Εμένα μου συνέβει ακριβώς το αντίθετο. Στην info δεν πέρασε το τέστ και στην system μου άλλαξαν τη μπαταρία σε μια μέρα....Τραγικοι απλα εκει. Κι εμενα τα ιδια μου καναν με 5s πριν λιγους μηνες. Πηγαινε το infoquest να τελειωνεις.
iPhone 5 μεταχειρισμένο και μπαταρία
Δημοσίευση 12/01/2015 - 18:22
Ad
Δημοσίευση 01/02/2015 - 12:58
ImageUploadedByTapatalk1422788221.502481.jpg 99.01KB
27 λήψεις
Δημοσίευση 01/02/2015 - 13:03
Εχω 5αρι και η ενδειξη δεν παει σωστα νομιζω .. Δειτε φωτο παρακατω, δειχνει οτι εχω 61% πανω δεξια και το battery life δειχνει πως εχω 57% . Προχθες αλλαξα την μπαταρια παντως..
ImageUploadedByTapatalk1422788221.502481.jpg
μια χαρα ειναι η μπαταρια σου.αυτο το 57% που βλεπεις ειναι ποσο ειναι το ποσοστο αυτη την στιγμη που εχεις στο κινητο./
Δημοσίευση 01/02/2015 - 13:07
Εχω 5αρι και η ενδειξη δεν παει σωστα νομιζω .. Δειτε φωτο παρακατω, δειχνει οτι εχω 61% πανω δεξια και το battery life δειχνει πως εχω 57% . Προχθες αλλαξα την μπαταρια παντως..
Το 57% που βλέπεις αποτελεί την αναλογία των 2 μεγεθών. Μax & Design Capacity.
Καινούρια μπαταρία έχεις. Τι ασχολείσαι με το BatteryLife?
Δημοσίευση 01/02/2015 - 13:10
Το 57% που βλέπεις αποτελεί την αναλογία των 2 μεγεθών. Μax & Design Capacity.
Καινούρια μπαταρία έχεις. Τι ασχολείσαι με το BatteryLife?
Ελα μου ντε :Ρ ...
Δημοσίευση 19/05/2015 - 22:08
εχω παρει ενα μεταχειρησμενο iphone 5 το οποιο αλλαξε μπαταρια μολις εχθες. Το εχω ρυθμισει να μου εμφανιζει το ποσοστο της μπαταριας αλλα υπαρχει ενα προβλημα. Δεν μου δειχνει το σωστο ποσοστο. Ενω ειχα 58% το δουλεψα για κανενα 5ωρο και το ποσοστο εμεινε εκει. Μετα απο ενα reboot ειδα οτι ειχε φτασει στο 2%. Το εβαλα για φορτιση εκανε μονο του 2 reboot καθε 5 λεπτα και μου εφτασε την μπαταρια στο 5%. Απο τοτε δεν ενεβαινει το ποσοστο και μονο αν του κανω reboot μου δειχνει το σωστο.
Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε; ευχαριστω εκ τον προτερων.
Δημοσίευση 19/05/2015 - 22:33
Παιδια καλησπερα,
εχω παρει ενα μεταχειρησμενο iphone 5 το οποιο αλλαξε μπαταρια μολις εχθες. Το εχω ρυθμισει να μου εμφανιζει το ποσοστο της μπαταριας αλλα υπαρχει ενα προβλημα. Δεν μου δειχνει το σωστο ποσοστο. Ενω ειχα 58% το δουλεψα για κανενα 5ωρο και το ποσοστο εμεινε εκει. Μετα απο ενα reboot ειδα οτι ειχε φτασει στο 2%. Το εβαλα για φορτιση εκανε μονο του 2 reboot καθε 5 λεπτα και μου εφτασε την μπαταρια στο 5%. Απο τοτε δεν ενεβαινει το ποσοστο και μονο αν του κανω reboot μου δειχνει το σωστο.
Την μπαταρία την άλλαξες μόνος σου φιλε;;
Δημοσίευση 19/05/2015 - 22:50
Δημοσίευση 19/05/2015 - 22:51
Παιδια καλησπερα,
Το πιο πιθανο ειναι η καινουργια σου μπαταρια να εχει θεμα.
