; 1) Ενημέρωση των καταναλωτών στην περιγραφή της εφαρμογής για αυτό το ενδεχόμενο, 2)Διάθεση της εφαρμογής αφού είχε προηγηθεί μεγάλου διαστήματος beta testing και ίσως αρχικά σε φιλική τιμή. 

Όταν αγοράζεις ένα προϊόν, περιμένεις να λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του. Διαφορετικά ζητάς αποζημίωση ή επιστροφή του. Το ίδιο έκανα και εδώ. Δεν έχει σημασία αν τα 2ευρώ είναι λίγα ή πολλά. Ζήτησα refund από την Apple. Αν διορθωθούν τα προβλήματα, θα αναμένω να δω τη λειτουργία και την αξιοπιστία της εφαρμογής σε κάποιο χρονικό διάστημα και ίσως την ξαναγοράσω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες