Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
778 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#481   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 03/01/2015 - 13:25

καλά ρε μαν πάνω από ένα keyboard είσαι.. τόση φαγωμάρα έχεις πια.. να σου τη κάνω gift ρε μαν να περιμένεις το update μη το χάσεις

πω πω πω κάτι λαυρακια χαχαχαχαχ you made my day bro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#482   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/01/2015 - 14:00

(δεν παιζεσαι ρε φιλαράκι δεν υπάρχεις [emoji23])

Μάθε να σέβεσαι την άποψη του άλλου. Τα δικαιώματα του καταναλωτή μπορεί να σου φαίνονται αστεία. Προσωπικά καθόλου. Πάντως και ξένη να ήταν η εφαρμογή ακριβώς το ίδιο θα έκανα. Σταματάω εδώ...

#483   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 14:05

κοιτά να χαλαρώσεις λίγο φίλε

τις απόψεις μας σαφώς μοιράζουμε εδώ αλλά χάνεις το fun factor.. αν είσαι έτσι σε φορουμς θα έχεις θέμα.. μην βαράς Τσίτες for petty things.. αλλιώς στα σοβαρά σοβαρά πως θα είσαι.. με μηνύσεις..?

λοιπόν για να το λήξω κι εγώ γιατί βλέπω σε ενοχλώ (καλό κακό θα το κρίνει ο κόσμος) λίγη υπομονή δεν βλάπτει..

Τελευταία επεξεργασία από: Somnius, 03/01/2015 - 14:08

#484   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 14:06

εσωτερικό απόφθεγμα μου προς προς κοινή θέα..

αν είχαμε τέτοιο θάρρος θράσος και πυγμή σε άλλα θέματα που σχετίζονται με την κοινωνία μπορεί να μην ψάχναμε τη καλή στα "τυχερά" παιχνίδια.. αλλά όχι.. εκεί.. "αγωνιστές του καναπέ" μαζί κι εγώ... διότι έχω αυτογνωσία για να κάνω αυτοκριτική..

#485   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/01/2015 - 14:07

Σας ενημερώνουμε πως το V1.7 update βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μέχρι να το ολοκληρώσουμε υπάρχει περίπτωση να έχει επανέλθει η ορθή λειτουργία του server αποτελεσμάτων της διοργανώτριας εταιρίας, ωστόσο εμείς θα το τελειοποιήσουμε προς αποφυγή παρόμοιου προβλήματος στο μέλλον.

Συνημμένο αρχείο  iOS Simulator Screen Shot 3 Ιαν 2015 - 14.05.55.png   74.37KB   45 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  iOS Simulator Screen Shot 3 Ιαν 2015 - 14.06.00.png   139.73KB   45 λήψεις

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και θα σας ενημερώνουμε με ό,τι νέο υπάρχει.

- Η ομάδα του Bet For Win

#486   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 14:08

Τα ξεχειλώσατε θέμα...
Λες και κρέμεται η ζωη σας πανω απο την εφαρμογη!
Ηρεμήστε λιγο και θα φτιαχτεί σύντομα το προβλημα!

Αφου βλέπετε πως υπαρχει ενημέρωση απο τους δημιουργούς.

Τελευταία επεξεργασία από: turbomakis, 03/01/2015 - 14:09

#487   petros29

petros29

iPH Hero

• 4323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 03/01/2015 - 16:51

Δε ξέρω για εσάς τους απλοχέρηδες, εγώ πάντως αγόρασα μια εφαρμογή και δε μου δούλεψε ούτε ένα λεπτό!!! Αν κάποιος γουστάρει να περιμένει ποτέ θα καπνίσει στον ΟΠΑΠ να φτιάξει τους server ας περιμένει. Εγώ θα ζητήσω refund τα χρήματα μου. Όταν κάποια στιγμή τη φτιάξουν την ξαναγοράζω μέχρι τότε καλή αναμονή σε σας....

#488   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 17:55

πω πω πω.. έτσι δώστε κουράγιο στους developers.. μωρέ καλά είναι άδειο το Ελληνικό AppStore καλά κάνουν και μας τιμωρούν με το να μην φτιάχνουν για μας.. Καθίστε όπως είστε θα φάμε καλά με τα μυαλά αυτά.. εγώ σταματάω δεν το αξιζετε.. και βαρεστε Τσίτες.. το κουράσατε

#489   petros29

petros29

iPH Hero

• 4323 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:19

πω πω πω.. έτσι δώστε κουράγιο στους developers.. μωρέ καλά είναι άδειο το Ελληνικό AppStore καλά κάνουν και μας τιμωρούν με το να μην φτιάχνουν για μας.. Καθίστε όπως είστε θα φάμε καλά με τα μυαλά αυτά.. εγώ σταματάω δεν το αξιζετε.. και βαρεστε Τσίτες.. το κουράσατε

Φίλε κόψε αυτο το στυλάκι του κουβαρντα...αν σου περισσεύουν κάνε μια δωρεά σε κανα ίδρυμα...εμένα δε με περισσεύουν για να στηρίζω κανέναν. Ήδη το έκανα, έριξα τα 2,69 μου και πήρα κάτι που δεν δουλεύει...εσύ αφού δεν έχεις πρόβλημα απλά συνέχιζε να αγοράζεις κάτι που δε δουλεύει. Εγώ πληρώνω και αυτυό που παίρνω θέλω να δουλεύει, αντε πια μας φάγατε.

