Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPad mini 2 32gb VS iPad mini 3 16gb

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
30 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/12/2014 - 17:20

Μια η χωρητικοτητα, μια το οτι αμα βαλω τη smart case της apple το touch id παει περιπατο που ειπε και ο Στελιος πιο πανω μαλλον με βλέπω να κλεινω προς το 2. Τι χρωμα το εχεις??

Ασήμι με άσπρο..νομιζω είναι το απόλυτο χρώμα..
Επίσης 32 γιγα είναι must have. Εν μέρη το μετάνιωσαν.
Εγώ αντιμετωπιζω ενα πρόβλημα με ενα smart cover που πήρα απο ebay.. Όταν ανοίγω τη θήκη και το κραταω ανοίγει κανονικά η οθόνη αλλά κατα διαστήματα σκαλωνει και κλείνει μονη της. Όταν απενεργοποιω το αυτοματο άνοιγμα με το smart case η οθόνη συμπεριφέρεται κανονικά.
Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα ηταν ευπρόσδεκτο
Κανοντας κάποιες δοκιμές είδα οτι όταν πάω το smart cover απο το πίσω μέρος του iPad πάλι επηρεάζει το μαγνητικό και κλείνει η ανοίγει ανάλογα το πως το κραταω.
Συμβαίνει με ολα τα smart cover η επειδή είναι Μουφα το δικο μου;

Τελευταία επεξεργασία από: puzzle, 31/12/2014 - 17:24

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 31/12/2014 - 18:00

Ασήμι με άσπρο..νομιζω είναι το απόλυτο χρώμα..
Επίσης 32 γιγα είναι must have. Εν μέρη το μετάνιωσαν.
Εγώ αντιμετωπιζω ενα πρόβλημα με ενα smart cover που πήρα απο ebay.. Όταν ανοίγω τη θήκη και το κραταω ανοίγει κανονικά η οθόνη αλλά κατα διαστήματα σκαλωνει και κλείνει μονη της. Όταν απενεργοποιω το αυτοματο άνοιγμα με το smart case η οθόνη συμπεριφέρεται κανονικά.
Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα ηταν ευπρόσδεκτο
Κανοντας κάποιες δοκιμές είδα οτι όταν πάω το smart cover απο το πίσω μέρος του iPad πάλι επηρεάζει το μαγνητικό και κλείνει η ανοίγει ανάλογα το πως το κραταω.
Συμβαίνει με ολα τα smart cover η επειδή είναι Μουφα το δικο μου;

Επειδή ειναι μούφα
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#18   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 31/12/2014 - 21:26

Κανενα link για την smart case υπάρχει;; Κοίταξα public αλλά την έχει στα 75€ και μου φάνηκε ακριβουτσικη.

#19   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 31/12/2014 - 22:12

Μια η χωρητικοτητα, μια το οτι αμα βαλω τη smart case της apple το touch id παει περιπατο που ειπε και ο Στελιος πιο πανω μαλλον με βλέπω να κλεινω προς το 2. Τι χρωμα το εχεις??

Ενα πλεονεκτημα που δεν αναφερθηκε του 3 εναντι του 2 ειναι η καλυτερη μεταπωλητικη αξια, και πιθανον η υποστηριξη λογισμικου 1 χρονο περισσοτερο απο το 2

#20   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2014 - 22:13

Ενα πλεονεκτημα που δεν αναφερθηκε του 3 εναντι του 2 ειναι η καλυτερη μεταπωλητικη αξια, και πιθανον η υποστηριξη λογισμικου 1 χρονο περισσοτερο απο το 2

#21   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2014 - 22:16

Ηδη το αγοραζεις 100 ευρώ φθηνότερα ..και φορώντας ακριβως τις ίδιες CPU μνήμη γραφικά για ποια υποστήριξη μιλάμε; Είναι απλα κοροϊδία να πάρει κάποιος το 3 και δεν υπάρχει κανενα review που να μη προτείνει το 2 ως value for money.

#22   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2014 - 22:28

Ηδη το αγοραζεις 100 ευρώ φθηνότερα ..και φορώντας ακριβως τις ίδιες CPU μνήμη γραφικά για ποια υποστήριξη μιλάμε; Είναι απλα κοροϊδία να πάρει κάποιος το 3 και δεν υπάρχει κανενα review που να μη προτείνει το 2 ως value for money.

Δεν αμφιβαλω, αλλα παρολο που εχουν ιδιο hardware, δεν ειναι περιεργο να πουν πχ οτι θα παρει ios 10 το 3αρι και το 2αρι να μεινει στο 9.

#23   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2014 - 22:28

Ρε παιδιά τον Α7 δεν φοράνε και τα 2;; Το 3 γιατι να πάρει παραπάνω εκδόσεις απ το 2;; Λόγω Touch ID?? [emoji54][emoji12]

#24   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2014 - 22:34

Για μένα το 3 είναι μονο για τα fan boys.. Το 2 με το 1 είχε πολύ μεγάλες διάφορες. Τώρα που το 2 έπεσε και η τιμή του δεν υπάρχει σύγκριση.. Value for money

#25   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα

Δημοσίευση 31/12/2014 - 22:43

Δεν αμφιβαλω, αλλα παρολο που εχουν ιδιο hardware, δεν ειναι περιεργο να πουν πχ οτι θα παρει ios 10 το 3αρι και το 2αρι να μεινει στο 9.

Λιγο άστοχο το παράδειγμα σου νομίζω. Εδώ το iPad 2 ζει και βασιλεύει... Όσο αφορά τις αναβαθμίσεις πάντα. Φέτος νομίζω με την 8 ήταν η τελευταία του.

#26   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2015 - 16:06

Επανερχομαι στο θεμα διοτι σκεφτομαι να αγορασω το mini το 3. Δεν εχω παρει ακομη κατι γιατι με τα λεφτα που θα επαιρνα το mini το 2, πουλησα το 5s και τα εβαλα και πηρα το 6. Να προχωρησω για το 3 ή να περιμενω το 4 τον οκτωβρη?? 

#27   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 07/05/2015 - 16:11

Επανερχομαι στο θεμα διοτι σκεφτομαι να αγορασω το mini το 3. Δεν εχω παρει ακομη κατι γιατι με τα λεφτα που θα επαιρνα το mini το 2, πουλησα το 5s και τα εβαλα και πηρα το 6. Να προχωρησω για το 3 ή να περιμενω το 4 τον οκτωβρη?? 

Αν δεν το βιαζεσαι καλυτερα να περιμενεις για το 4.το 3 το εβγαλαν για να το βγαλουν.καλυτερα να παρεις το 2 αυτη την στιγμη ,γνωμη μου παντα.αν ελεγες για air, air2 με κλειστα τα ματια θα σου ελεγα air 2.πολυ ανωτερο σε ολα.

Φυσικα ξεκιναμε με το ποσα χρηματα θα διαθεσεις.

#28   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα

Δημοσίευση 07/05/2015 - 16:13

Αν δεν το βιαζεσαι καλυτερα να περιμενεις για το 4.το 3 το εβγαλαν για να το βγαλουν.καλυτερα να παρεις το 2 αυτη την στιγμη ,γνωμη μου παντα.αν ελεγες για air, air2 με κλειστα τα ματια θα σου ελεγα air 2.πολυ ανωτερο σε ολα.

Φυσικα ξεκιναμε με το ποσα χρηματα θα διαθεσεις.

Επειδη θα το παρω με τιμολογιο μου βγαινει γυρω στο 80αρι πιο κατω απο τις τιμες του skroutz. Για το Air 2 το σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν με βολευει σαν μεγεθος. Απλως αν περιμενω μετα παει για χριστουγεννα η δουλεια...

#29   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 07/05/2015 - 16:16

Επειδη θα το παρω με τιμολογιο μου βγαινει γυρω στο 80αρι πιο κατω απο τις τιμες του skroutz. Για το Air 2 το σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν με βολευει σαν μεγεθος. Απλως αν περιμενω μετα παει για χριστουγεννα η δουλεια...

Αν δεις χαρακτηριστικα mini 2/3 θα δεις οτι δεν διαφερουν σε τιποτα ιδιαιτερο.παρολα αυτα βλεπω οτι εχει 30 ευρω διαφορα mini2/3 (μιλαω για την εκδοση Wi-fi 16gb).αν δεν μπορεις να περιμενεις η το βιαζεσαι προχωρα σε mini 3,αλλιως περιμενεις χριστουγεννα για το 4.

#30   leathernecks

leathernecks

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 07/05/2015 - 16:19

Aν θέλεις να το πάρεις σήμερα, θα σου πρότεινα το 2 . Με τα ίδια λεφτά που θα διαθέσεις (ipad mini 2 ή 3 ) παίρνεις το 2 με μεγαλύτερη χωριτικότητα που θεωρώ ότι στο ipad είναι σημαντική παράμετρος.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες