ακριβώς αυτό γίνετε ποσο καιρό τώρα από την apple.... και μετά σου κάνουνε μια σύγκριση το iphone 5S με το 6 και βλέπεις ότι το 6αρι είναι πολύ πιο γρήγορο... λογικό ακούγεται... επίτηδες γίνετε όλο αυτό...! αλλα ακόμα δεν το καταστρέψανε και τόσο πολύ....
έρχεται συνεχεια... 8.2 που θα κάνει τα iPhone ακόμα χειρότερα....
το καλύτερο για το iPhone 4S/5/5S ήτανε η 7.1.2
το 8.1.1 είναι αποκλειστικά για να λειτουργεί άψογα σε iphone 6 και στις παλιότερες συσκευές να έχει προβλήματα....
ένας λόγος λοιπόν να μην προτιμήσω ξανά την apple... αλλα βλέπεις... εύκολα να το λες.... αλλα φτάνεις σε σημείο να μην μπορείς χωρίς iPhone....
Φίλε να ρωτήσω κάτι φιλικά πάντα γιατί δεν πας άμεσα σε ανδροιντ ώστε οι αναβαθμίσεις να ειναι από 6-12 μήνες ; Να δω τότε τι θα έλεγες .
Δεν έπιασε κανέναν η Apple από τον λαιμό λέγοντας του πήγαινε στην 8.1 η στην 8.1.1 όσοι έχετε 4s (μοντέλο 2011) .Εγώ που έχω το 4s γιατί έμεινα στην 7.1.2 και όλα καλά ;
Πλέον είμαστε 2014 καλύτερο hardware ....πως μπορεί να έχει σαν βάση το 4s δίνοντας αναβαθμίσεις; Και μόνο που βγάζει αναβάθμιση υποβάθμιση πες το όπως θες και λέει διορθώνει προβλήματα στο 4s που ειναι συσκευή 2011 αυτό τα λέει όλα ... Η αδερφή μου σε ανδροιντ ,6 μήνες της έκανε αναβάθμιση και τέλος ! Ας κάτσει με την jelly bean λες και πήρε το κινητό πέρυσι η το 2011 ...
Φιλικά πάντα