Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

Κυκλοφορησε το ios 8.1.2

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
361 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/12/2014 - 21:36

Μπα το εκανα και τπτ...

Συνδεσε το με το itunes και κανε restore ( θα σου σβηστουν ολα )
Και set up as new μετα..

οκ αφου αυτο με τη δικτυωση wifi το λυσαμε μια ενημερωση για το τι κανει κ η βαθμονομηση κινησης?

Αυτο ριναι χρησιμο για τις health apps οπου σου μετραει τα βηματα και ποσες σκαλες ανεβηκες .....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 22:48

<<spotlight ολα κλειστά>> αυτο κλεινεει στα settings οπως και το δικτυωση wifi η θελει και αλλου να κλεισει?

#228   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 15/12/2014 - 23:28

Ενώ με την 8.1.2 τα πήγαινα άψογα μέχρι σήμερα με 0 bug ή κάποιο κόλλημα! Σήμερα πριν λίγο είχα το κινητό κλειδωμένο στο αυτοκίνητο και ήξερα ότι ήταν γύρω στο 17% μπαταρία! Μετά από κανένα 20αλεπτο πατάω να ανοίξει αλλά τπτ μου βγάζει το μήνυμα να το συνδέσω με φορτιστή! Λέω περίεργο! Μετά από κάποια δευτερόλεπτα ανοίγει κανονικά και μου γράφει πως έχω 14% μπαταρία! Μπαίνω στο tapatalk για να το γράψω και μέχρι να μπω στο forum από το 14% έπεσε κατευθείαν στο 6% και όση ώρα γράφω πήγε στο 5%! Να πω πως η 8.1.1 για τη συσκευή μου ήταν ότι πιο προβληματικό iOS έχει βγάλει η Apple αλλά από θέμα μπαταρίας αψογο! Τώρα με την 8.1.2 όλα ειναι κομπλέ μόνο η μπαταρία ειναι λίγο προβληματική! Έχω iPhone 4S έχει συναντήσει κανείς τέτοιο θέμα; Η απλά το κινητό μου με προιδοποιει ότι θα τα φτύσει σιγά σιγά!

#229   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 23:54

Ενώ με την 8.1.2 τα πήγαινα άψογα μέχρι σήμερα με 0 bug ή κάποιο κόλλημα! Σήμερα πριν λίγο είχα το κινητό κλειδωμένο στο αυτοκίνητο και ήξερα ότι ήταν γύρω στο 17% μπαταρία! Μετά από κανένα 20αλεπτο πατάω να ανοίξει αλλά τπτ μου βγάζει το μήνυμα να το συνδέσω με φορτιστή! Λέω περίεργο! Μετά από κάποια δευτερόλεπτα ανοίγει κανονικά και μου γράφει πως έχω 14% μπαταρία! Μπαίνω στο tapatalk για να το γράψω και μέχρι να μπω στο forum από το 14% έπεσε κατευθείαν στο 6% και όση ώρα γράφω πήγε στο 5%! Να πω πως η 8.1.1 για τη συσκευή μου ήταν ότι πιο προβληματικό iOS έχει βγάλει η Apple αλλά από θέμα μπαταρίας αψογο! Τώρα με την 8.1.2 όλα ειναι κομπλέ μόνο η μπαταρία ειναι λίγο προβληματική! Έχω iPhone 4S έχει συναντήσει κανείς τέτοιο θέμα; Η απλά το κινητό μου με προιδοποιει ότι θα τα φτύσει σιγά σιγά!

μηπως η μπαταρια σε προειδοποιει?....εκτος και αν την εχεις αλλαξει

#230   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 15/12/2014 - 23:59

μηπως η μπαταρια σε προειδοποιει?....εκτος και αν την εχεις αλλαξει

Δεν ξέρω αν με προιδοποιει η μπαταρία! Πάντως τέτοιο παρόμοιο θέμα να κλείσει πιο πριν από το 1% το έχω συναντήσει (έκλεισε κάπου στο 3% αλλά δεν το θεώρησα πρόβλημα) επίσης την προηγούμενη βδομάδα είχα θεματάκια με το ηχείο γι αυτό και λέω μήπως με προιδοποιει η συσκευή γενικά! Δεν έχω αλλάξει ούτε μπαταρία ούτε τπτ εδώ και 3 χρόνια σχεδόν που έχω τη συσκευή! Από τον περασμένο Απρίλιο - Μάιο είδα απλά μια πτώση στην μπαταρία αλλά και παλι δεν ήταν τόσο ενοχλητικό! Απλά ξέρω ότι το βράδυ που γυρνάω σπίτι πρέπει οπωσδήποτε να το φορτίσω γιατί ενδέχεται να κλείσει! Κάτι που παλιότερα δεν γινόταν!

#231   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 16/12/2014 - 00:17

Tσέκαρε τα στατιστικά της. Ετοιμάσου για αλλαγή σιγά σιγά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#232   deltakilo

deltakilo

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/12/2014 - 00:17

Τα ιδια ακριβως και χειροτερα μου εκανε στο 5αρι. Ηταν η γνωστη ιστορια προβληματικης μπαταριας και την αλλαξα.

#233   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2014 - 00:18

Στο 5αρι εμενα μου κανει τετοια κουφα...γενικα ειναι επιφοβη γυρω στα 10%.Τα εφαγε τα ψωμια της

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 16/12/2014 - 00:18

#234   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/12/2014 - 01:55

<<spotlight ολα κλειστά>> αυτο κλεινεει στα settings οπως και το δικτυωση wifi η θελει και αλλου να κλεισει?

Και στο Ρυθμίσεις γενικά αναζήτησή με Spotlight και αφαίρεσε τα ολα ...

#235   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2014 - 02:33

Και στο Ρυθμίσεις γενικά αναζήτησή με Spotlight και αφαίρεσε τα ολα ...

εγω ολα ανοιχτα τα εχω εκτος απο το Bing :) ...δεν ειχα δει διαφορα στη μπαταρια.Μην ειστε υπερβολικοι....τα βασικα τα εχουμε πει για την μπαταρια μην φτασουμε στο αλλο ακρο.

#236   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 16/12/2014 - 05:40

Ρε τι παιδεύεστε !!! Υπάρχει ένα και μονο κουμπί που σας λύνει το πρόβλημα!! Πάνω δεξιά για τα 6 και πίσω και στο πλάι δεξιά για τα 6 και λύσατε τα πρόβληματα σας!! Ως δια μαγεία μπαταρία για πολλλλλλεεεσσς μέρες!!
Κλείσε κλείσε κλείσε... Άρε νοκια που σας χρειαζεται!! Χα Χα Χα!!

@CaLi@

#237   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/12/2014 - 06:41

Ξαφνικά δεν μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή από το αππ στορε, απλά γυρίζει το κυκλάκι συνέχεια, έχω κλείσει το αππ στορε, έχω κάνει ρεσταρτ το κινητό,έχω κάνει respring,έχω κάνει αποσύνδεση και επανασύνδεση, έχω κάνει ρεσετ(πατημένο home button-power button)..συνέχεια απλά γυρίζει το κυκλάκι.. Δεν θέλω να κάνω ρεστορε, εχθές μόλις έκανα jailbreak :(. Γνωρίζει κανείς τι παίζει;;

Τελευταία επεξεργασία από: m4rvel89, 16/12/2014 - 06:42

#238   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2014 - 08:49

<<ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο>>  αν κλεισουμε εκει εφαρμογες βοηθαει στην μπαταρια?

και μηπως εχει δει καποιος το προβλημα που ανεφερα πριν με τα email?

#239   antonispap40

antonispap40

iPH Enthousiast

• 354 μηνύματα
  • Twitter:@antonispap40
  • GameCenter:antonispap40

Δημοσίευση 16/12/2014 - 09:22

Καλημέρα! Από εχτές το widget του ημερολογίου σταμάτησε να μου δείχνει κάτι! Έκανα και ένα hard reset αλλά τίποτα! Εμφανίζει μόνο το όνομα "ημερολόγιο" και πάει στο αμέσως επόμενο! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ; Δεν μου το εμφάνισε με το που πέρασα την 8.1.2 και δεν έχω jb

#240   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 16/12/2014 - 09:23

Ξαφνικά δεν μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή από το αππ στορε, απλά γυρίζει το κυκλάκι συνέχεια, έχω κλείσει το αππ στορε, έχω κάνει ρεσταρτ το κινητό,έχω κάνει respring,έχω κάνει αποσύνδεση και επανασύνδεση, έχω κάνει ρεσετ(πατημένο home button-power button)..συνέχεια απλά γυρίζει το κυκλάκι.. Δεν θέλω να κάνω ρεστορε, εχθές μόλις έκανα jailbreak :(. Γνωρίζει κανείς τι παίζει;;

Κανε μια επαναφορα ρυθμισεων δικτου και ξαναδες.

<<ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο>>  αν κλεισουμε εκει εφαρμογες βοηθαει στην μπαταρια?

και μηπως εχει δει καποιος το προβλημα που ανεφερα πριν με τα email?

Κλεισε την ανανεωση εφ. στο υποβαθρο. Δεν εχω καταλαβει ακομα το σκοπο του.

Με τα mail τι θεμα εχεις?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12