Παρα πολυ ωραίος! Χίλια ευχαριστώ!Εχει αλλαξει το url σε http://fusion.tvaddons.ag
Να κάνω και δυο ερωτήσεις που θέλω έξτρα.
1) Επειδή είχα ήδη περάσει ένα fusion με το λάθος url που έγραψα πιο (το xbmchub.com), τώρα που πέρασα και το σωστό που μου έγραψε ο φίλος, όταν πάω στα πρόσθετα στις ρυθμίσεις και πατάω ας πούμε εγκατάσταση από αρχείο zip μου εμφανίζει ένα Fusion και ένα Fusion(2). Το δεύτερο ειναι βέβαια το σωστό και ειναι αυτο το οποίο προέκυψε από το σωστό url. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω το πρώτο για να μη το βλέπω καν; Και αν ναι πώς;
2) Δεύτερον, μπαίνοντας στο install from repository βλέπω κάποια repos όπως το lamda και κάποια άλλαζα οποία τα πέρασα από το fusion εντελώς τυχαία και δοκιμαστικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω κ αυτά για να βλέπω μόνο αυτά τα οποία με ενδιαφέρουν;
Και κάτι άλλο. Τι repos και zip files χρησιμοποιείτε εσείς; Δηλαδή θέλω να πω όλοι βάζετε αυτά που προτείνει ο οδηγός (δηλ fusion και SuperRepo) ή υπάρχουν κ αλλα καλα;
Με ενδιαφέρει κυρίως για αθλητικά (ειδικά μπάσκετ Ευρωλίγκα-ΝΒΑ), ταινίες (γνωστές και άγνωστες) και σειρές. Απλα αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει τπτ καλύτερο από εκείνο το Sportsdevil που είχα στο iPad γιατί τα μισά streams εκεί μεσα δεν έπαιζαν ποτέ!
Ευχαριστώ πολυ κ πάλι!!! [emoji1303][emoji1303][emoji1303]
Edit: άκυρο το 2ο ερώτημα τη βρήκα μονος μου την απάντηση. Πήγα πρόσθετα-->my addons-->αποθετηριο πρόσθετων και από εκεί έκανα κατάργηση αυτά που πέρασα κατα λάθος κ δεν ήθελα να τα βλέπω
Τελευταία επεξεργασία από: Fade2Black, 15/03/2016 - 14:41