Δημοσίευση 19/05/2015 - 22:54
Τελευταία επεξεργασία από: jimakos86, 19/05/2015 - 23:04
Δημοσίευση 19/05/2015 - 23:01
Συνεχιζει και μου κανει επανεκκινησεις μονο του.
Να το πας στον τεχνικο που στην αλλαξε και λογικα θα σου βαλει αλλη.
Δημοσίευση 19/05/2015 - 23:04
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 19/05/2015 - 23:05
Δημοσίευση 19/05/2015 - 23:29
Φιλε θα σε στεναχωρήσω αλλά 1000% δεν ειναι θέμα μπαταρίας. Στο λύσιμο της παλιάς μπαταρίας δεν πρόσεξε την επαφή με τη πλακέτα με αποτέλεσμα να καταστρέψει ένα πυκνωτη που ειναι εκεί δίπλα. Αυτό το αποτέλεσμα υπάρχει μετα. Το κινητό να κάνει επανεκκινήσεις κάθε 3 λεπτά και να μη δείχνει το υπόλοιπο της μπαταρίας αν δεν γίνει reboot.Συνεχιζει και μου κανει επανεκκινησεις μονο του Πλεον και εκτος φορτισης. Υπαρχει περιπτωση το κινητο να ειχε καποιο θεμα που να επηρεασε την προηγουμενη μπαταρια (να την χαλασε) και τωρα με αλλαγη μπαταριας να συμβαινει παλι το ιδιο;
Αν πας Ρυθμίσεις-Απόρρητο-Διαγνωστικάκαι χρήση-Δεδομένα διαγνωστικών θα ειναι γεμάτο σφάλματα. Αυτός ο πυκνωτής δεν βλέπει και την θερμοκρασία της μπαταρίας και οτι το κινητό ειναι ενεργοποιημένο για αυτο και τα συνεχόμενα reboot.
Τελευταία επεξεργασία από: karasarinis, 19/05/2015 - 23:31
Δημοσίευση 19/05/2015 - 23:49
ετσι ακριβως ειναι!! Ειναι γεματο σφαλματα!!! Τι μπορει να γινει τωρα; αυτος μου ειπε οτι εχω απο αυτον 4 μηνες εγγυηση και να του το παω οτι προκυψει. Μπορει να αλλαχθει αυτο; ειναι χοντρη η ζημεια;Φιλε θα σε στεναχωρήσω αλλά 1000% δεν ειναι θέμα μπαταρίας. Στο λύσιμο της παλιάς μπαταρίας δεν πρόσεξε την επαφή με τη πλακέτα με αποτέλεσμα να καταστρέψει ένα πυκνωτη που ειναι εκεί δίπλα. Αυτό το αποτέλεσμα υπάρχει μετα. Το κινητό να κάνει επανεκκινήσεις κάθε 3 λεπτά και να μη δείχνει το υπόλοιπο της μπαταρίας αν δεν γίνει reboot.
Αν πας Ρυθμίσεις-Απόρρητο-Διαγνωστικάκαι χρήση-Δεδομένα διαγνωστικών θα ειναι γεμάτο σφάλματα. Αυτός ο πυκνωτής δεν βλέπει και την θερμοκρασία της μπαταρίας και οτι το κινητό ειναι ενεργοποιημένο για αυτο και τα συνεχόμενα reboot.
Δημοσίευση 19/05/2015 - 23:53
ετσι ακριβως ειναι!! Ειναι γεματο σφαλματα!!! Τι μπορει να γινει τωρα; αυτος μου ειπε οτι εχω απο αυτον 4 μηνες εγγυηση και να του το παω οτι προκυψει. Μπορει να αλλαχθει αυτο; ειναι χοντρη η ζημεια;
Εγω στη θέση σου θα του το έδινα πίσω. Η ζημιά επισκευάζεται αλλά εσυ δέχεσαι να εχεις ένα κινητό με επισκευασμένη πλακέτα; Επίσης το κόστος δεν ειναι λίγο.
Εχεις ήδη πληρώσει για να εχεις ένα λειτουργικό κινητό. Θα πληρώσεις και για επισκευή; Ή θα εμπιστευτείς να στο επισκευάσει;
Επικοινώνησε μαζι του και πες του οτι υπάρχει πρόβλημα με το κινητό. Να πάρεις τα χρήματα σου πίσω.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες