Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

3.1.2: Θέλω βοήθεια!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   ihnn35

ihnn35

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2010 - 13:39

Έχω ένα iPhone 3GS, με λογισμικό 3.0!, ξεκλειδωμένο από τη μάνα του (το αγόρασα από Ελλάδα) και θέλω να κάνω αναβάθμιση στο 3.1.2. Έχω ήδη κάνει jailbreak με τo redsnow αλλά έχω μπερδευτεί με το τι πρέπει να κάνω τώρα. Το Cydia μου λέει ότι έχω κάτι SHSHs on file for iPhone OS 3.1 και 3.1.2. Ξέρω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αποθηκεύσω για το μέλλον για να μπορώ να το ξανασπάσω, αλλά δε ξέρω ποια ειναι αυτά. Είναι αυτά που λεει το Cydia; Tα'χει ήδη ο Sauric που λεει παρακάτω στους σερβερς του ή πρέπει να κάνω κι εγώ κάτι;

Έχω και bootrom όχι τις καινούριες, αυτήν [ΙΒΟΟΤ-359.3]. Θέλω να διαγράψω τα πάντα από το iPhone (σαν φορμάτ), να βάλω το νέο λογισμικό, και να ξανα έχω jailbreak; Γινεται; (αφου κατάφερα να διαγράψω όλες μου τις επαφές με ενα ηλίθιο sync που έκανα και δε ξέρω και γιατί τις διέγραψα, δε με νοιάζουν backups).

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/01/2010 - 14:02

Έχω ένα iPhone 3GS, με λογισμικό 3.0!, ξεκλειδωμένο από τη μάνα του (το αγόρασα από Ελλάδα) και θέλω να κάνω αναβάθμιση στο 3.1.2. Έχω ήδη κάνει jailbreak με τo redsnow αλλά έχω μπερδευτεί με το τι πρέπει να κάνω τώρα. Το Cydia μου λέει ότι έχω κάτι SHSHs on file for iPhone OS 3.1 και 3.1.2. Ξέρω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αποθηκεύσω για το μέλλον για να μπορώ να το ξανασπάσω, αλλά δε ξέρω ποια ειναι αυτά. Είναι αυτά που λεει το Cydia; Tα'χει ήδη ο Sauric που λεει παρακάτω στους σερβερς του ή πρέπει να κάνω κι εγώ κάτι;

Έχω και bootrom όχι τις καινούριες, αυτήν [ΙΒΟΟΤ-359.3]. Θέλω να διαγράψω τα πάντα από το iPhone (σαν φορμάτ), να βάλω το νέο λογισμικό, και να ξανα έχω jailbreak; Γινεται; (αφου κατάφερα να διαγράψω όλες μου τις επαφές με ενα ηλίθιο sync που έκανα και δε ξέρω και γιατί τις διέγραψα, δε με νοιάζουν backups).

θα συνδεσεις την συσκευη σου με ο itunes και θα κανεις restore.. τελειωνοντας το restore θα κανεις setup as new και ετσι θα εχεις clean 3.1.2 firmware στην συσκευη σου
οσο αφορα το jailbreak .. χρησιμποποιησε καλυτερα το blackra1n..( www.blackra1n.com) 15 sec. και εισαι ετοιμος.. και τα ξαναλεμε!

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 08/01/2010 - 14:03

#3   ihnn35

ihnn35

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2010 - 14:04

Και όλα αυτά που λένε για τους κατόχους των 3GS ότι δε θα μπορώ να κάνω downgrade και πρέπει να'χω κρατήσει διάφορα μαραφέτια; Δεν ισχύουνε; Προχωρώ κανονικά;

#4   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12814 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 08/01/2010 - 14:06

κανε restore και αναβαθμιση λογισμικου μεσω itunes σε 3.1.2 μετα τρεξε το blackra1n(υπαρχει αναλυτικοτατος οδηγος στο φορουμ) και σε λιγα δευτερολεπτα θα εχεις jb συσκευη.δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο γιατι οπως ειπες ο saurik εχει κρατησει οτι θα επρεπε να ειχε κρατησει.εφοσον η συσκευη σου εχει την παλια bootroom τοτε δεν εχεις απολυτως κανενα προβλημα με οτιδηποτε.ελπιζω να βοηθησα.για οτιδηποτε αλλο εδω ειμαστε

#5   ihnn35

ihnn35

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2010 - 14:07

Σας ευχαριστώ! Πάω για το upgrade και τα ξαναλέμε!!!!

#6   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12814 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 08/01/2010 - 14:09

Και όλα αυτά που λένε για τους κατόχους των 3GS ότι δε θα μπορώ να κάνω downgrade και πρέπει να'χω κρατήσει διάφορα μαραφέτια; Δεν ισχύουνε; Προχωρώ κανονικά;

με προλαβε ο DINFUN αλλα δεν πειραζει.μπορεις να κανεις και downgrade με μια custom firmware αλλα δεν υπαρχει λογος για μενα να κανεις κατι τετοιο εφοσον μπορεις να εχεις jb στην τελευταια εκδοση λογισμικου.προχωρας κανονικοτατα και χωρις φοβο.

#7   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2010 - 16:35

με προλαβε ο DINFUN αλλα δεν πειραζει.μπορεις να κανεις και downgrade με μια custom firmware αλλα δεν υπαρχει λογος για μενα να κανεις κατι τετοιο εφοσον μπορεις να εχεις jb στην τελευταια εκδοση λογισμικου.προχωρας κανονικοτατα και χωρις φοβο.

@ihnn35 τι έγινε τα καταφερες ή ακόμη προσπαθείς;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες