Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

Διαθέσιμο το 8.1.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
577 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#196   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1647 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 19/11/2014 - 16:52

σε 5s εγω στην 8.1.1 με set up as new πιο αργο απο οτι με 8.1..

Το βαιμπερ ειδικα μετα την τελευταια αναβαθμιση εγινε πιο αργο αισθητα οταν το ανοιγεις..Μου θυμισε το ολο σκηνικο οτι εχω 4s... Moυ φαινεται οτι σιγα σιγα πανε να κανουνε και τα 5s αργα ωστε να στραφει ο κοσμος στο 6...Θυμηθειτε 5s με 7.1.1-7.1.2...

ακριβώς αυτό γίνετε ποσο καιρό τώρα από την apple.... και μετά σου κάνουνε μια σύγκριση το iphone 5S με το 6 και βλέπεις ότι το 6αρι είναι πολύ πιο γρήγορο... λογικό ακούγεται... επίτηδες γίνετε όλο αυτό...! αλλα ακόμα δεν το καταστρέψανε και τόσο πολύ.... 

έρχεται συνεχεια... 8.2 που θα κάνει τα iPhone ακόμα χειρότερα.... :) 

το καλύτερο για το iPhone 4S/5/5S ήτανε η 7.1.2 

το 8.1.1 είναι αποκλειστικά για να λειτουργεί άψογα  σε iphone 6 και στις παλιότερες συσκευές να έχει προβλήματα....

ένας λόγος λοιπόν να μην προτιμήσω ξανά την apple... αλλα βλέπεις... εύκολα να το λες.... αλλα φτάνεις σε σημείο να μην μπορείς χωρίς iPhone....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#197   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1647 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 16:59

δεν παιζει αυτο που λες γιατι στο 5s εγω απο 8.1 σε 8.1.1 δεν παρατηρω τη παραμικρη διαφορα.Μια χαρα δουλευε πριν...το ιδιο τωρα.

και όμως αυτό που λέει έχει δίκιο... απλά κάποιοι δεν δίνουνε και πολύ σημασία... απλά έχουνε ένα iPhone ok δουλεύει και όλα καλά.. όχι λοιπόν δεν είναι έτσι.... πληρώνω κάτι ακριβό για τον λόγο ότι θα έχω ένα κινητό άψογο που θα λειτουργεί στην τελειότητα...! όχι ένα κινητό που θα έχει όλο προβλήματα και το πιο σπαστικό αυτό με το wifi... δηλαδή κανεις δεν το παραδέχεται.... τώρα οποιος τα βλέπει όλα φυσιολογικά με την 8.1.1 απλά να κάτσει να δει πως ήτανε πριν με την 7.1.2 και μετά να γράψει την γνώμη του....! η συσκευή μου δεν έχει πρόβλημα... η apple έχει πρόβλημα και δεν θέλει να παραδεχτεί τα λάθη που κάνει....!!!!!

#198   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 17:03

και όμως αυτό που λέει έχει δίκιο... απλά κάποιοι δεν δίνουνε και πολύ σημασία... απλά έχουνε ένα iPhone ok δουλεύει και όλα καλά.. όχι λοιπόν δεν είναι έτσι.... πληρώνω κάτι ακριβό για τον λόγο ότι θα έχω ένα κινητό άψογο που θα λειτουργεί στην τελειότητα...! όχι ένα κινητό που θα έχει όλο προβλήματα και το πιο σπαστικό αυτό με το wifi... δηλαδή κανεις δεν το παραδέχεται.... τώρα οποιος τα βλέπει όλα φυσιολογικά με την 8.1.1 απλά να κάτσει να δει πως ήτανε πριν με την 7.1.2 και μετά να γράψει την γνώμη του....! η συσκευή μου δεν έχει πρόβλημα... η apple έχει πρόβλημα και δεν θέλει να παραδεχτεί τα λάθη που κάνει....!!!!!

εχεις ενα μοναδικο τροπο να πειθεις... ;)

#199   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 19/11/2014 - 17:05

Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει. αφορά το whatsapp αποκλειστικά και είναι πρόβλημα της εφαρμογής. Καταλαβαίνω αυτό που λές. αλλά δεν μιλάμε για αυτή την περίπτωση

Δεν κατάλαβα ότι λέτε κάτι άλλο, αλλά και αυτό που λέω εγώ, δυστυχώς ισχύει από αρχές iOS 7 και μετά!! Σε όλες τις συσκευές και σε όλες τις εκδόσεις iOS!!

#200   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/11/2014 - 17:13

Ρε παιδιά γιατί να μην υπάρχει μια πατέντα εμείς με τα 4s να μπορούμε να γυρίσουμε στην 7 αδικία...[emoji35]

#201   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/11/2014 - 17:18

Για καλύτερη απόδοση για 4s η μείωση διαφάνειας στο off η στo on;

#202   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 17:57

Για καλύτερη απόδοση για 4s η μείωση διαφάνειας στο off η στo on;

Στο on.

#203   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1546 μηνύματα
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:05

Εγώ έκανα σύγκριση το δικό μου iphone 5s στην 8.1.1 και του φίλου μου με 8.1 και τρέχει μια χαρά, δεν βλέπω καμία διαφορά. Μπορώ να πω ότι εμένα τρέχει καλύτερα και πιο γρήγορα. Τώρα γι αυτό που λες, λογικό ειναι το 6αρι να ειναι πιο γρήγορο, αλλά οι διαφορές είναι μικρές. Οπότε μην τα γ.....α όλα.

#204   Raptor

Raptor

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:12

4s ήταν για πέταμα με το 8.1 . της δικιάς μου το 4 με 7 ήταν απείρως καλύτερο.είδα μεγάλη βελτίωση με το 8.1.1 αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι όπως με το 7άρι iOS.

#205   ddr2

ddr2

iPH Member

• 297 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:15

Πάντως εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με το wifi στο 5s μου και γενικά η συσκευή δεν έχει επιβαρυνθεί στη λειτουργία της , σε σχέση με την 7.1.2

Τελευταία επεξεργασία από: ddr2, 19/11/2014 - 18:17

#206   stark

stark

iPH Contributor

• 1055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:19

5s και καμία απολύτως διαφορά μεταξύ 7.0.4 που είχα και 8.1 που έχω τώρα, φίλε μου. Κανένα lag, κανένα απολύτως πρόβλημα με wi-fi, safari, κλπ.

#207   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1546 μηνύματα
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:21

Πάντως εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με το wifi στο 5s μου και γενικά η συσκευή δεν έχει επιβαρυνθεί στη λειτουργία της , σε σχέση με την 7.1.2

Όπως λέει και ο φίλος, κανένα θέμα με το wi-fi , όλα λειτουργούν μια χαρά και γρήγορα .

Τελευταία επεξεργασία από: soki7, 19/11/2014 - 18:21

#208   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:21

ακριβώς αυτό γίνετε ποσο καιρό τώρα από την apple.... και μετά σου κάνουνε μια σύγκριση το iphone 5S με το 6 και βλέπεις ότι το 6αρι είναι πολύ πιο γρήγορο... λογικό ακούγεται... επίτηδες γίνετε όλο αυτό...! αλλα ακόμα δεν το καταστρέψανε και τόσο πολύ....

έρχεται συνεχεια... 8.2 που θα κάνει τα iPhone ακόμα χειρότερα.... :)

το καλύτερο για το iPhone 4S/5/5S ήτανε η 7.1.2

το 8.1.1 είναι αποκλειστικά για να λειτουργεί άψογα σε iphone 6 και στις παλιότερες συσκευές να έχει προβλήματα....

ένας λόγος λοιπόν να μην προτιμήσω ξανά την apple... αλλα βλέπεις... εύκολα να το λες.... αλλα φτάνεις σε σημείο να μην μπορείς χωρίς iPhone....

Φίλε να ρωτήσω κάτι φιλικά πάντα γιατί δεν πας άμεσα σε ανδροιντ ώστε οι αναβαθμίσεις να ειναι από 6-12 μήνες ; Να δω τότε τι θα έλεγες .

Δεν έπιασε κανέναν η Apple από τον λαιμό λέγοντας του πήγαινε στην 8.1 η στην 8.1.1 όσοι έχετε 4s (μοντέλο 2011) .Εγώ που έχω το 4s γιατί έμεινα στην 7.1.2 και όλα καλά ;

Πλέον είμαστε 2014 καλύτερο hardware ....πως μπορεί να έχει σαν βάση το 4s δίνοντας αναβαθμίσεις; Και μόνο που βγάζει αναβάθμιση υποβάθμιση πες το όπως θες και λέει διορθώνει προβλήματα στο 4s που ειναι συσκευή 2011 αυτό τα λέει όλα ... Η αδερφή μου σε ανδροιντ ,6 μήνες της έκανε αναβάθμιση και τέλος ! Ας κάτσει με την jelly bean λες και πήρε το κινητό πέρυσι η το 2011 ...

Φιλικά πάντα

#209   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:25

Σε σημεία που δεν έπιανα wifi πριν ,τώρα στην 8.1.1 έχω και 2 γραμμές ! Αυτό λέει πολλά

#210   giwrgakis89

giwrgakis89

iPH Contributor

• 1553 μηνύματα
  • Twitter:@georgetsop
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:tsoparos

Δημοσίευση 19/11/2014 - 18:26

Ad

Ad