#490   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:28

δες μερικές σελίδες πίσω που πήρα 4.090+€ και αν θες να δεις κουβαρνταλίκι κατέβα στα νότια να σε κεράσω τραπέζι να δεις ελληνικό στοιχείο.. και όχι δεν θα έπρεπε να κόλλας στα 2,5€... οπότε αφού τα πήρες μεγεια σου με χαρά σου εύχομαι να τα αξιοποιήσεις καλύτερα και όχι σε καφεδάκι στα Starbucks

#491   petros29

petros29

iPH Hero

• 4323 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:34

δες μερικές σελίδες πίσω που πήρα 4.090+€ και αν θες να δεις κουβαρνταλίκι κατέβα στα νότια να σε κεράσω τραπέζι να δεις ελληνικό στοιχείο.. και όχι δεν θα έπρεπε να κόλλας στα 2,5€... οπότε αφού τα πήρες μεγεια σου με χαρά σου εύχομαι να τα αξιοποιήσεις καλύτερα και όχι σε καφεδάκι στα Starbucks

Μου είναι παντελώς αδιάφορο το πόσα κέρδισες,,,εγώ μόνο χάνω. Και τι θα κάνω με τα λεφτά μου είναι δικός μου λογαριασμός ,εντάξει????? Εσύ κοίτα την πάρτι σου.

#492   TEMBELATOR

TEMBELATOR

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:36

Δεν μπορεί... Πρέπει απλά να τρολλάρεις.  Δεν γίνεται να εννοείς αυτά που γράφεις. Έχεις γίνει εκπρόσωπος τύπου της εφαρμογής εδώ και 15 μέρες. Σήμερα απ΄ότι είδα γράφεις συνέχεια. Πετάς ασυναρτησίες για φραπόγαλα και Starbucks. Λες πως δεν σου αξίζουμε και θα σταματήσεις, αλλά πάλι συνεχίζεις. Υπερασπίζεσαι μια νεκρή εφαρμογή των 2.69 που έχει κατηγορηθεί και για στημένες κριτικές. Το κούρασες λέμε...

#493   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:38

Μου είναι παντελώς αδιάφορο το πόσα κέρδισες,,,εγώ μόνο χάνω. Και τι θα κάνω με τα λεφτά μου είναι δικός μου λογαριασμός ,εντάξει????? Εσύ κοίτα την πάρτι σου.

έχω πεθάνει από τα γέλια αλλά κάπου κουράζομαι άντε τα λέμε

#494   petros29

petros29

iPH Hero

• 4323 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:39

έχω πεθάνει από τα γέλια αλλά κάπου κουράζομαι άντε τα λέμε

Θα σου έλεγα κάτι να σου κοπούνε τα γέλια αλλα θα με μπανάρουν...Άντε στο καλό και τα λέμε

#495   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:41

Δεν μπορεί... Πρέπει απλά να τρολλάρεις. Δεν γίνεται να εννοείς αυτά που γράφεις. Έχεις γίνει εκπρόσωπος τύπου της εφαρμογής εδώ και 15 μέρες. Σήμερα απ΄ότι είδα γράφεις συνέχεια. Πετάς ασυναρτησίες για φραπόγαλα και Starbucks. Λες πως δεν σου αξίζουμε και θα σταματήσεις, αλλά πάλι συνεχίζεις. Υπερασπίζεσαι μια νεκρή εφαρμογή των 2.69 που έχει κατηγορηθεί και για στημένες κριτικές. Το κούρασες λέμε...

καλά haters gonna hate.. μη σου πω χειρότερα θα έκανες αν ήσουν στη θέση μου με ένα κρεβάτι χρήμα...

ναι ρε είναι υποστηρικτής Γιατι έριξα 23€ δελτίο και έπιασα χοντρή μπάζα.. είχα χάσει ένα 60άρι την ίδια μέρα αλλά έκατσε..

παιδιά χαλαρώστε και υπομονή... Γιατι "αν σου κάτσει" θα κερνάς εσύ φραπόγαλα και άλλα..

τουλάχιστον υπάρχει θεούλης και πλήρωσα τα χρωστούμενα δε λες [emoji6]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8