Ωραία αν έχεις κάτι ωραίο η γενικότερα κανένας να πάω να δω σε κανένα μαγαζί μου στέλνει με link . Ευχαριστώ μαγκες . Τείνω προς mini . Άρα θα δώσω ευκαιρία και σε ένα pc που θα μου κάνει Κούκου στο μάτι και στα χαρακτηριστικά.
Να αλλάξω σε imac - mini mac ή να μέινω σε windows pc
Από
Voidioan
, 08/12/2014 14:13
77 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 09/12/2014 - 22:54
Ad
Δημοσίευση 10/12/2014 - 15:46
Σκέφτομαι να αγοράσω η το Mac mini το μεσαίο με τα 769 η τον iMac το φτηνότερο μοντέλο με τον διπύρηνο επεξεργαστή 1.4 ghz. Τι μου προτείνετε σε σχέση με αυτά τα δυο; Στον iMac μπορείς αργότερα να αλλάξεις δίσκο η να προσθέσεις άλλον ένα; Να πω ότι δεν παίζω παιχνίδια πέρα από το FarmVille χεχε και τον θέλω περισσότερο για σερφάρισμα και παρακολούθηση ταινιών και YouTube
Δημοσίευση 10/12/2014 - 18:21
Και στα δυο μηχανήματα είναι ζόρικο το να αλλάξεις ή να προσθέσεις σκληρό, νομίζω στον iMac ακόμα χειρότερα. Αν σκοπεύεις σύντομα να αναβαθμίσεις, ξανασκέψου το!Σκέφτομαι να αγοράσω η το Mac mini το μεσαίο με τα 769 η τον iMac το φτηνότερο μοντέλο με τον διπύρηνο επεξεργαστή 1.4 ghz. Τι μου προτείνετε σε σχέση με αυτά τα δυο; Στον iMac μπορείς αργότερα να αλλάξεις δίσκο η να προσθέσεις άλλον ένα; Να πω ότι δεν παίζω παιχνίδια πέρα από το FarmVille χεχε και τον θέλω περισσότερο για σερφάρισμα και παρακολούθηση ταινιών και YouTube
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες