Καλησπέρα,
μέσα στην βδομάδα θα παραγγείλω το 6 απο κάποιο κατάστημα γιατί οι μεγάλες αλυσίδες και οι πάροχοι είναι ακριβοί
Θέλω να μου προτείνεται αν γίνεται κάποιο δοκιμασμένο κατάστημα κυρίως απο θέμα DOA γιατί βλέπω εδώ ότι σε κάθε κατάστημα διαφέρει.
πχ διάβασα σε κάποιο ότι καλύπτει κινητά τα οποία δεν λειτουργούν καθόλου και πέρα απο αυτό πάει στο σερβις το οποίο μπορεί να ορίσει αν γίνεται αλλαγή με καινούριο ή ανακατασκευασμένο.
Πολλά βγάζουν αυτό τον θόρυβο στην οθόνη (στα κουμπιά ήχου ή κάτω δεξιά) σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Όπως επίσης και στα καμένα pixel.
Είμαι επαρχεία οπότε όλα θα γίνουν εξ αποστάσεως για αυτό και δεν θέλω να πέσω σε κανέναν "απατεώνα" και να τρέχω στο κατάστημα ή στα σερβις.
Έχω ακούσει οτι ο κωτσόβολος έχει καλό DOA (και απο εδώ αλλα και απο γνωστό μου) αλλα είναι ακριβός.
Γενικά έχω βρεί και κάποια καταστήματα εκτός skroutz όπως πχ το elektrostore24 αλλα δεν μπορώ να ξέρω αν είναι καλό.
Με το seven spot τί γίνεται; μιας και είναι το μόνο που μπορώ να πάω εκεί αν γίνει κάτι.
Το 4αρι που έχω τώρα το είχα πάρει απο ebw αλλα δεν θέλω ξανα απο εκεί.
Γενικά δεν ξέρω αν είναι καλό που το ψάχνω τόσο πλέον (μιας και το 4 καθώς και ένα mbp τα είχα πάρει απο το φθηνότερο κατάστημα και δεν είχα πρόβλημα) αλλα τώρα διαβάζω και πιο πολλά και φοβάμαι κάπως χαχα.
Γενικά έχετε να προτείνεται κάποιο κατάστημα ή κατί που πρέπει να ξέρω ή να κοιτάξω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τελευταία επεξεργασία από: GiannisAsi, 29/12/2014 - 16:25