Πως καταλαβες οτι εχεις πρόβλημα? Εχω αρκετα glitches γραφικων στο σαφάρι αλλα και σε αλλα προγράμματα κ ετσι δοκιμασα να μπω κ γω σε safe mode, μου βγαλε κ μενα ασπρες γραμμες με το που ξεκινησε για 3,4 δευτερολεπτα βεβαια μετα δεν ξαναβγαλε. Δοκιμασα να ανοιξω φωτογραφια στο iphoto και μου την εμφανιζει μαυρη αν κάνω διπλο κλικ πανω της.
Εμένα το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ το έχω σχεδόν άδειο το mac σε πολλές λειτουργίες ψιλοκολλάει δηλαδή ανοίγω word θα δω spinning ball πάω να επεξεργαστώ μια φωτογραφία σε iphoto που το έχω άδειο και πάλι τα ίδια, στο export φορτώνει λες και έκανα κάτι απαιτητικό. Γενικά έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε σε σχέση με όταν το αγόρασα και τώρα στο safe mode βλέπω αυτό
Τι να δοκιμάσω να κάνω για να δω αν σε κανονική χρήση έχει θέμα? Κυριολεκτικά κάνω απλές λειτουργίες, safari, itunes, mail και office
Αν δηλαδή βάλω imovie και άλλα προγράμματα, χρησιμοποιήσω τα 150gb του ssd τώρα έχω τα 220 άδεια και περάσει και ένας χρόνος τι θα γίνει
Πήρα ένα μηχάνημα που υποτίθεται είναι ανάλαφρο το mac os έχει φτιαχτεί να λειτουργεί αρμονικά με το hardware και όλα τα άλλα και συνειδητοποιώ ότι είναι μπούρδες
Άρα ή είχα λανθασμένες προσδοκίες ή το μηχάνημα κάτι έχει (το αγόρασα ιούλιο 2013)
Τελευταία επεξεργασία από: Donsotiriou, 24/01/2015 - 18:52