Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Πως κάνουμε SetUp το Kodi

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1806 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 12/08/2015 - 19:25

Δεν είναι τόσο δύσκολο αν έχεις iFile και safari download manager μπορείς να τα κατεβάσεις κατευθείαν στο τηλέφωνο τα ζιπάκια και να τα κάνεις access από εκεί.

οταν επιστρεψω αθηνα απο της διακοπες θα με βοηθησεις λιγακι θα σου στειλω τοτε
Rafael Nadal

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 12/08/2015 - 19:47

οταν επιστρεψω αθηνα απο της διακοπες θα με βοηθησεις λιγακι θα σου στειλω τοτε

Να δεν χρειάζεται κάποιο zip αν κατεβάσεις το τελευταίο kodi και βάλεις στον file manager μέσα από την εφαρμογή το source http://srp.nu/ και ονομασία SuperRepo (ή όπως θες εσυ) μετά πάλι μέσα πο την εφαρμογή βάζεις οτι θες sportsdevil icefilm genesis κλπ κλπ.....

Knowledge Is Power

#228   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/08/2015 - 20:18

@daskalakispavlos απο οτι καταλαβαίνω η περιγραφή που δίνεις στο πρώτο ποστ ειναι για παλιότερο Kodi σωστά; Γιατί απο οτι βλέπω το Hellenic Radio ας πούμε ειναι ενσωματωμένο μεσα στο TV αν καταλαβαίνω καλα. Ετσι δεν ειναι;

#229   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2015 - 20:37

@daskalakispavlos απο οτι καταλαβαίνω η περιγραφή που δίνεις στο πρώτο ποστ ειναι για παλιότερο Kodi σωστά; Γιατί απο οτι βλέπω το Hellenic Radio ας πούμε ειναι ενσωματωμένο μεσα στο TV αν καταλαβαίνω καλα. Ετσι δεν ειναι;

Πολύ σωστά φίλε μου πλέον κατεβάζεις το Hellenic TV και έχει μέσα ραδιο τηλεόραση σειρές κινούμενα σχέδια και ταινίες (όλες ελληνικές) ενώ παλιά ήθελε ξεχωριστό για το κάθε ένα....απλά το αρχικό θέλει μικρό διορθώσεις γιατί με το τελευταίο kodi (15 ή isengard όπως το λένε τώρα) έχει κάνει μικρό αλλαγές στο σεταρισμα....

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 12/08/2015 - 20:40

Knowledge Is Power

#230   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2015 - 21:14

Απλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι παίζει με τα addons σε ένα βαθμό. Για να το κάνω λιανα: είχα κατεβάσει μόνο Hellenictv icefile και το YouTube (που από ότι κατάλαβα έπρεπε να το κατεβάσω υποχρεωτικά) για να παίζουν τα υπόλοιπα όπως μου έγραψε. Πήγα σήμερα και κατέβασα (μέσω του get more addons) αυτό το Sportsdevil (ή Devilsports πως το πάτε δε θυμάμαι-όντως είναι πολύ καλό πάντως) και επίσης βρήκα ένα ESPN 2 που το έκανα install και αυτο. Α έκανα και αυτο το genesis που αναφέρατε πιο πάνω.

Η απορία μου είναι ότι όταν πάω στο video --> my addons για να ανοίξω κάποιο και να δω κάτι βλέπω κανονικά τη λίστα αλφαβητικά από αυτά που έχω κατεβάσει δηλαδή Genesis, Icefile, HellenicTv, Sportsdevil αλλά δεν βλέπω κάτι σε ESPN 2. Γιατί; Έν το μεταξύ μέσα στο Sportsdevil υπάρχει κάτι σε ESPN αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτο που έκανα install εγώ η αν ανήκει στο Sportsdevil. Δεν θα έπρεπε στην αρχική λίστα (εκεί που γράφει genesis icefile κλπ) να βλέπω κ το ESPN εφόσον το έκανα install?

Ελπίζω να έγινε κατανοητή η απορία μου...

#231   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα

Δημοσίευση 12/08/2015 - 21:58

Απλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι παίζει με τα addons σε ένα βαθμό. Για να το κάνω λιανα: είχα κατεβάσει μόνο Hellenictv icefile και το YouTube (που από ότι κατάλαβα έπρεπε να το κατεβάσω υποχρεωτικά) για να παίζουν τα υπόλοιπα όπως μου έγραψε. Πήγα σήμερα και κατέβασα (μέσω του get more addons) αυτό το Sportsdevil (ή Devilsports πως το πάτε δε θυμάμαι-όντως είναι πολύ καλό πάντως) και επίσης βρήκα ένα ESPN 2 που το έκανα install και αυτο. Α έκανα και αυτο το genesis που αναφέρατε πιο πάνω.

Η απορία μου είναι ότι όταν πάω στο video --> my addons για να ανοίξω κάποιο και να δω κάτι βλέπω κανονικά τη λίστα αλφαβητικά από αυτά που έχω κατεβάσει δηλαδή Genesis, Icefile, HellenicTv, Sportsdevil αλλά δεν βλέπω κάτι σε ESPN 2. Γιατί; Έν το μεταξύ μέσα στο Sportsdevil υπάρχει κάτι σε ESPN αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτο που έκανα install εγώ η αν ανήκει στο Sportsdevil. Δεν θα έπρεπε στην αρχική λίστα (εκεί που γράφει genesis icefile κλπ) να βλέπω κ το ESPN εφόσον το έκανα install?

Ελπίζω να έγινε κατανοητή η απορία μου...

Κανονικά ναι έτσι όπως τα λες είναι αν είναι video add on εκεί έπρεπε να το έχει αν μπορείς κάνε το πάλι μια επανεγκατάσταση το ESPN αν και με το sportsdevil είναι λίγο περιττό...

Knowledge Is Power

#232   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2015 - 00:00

Να δεν χρειάζεται κάποιο zip αν κατεβάσεις το τελευταίο kodi και βάλεις στον file manager μέσα από την εφαρμογή το source http://srp.nu/ και ονομασία SuperRepo (ή όπως θες εσυ) μετά πάλι μέσα πο την εφαρμογή βάζεις οτι θες sportsdevil icefilm genesis κλπ κλπ.....

επειδη ειμαι μυωπας και τα γραμματα ειναι αρκετα μικρα σε iphone 5 πες μου τι πρεπει να κανω να προσπαθησω να το κανω ακριβως!!!!σορυ για την ταλαιπορια
Rafael Nadal

#233   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2015 - 00:17

επειδη ειμαι μυωπας και τα γραμματα ειναι αρκετα μικρα σε iphone 5 πες μου τι πρεπει να κανω να προσπαθησω να το κανω ακριβως!!!!σορυ για την ταλαιπορια

Το σεταρισμα του super repo δεν εχει αλλαξει αν πας στο πρωτο ποστ στην πρωτη σελιδα στην πρωτη παραγραφο λεω με εικονες ακριβως τι πρεπει να κανεις..... :D

Knowledge Is Power

#234   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2015 - 00:20

Θα το κοιταξω ευχαριστω πολυ
Rafael Nadal

#235   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2015 - 00:21

Θα το κοιταξω ευχαριστω πολυ

αν θες κατι ρωτας απλα να μην το κανω copy paste αυτο εχει μεινει ιδιο....

Knowledge Is Power

#236   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2015 - 00:22

Μάλλον πρεπει να πας οφθαλμίατρο! [emoji39] [emoji39][emoji39]

Τελευταία επεξεργασία από: Fade2Black, 13/08/2015 - 00:23

#237   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2015 - 00:23

Απλα δεν ηξερα και τα γραμματα ηταν πολυ μικρα,πιστευα για σεταρισμα ηθελε pc που ειμαι τωρα σε διακοπες κι ειναι δυσκολο να βρω κομπιουτερ
Rafael Nadal

#238   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2015 - 00:31

Απλα δεν ηξερα και τα γραμματα ηταν πολυ μικρα,πιστευα για σεταρισμα ηθελε pc που ειμαι τωρα σε διακοπες κι ειναι δυσκολο να βρω κομπιουτερ

Από την στιγμή που έχεις jailbreak και Ίντερνετ δεν θες τίποτα παραπάνω από την συσκευή σου [emoji5]️

Knowledge Is Power

#239   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα

Δημοσίευση 13/08/2015 - 18:10

Να ρωτήσω κάτι εγω που με αφορά άμεσα. Υπαρχει η δυνατότητα είτε στο Moviebox είτε στο Kodi την ταινία ή την σειρά να μην τη δω streaming αλλα να την κατεβάσω με κάποιο είδος download; Ειμαι στο χωριό μου, στο σπίτι δεν εχω internet και μπορω να κατεβάσω κάτι στο καφέ της περιοχής που υπαρχει μια χαρά δίκτυο. Υπαρχει αυτή η δυνατότητα με κάποιο τροπο;

#240   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 13/08/2015 - 18:38

Να ρωτήσω κάτι εγω που με αφορά άμεσα. Υπαρχει η δυνατότητα είτε στο Moviebox είτε στο Kodi την ταινία ή την σειρά να μην τη δω streaming αλλα να την κατεβάσω με κάποιο είδος download; Ειμαι στο χωριό μου, στο σπίτι δεν εχω internet και μπορω να κατεβάσω κάτι στο καφέ της περιοχής που υπαρχει μια χαρά δίκτυο. Υπαρχει αυτή η δυνατότητα με κάποιο τροπο;

Στο Moviebox υπάρχει ήδη μέσα η δυνατότητα αν πας σε μια ταινία θα δεις γράφει download. 

Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13