Best PS3 games?
Από
ellin
, 11/01/2010 15:45
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 11/01/2010 - 15:45
Πηρα πριν απο λιγες μερες το ps3 με το BUZZ και εχω ξετρελαθεί. Υπαρχει κανενα αλλο game για παρεα που να ειναι τοσο καλο?
Μου ειπανε κατι για karaoke... εψαξα και βρηκα τα singstar αλλα εχει 10 διαφορετικά versions!!! Ξέρει καποιος να με βοηθησει? Ποιο να παρω? Ποσο περίπου εχει μαζι με τα μικροφωνα?
Επισης εχετε καποιο αλλο καλο game να με προτεινετε? Μου αρεσουν τα rpg και τα arcade και οχι τα fps
Thanks
Μου ειπανε κατι για karaoke... εψαξα και βρηκα τα singstar αλλα εχει 10 διαφορετικά versions!!! Ξέρει καποιος να με βοηθησει? Ποιο να παρω? Ποσο περίπου εχει μαζι με τα μικροφωνα?
Επισης εχετε καποιο αλλο καλο game να με προτεινετε? Μου αρεσουν τα rpg και τα arcade και οχι τα fps
Thanks
Ad
Δημοσίευση 11/01/2010 - 16:37
Ε δεν υπαρχουν και 10 διαφορετικα versions!
Karaoke (με μικροφωνο):
Τα βασικα SingStar με διαφορους καλλιτεχνες ειναι τα Solus, Vol.3 και Motown.
επειτα ειναι ειδικες εκδοσεις με συγκεκριμενα συγκροτηματα: ABBA, Queen, Take That.
Υπαρχει και το παρα πολυ καλο RockBand και με κιθαρα για χειριστηριο, σε πακετα με διαφορους καλλιτεχνες αλλα και ειδικες εκδοσεις για συγκεκριμενα συγκροτηματα. Καθως επισης και το Guitar Hero..
Το θεμα ειναι τι μουσικη αρεσει σε σενα και στην παρεα σου!
Φυσικα μεσω Playstation Network μπορεις να αγορασεις επιπλεον τραγουδια κτλ..
Για παιχνιδια ξεχνα τις αγορες απο ελληνικα καταστηματα. Η κλεψια ειναι το κατι αλλο!
Play.com. Με μια prepaid καρτα εισαι οκ! Κανουν και προσφορες συνεχεια και free shipping!
http://www.play.com/...=Rhythm / Music
επισης υπαρχει και το trivial pursuit αν θες παιχνιδι σαν το buzz... αν και δεν το προτεινω.. πολυ βαρετο!
Karaoke (με μικροφωνο):
Τα βασικα SingStar με διαφορους καλλιτεχνες ειναι τα Solus, Vol.3 και Motown.
επειτα ειναι ειδικες εκδοσεις με συγκεκριμενα συγκροτηματα: ABBA, Queen, Take That.
Υπαρχει και το παρα πολυ καλο RockBand και με κιθαρα για χειριστηριο, σε πακετα με διαφορους καλλιτεχνες αλλα και ειδικες εκδοσεις για συγκεκριμενα συγκροτηματα. Καθως επισης και το Guitar Hero..
Το θεμα ειναι τι μουσικη αρεσει σε σενα και στην παρεα σου!
Φυσικα μεσω Playstation Network μπορεις να αγορασεις επιπλεον τραγουδια κτλ..
Για παιχνιδια ξεχνα τις αγορες απο ελληνικα καταστηματα. Η κλεψια ειναι το κατι αλλο!
Play.com. Με μια prepaid καρτα εισαι οκ! Κανουν και προσφορες συνεχεια και free shipping!
http://www.play.com/...=Rhythm / Music
επισης υπαρχει και το trivial pursuit αν θες παιχνιδι σαν το buzz... αν και δεν το προτεινω.. πολυ βαρετο!
Δημοσίευση 11/01/2010 - 16:53
Thanks για το link!!! Έχει πολύ καλές τιμες + προσφορες !!!
Λεω να χτυπησω ενα SingStar Vol.3
Λεω να χτυπησω ενα SingStar Vol.3
Δημοσίευση 11/01/2010 - 16:54
τσεκαρετε και το base.com...πολυ καλο και γρηγορο..
Δημοσίευση 11/01/2010 - 17:01
τσεκαρετε και το base.com...πολυ καλο και γρηγορο..
πολυ καλο φαινεται και αυτο! αλλα νομιζω οτι με τα μεταφορικα βγαινει μια η αλλη...
Δημοσίευση 11/01/2010 - 17:22
Μια ερωτηση ακομα σχετικα με το Play.com
Πληρωνω κατι παραπανω εκτος απο μεταφορικά? Τελωνεία και άλλα λοιπα?
Δημοσίευση 11/01/2010 - 17:34
οχι τελωνειο πληρωνεις μονο αν αγορασεις νομιζω πανω απο 40$ απο usa..απο ευρωπη κ ασια κανονικα..
Δημοσίευση 11/01/2010 - 19:37
Μια ερωτηση ακομα σχετικα με το Play.com
Στο Play.com δεν πληρωνεις επιπλεον μεταφορικα. Οι τιμες που βλεπεις ειναι τελικες (αξια προιοντος + τυχον μεταφορικα).
Δεν πληρωνεις ουτε τελωνεια, ουτε τιποτα αλλο... Δεν υπαρχει καμια κρυφη χρεωση...
Δημοσίευση 12/01/2010 - 15:12
φίλε ένα σου λέω αγόρασε Guitar Hero 5 ή Badn Hero και πάρε drums κιθάρες μικροφωνο μπασο και εκει θα δεις πόρωση
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες