Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Πως κάνουμε SetUp το Kodi

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1806 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 16/03/2016 - 00:36

Μολις το κατάφερα! Νιώθω πολύ έξυπνος χαχαχα! Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρω! Bασικά χρησιμοποίησα το ifunbox και το πέρασα στη διαδρομή που μου είπες και τα υπόλοιπα όπως στο λινκ. Το πρόβλημα που είχα απλά και με καθυστέρησε πολύ ήταν ότι όταν συνέδεσα το κινητό στο πισί (και με itools και με ifunbox δοκίμασα) δεν μου εδειχνε τη συγκεκριμενη διαδρομή. Το έλυσα googlάροντας εδώ: https://www.reddit.c...h_iexplorer_or/ και εφάρμοσα κάτι που λεει χαμηλά
yeah it shouldn't say jailed. Especially if you have "Apple File Conduit 2" installed. Try deleting that and install "TaiG AFC2" from this repo: apt.taig.com
Then tell me if that works. :)

Ελπίζω να μην έκανα κάποια βλακεία.

Να ρωτήσω τέλος 2-3 πραγματάκια ακόμα. Μπορώ να περνάω όσα ρέπος θέλω; Ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα/όριο;

Κάτι καλό για NBA;
Υπάρχει και κάποιος τρόπος να βλέπει κανείς OTE/NOVA ακόμα και με πληρωμή;

Χίλια ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!!!

κατι για NBA δεν γνωριζω μιας και δεν ασχολούμαι αν και νομιζω στο sportsdevil πρεπει να εχει χωρις να είμαι σίγουρος.
ΟΤΕ και nova σίγουρα δεν μπορείς να δεις μέσω Kodi [emoji6]
Ρεπος περνα όσα θες.
Να σαι καλα !

You'll Never Walk Alone **JFT96**

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 16/03/2016 - 00:37

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 17/03/2016 - 00:54

καλησπερα παιδια,στο kodi στο mac (δεν εχω βαλει το τελευταιο update) ,στις σειρες εχω θεμα με τους υποτιτλους,δεν βγαζει κανενα αποτελεσμα ακομα και αν το κανω search χειροκινητα...τι παιζει?

ενω στις ταινιες βγαζει κανονικα..

Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 17/03/2016 - 00:55

#438   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 17/03/2016 - 17:32

Να κανω μια νέα ερωτηση, σχετικώς off topic. Εκανα αυτο που μου ειπε ο φίλτατος tselpemts και περαστηκε ωραιότατα το SportsDevil και βλέπω τα αθλητικά μου όμορφα κ ωραία! Με ifunbox κλπ.

Πήγα σημερα λοιπόν να περάσω το Kodi στο κινητο του κολλητού μου που εχει android (για αυτο κ είπα off topic) μιας κ διατείθεται στο play store του δωρεάν. Ολα άψογα πλην του SportsDevil. Υπαρχει κάποια παρόμοια διαδικασία με αυτή που εκανα κ για το iOS για να του βαλω το SportsDevil κ σε αυτόν; Ξέρουμε κάτι;;;

Ευχαριστώ και ελπιζω να μην πειράζει που σε ενα τετοιο φόρουμ ρωτάω για android!!!

#439   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3453 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 17/03/2016 - 17:59

Να κανω μια νέα ερωτηση, σχετικώς off topic. Εκανα αυτο που μου ειπε ο φίλτατος tselpemts και περαστηκε ωραιότατα το SportsDevil και βλέπω τα αθλητικά μου όμορφα κ ωραία! Με ifunbox κλπ.

Πήγα σημερα λοιπόν να περάσω το Kodi στο κινητο του κολλητού μου που εχει android (για αυτο κ είπα off topic) μιας κ διατείθεται στο play store του δωρεάν. Ολα άψογα πλην του SportsDevil. Υπαρχει κάποια παρόμοια διαδικασία με αυτή που εκανα κ για το iOS για να του βαλω το SportsDevil κ σε αυτόν; Ξέρουμε κάτι;;;

Ευχαριστώ και ελπιζω να μην πειράζει που σε ενα τετοιο φόρουμ ρωτάω για android!!!

Η διαδικασία είναι ίδια σ όλες τις συσκευές,υπολογιστή και άλλες.
Βάζεις το zip του sportdevil σε κάποια διαδρομή που να μπορεί να την βλέπει όταν επιλέγεις install from zip από όπου μπορείς να την επιλέξεις,όπως στην φωτο.
Πρέπει στην ουσία να βρεις πως το βάζεις σε εκείνη την διαδρομή
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1458230354.828240.jpg   96.55KB   34 λήψεις

#440   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3453 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2016 - 18:01

Στην ουσία ας πάει στην συσκευή του στην διαδρομή που είναι τα αρχεία του Kodi και ας το περάσει με copy paste για παράδειγμα στον φάκελο tmp και μετά επιλέγει το homeland folder όπως στην φωτο, tmp μετά,το βρίσκει και το επιλεγει

#441   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2016 - 18:04

Το πρόβλημα μου απλα ειναι οτι δεν ξερω πως να περάσω το ζιπάκι σε android. Δηλ σε μας γινεται με iTools κλπ. Εκεί υπαρχει κάτι αντίστοιχο ή με απλή σύνδεση στον υπολογιστή λέτε να γινεται;

#442   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 17/03/2016 - 18:58

Το πρόβλημα μου απλα ειναι οτι δεν ξερω πως να περάσω το ζιπάκι σε android. Δηλ σε μας γινεται με iTools κλπ. Εκεί υπαρχει κάτι αντίστοιχο ή με απλή σύνδεση στον υπολογιστή λέτε να γινεται;

το android κινητό το βλεπει ο υπολογιστής κανονικά και εχεις πρόσβαση σε αυτο και οχι μονο στις φωτογραφίες οπως τα iPhone..κατέβασε το zip στον υπολογιστή και με copy paste περνα το μέσα στο κινητό σε κάποιον φάκελο που θα βλέπεις απο το kodi.

You'll Never Walk Alone **JFT96**

#443   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα

Δημοσίευση 17/03/2016 - 19:04

Χίλια ευχαριστώ παιδια!

#444   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2016 - 12:13

Να συνεχίσω λίγο το χτεσινό ερώτημα μου γιατί έκανα αυτό που μου είπατε αλλά δε το βρίσκει. Συνδέω το android κινητό στο πισί, κάνω copy paste το zip file σε μία τυχαία διαδρομή, στον υπολογιστή δείχνει ότι η αντιγραφή έχει γίνει κανονικά, αλλά μόλις πάω να βρω το ζιπ από kodi δεν υπάρχει πουθενά. Το έχω βάλει σε διάφορες διαδρομές και τίποτα.

Το έχει κάνει κάποιος; Μήπως δε διαβάζει zip αρχεία το android;

Τελευταία επεξεργασία από: Fade2Black, 18/03/2016 - 12:14

#445   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2016 - 12:46

Ενημερωτικά, δοκίμασα και το κατέβασα κατευθείαν από το κινητό χωρίς να συνδεδθώ με πισί. Κατέβηκε το zip file και το βλέπω κανονικά στο φάκελο downloads αλλά πάλι μόλις μπαίνω Kodi και κάνω αναζήτηση στο φακελο downloads διαβάζει μόνο ότι είναι σε μορφή κανονικού φακέλου και όχι το ζιπαρισμένο...

Σόρι αν κούρασα, αλλά μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα!

#446   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3453 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2016 - 13:03

Ενημερωτικά, δοκίμασα και το κατέβασα κατευθείαν από το κινητό χωρίς να συνδεδθώ με πισί. Κατέβηκε το zip file και το βλέπω κανονικά στο φάκελο downloads αλλά πάλι μόλις μπαίνω Kodi και κάνω αναζήτηση στο φακελο downloads διαβάζει μόνο ότι είναι σε μορφή κανονικού φακέλου και όχι το ζιπαρισμένο...

Σόρι αν κούρασα, αλλά μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα!

Πάρτυ από κει που το κατέβασες και βάλτο στην διαδρομή kodi,tmp και δες το από κει

#447   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2016 - 13:07

Πάρτυ από κει που το κατέβασες και βάλτο στην διαδρομή kodi,tmp και δες το από κει

Μήπως εννοείς τη διαδρομή Android --> obb --> org.xbmc.kodi?

Δε βρίσκω κάποια άλλη διαδρομή σχετική με kodi...

#448   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3453 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2016 - 18:03

Μήπως εννοείς τη διαδρομή Android --> obb --> org.xbmc.kodi?

Δε βρίσκω κάποια άλλη διαδρομή σχετική με kodi...

Τις διαδρομές από Android δεν τις ξέρω!Θα δω τι μπορώ να βρω

#449   Fade2Black

Fade2Black

iPH Contributor

• 1842 μηνύματα

Δημοσίευση 18/03/2016 - 18:07

Ευχαριστώ μονο κ μονο για την προθυμία να βοηθήσεις!

#450   georgeol

georgeol

iPH Hero

• 3874 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/04/2016 - 21:34

Ενώ έχω εγκαταστήσει pvr iptv client δε μου εμφανίζεται η επιλογή "τηλεόραση" στο κεντρικό μενού, μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες