3.1.2: Θέλω βοήθεια!
Δημοσίευση 08/01/2010 - 13:39
Έχω και bootrom όχι τις καινούριες, αυτήν [ΙΒΟΟΤ-359.3]. Θέλω να διαγράψω τα πάντα από το iPhone (σαν φορμάτ), να βάλω το νέο λογισμικό, και να ξανα έχω jailbreak; Γινεται; (αφου κατάφερα να διαγράψω όλες μου τις επαφές με ενα ηλίθιο sync που έκανα και δε ξέρω και γιατί τις διέγραψα, δε με νοιάζουν backups).
Ad
Δημοσίευση 08/01/2010 - 14:02
θα συνδεσεις την συσκευη σου με ο itunes και θα κανεις restore.. τελειωνοντας το restore θα κανεις setup as new και ετσι θα εχεις clean 3.1.2 firmware στην συσκευη σουΈχω ένα iPhone 3GS, με λογισμικό 3.0!, ξεκλειδωμένο από τη μάνα του (το αγόρασα από Ελλάδα) και θέλω να κάνω αναβάθμιση στο 3.1.2. Έχω ήδη κάνει jailbreak με τo redsnow αλλά έχω μπερδευτεί με το τι πρέπει να κάνω τώρα. Το Cydia μου λέει ότι έχω κάτι SHSHs on file for iPhone OS 3.1 και 3.1.2. Ξέρω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα αποθηκεύσω για το μέλλον για να μπορώ να το ξανασπάσω, αλλά δε ξέρω ποια ειναι αυτά. Είναι αυτά που λεει το Cydia; Tα'χει ήδη ο Sauric που λεει παρακάτω στους σερβερς του ή πρέπει να κάνω κι εγώ κάτι;
Έχω και bootrom όχι τις καινούριες, αυτήν [ΙΒΟΟΤ-359.3]. Θέλω να διαγράψω τα πάντα από το iPhone (σαν φορμάτ), να βάλω το νέο λογισμικό, και να ξανα έχω jailbreak; Γινεται; (αφου κατάφερα να διαγράψω όλες μου τις επαφές με ενα ηλίθιο sync που έκανα και δε ξέρω και γιατί τις διέγραψα, δε με νοιάζουν backups).
οσο αφορα το jailbreak .. χρησιμποποιησε καλυτερα το blackra1n..( www.blackra1n.com) 15 sec. και εισαι ετοιμος.. και τα ξαναλεμε!
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 08/01/2010 - 14:03
Δημοσίευση 08/01/2010 - 14:04
Δημοσίευση 08/01/2010 - 14:06
Δημοσίευση 08/01/2010 - 14:07
Δημοσίευση 08/01/2010 - 14:09
Και όλα αυτά που λένε για τους κατόχους των 3GS ότι δε θα μπορώ να κάνω downgrade και πρέπει να'χω κρατήσει διάφορα μαραφέτια; Δεν ισχύουνε; Προχωρώ κανονικά;
με προλαβε ο DINFUN αλλα δεν πειραζει.μπορεις να κανεις και downgrade με μια custom firmware αλλα δεν υπαρχει λογος για μενα να κανεις κατι τετοιο εφοσον μπορεις να εχεις jb στην τελευταια εκδοση λογισμικου.προχωρας κανονικοτατα και χωρις φοβο.
Δημοσίευση 08/01/2010 - 16:35
@ihnn35 τι έγινε τα καταφερες ή ακόμη προσπαθείς;με προλαβε ο DINFUN αλλα δεν πειραζει.μπορεις να κανεις και downgrade με μια custom firmware αλλα δεν υπαρχει λογος για μενα να κανεις κατι τετοιο εφοσον μπορεις να εχεις jb στην τελευταια εκδοση λογισμικου.προχωρας κανονικοτατα και χωρις φοβο.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες