Ένα δύσκολο ερώτημα: Μπορώ να εγκαταστήσω το salt στο Apple TV 4?
Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν έχω aptv sorry υποθέτω εαν έχεις μακ δεν είναι δύσκολο
Δημοσίευση 08/06/2016 - 22:40
Ένα δύσκολο ερώτημα: Μπορώ να εγκαταστήσω το salt στο Apple TV 4?
Δεν έχω aptv sorry υποθέτω εαν έχεις μακ δεν είναι δύσκολο
Δημοσίευση 08/06/2016 - 22:44
Σε εσένα είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου....χαχα!Δεν έχω aptv sorry υποθέτω εαν έχεις μακ δεν είναι δύσκολο
Δημοσίευση 08/06/2016 - 23:53
Σε εσένα είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου....χαχα!
Mac έχω, το θέμα είναι πως θα περάσω το zip στο Apple TV. Στο iPad πως γίνεται?
By the way, Apple TV 4 + Kodi = ΜΑΓΕΙΑ!
Δημοσίευση 09/06/2016 - 00:41
Εφόσον έχεις mac περνάς το Kodi με Xcode. Δες εδώ, http://www.idownload...9-no-jailbreak/
Το Kodi το έχω ήδη εγκατεστημένο στο Apple TV, το θέμα μου είναι πως θα εγκαταστήσω το salt στο Kodi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 09/06/2016 - 11:09
Δημοσίευση 09/06/2016 - 11:33
υπάρχει στο fusion. Ψάξε για repository.tknorris.release και θα το βρεις στα video add ons του.Σε εσένα είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου....χαχα!
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 09/06/2016 - 11:38
Δημοσίευση 10/06/2016 - 21:29
Δημοσίευση 11/06/2016 - 14:17
Δημοσίευση 17/06/2016 - 13:11
έχεις περάσει το Kodi σε ATV 4; Επειδή τον άλλο μήνα είναι να μου φέρουν από Γερμανία ενα και θα με ενδιέφερε να μπω στη διαδικασία εγκατάσταση του Kodi, ήθελα να ξέρω αν δουλεύει σωστά, αν υποστηρίζονται addons γενικά κλπ..Σε εσένα είχα εναποθέσει τις ελπίδες μου....χαχα!
Δημοσίευση 17/06/2016 - 13:16
έχεις περάσει το Kodi σε ATV 4; Επειδή τον άλλο μήνα είναι να μου φέρουν από Γερμανία ενα και θα με ενδιέφερε να μπω στη διαδικασία εγκατάσταση του Kodi, ήθελα να ξέρω αν δουλεύει σωστά, αν υποστηρίζονται addons γενικά κλπ..
Δουλεύει άψογα, υποστηρίζονται όλα τα γνωστά addons (τουλάχιστον αυτά που χρησιμοποιώ εγώ). Απαραίτητη προυπόθεση για να το περάσεις είναι η ύπαρξη Mac.
Δημοσίευση 17/06/2016 - 13:19
Από Mac πάσχουμε και θα πάω σε ενα φιλαράκι να την κάνουμε τη δουλειά. Είδα τα σχετικά βίντεο που παρέθεσαν τα παιδια πιο πάνω και ελπίζω να μην κολλήσουμε κάπου.Δουλεύει άψογα, υποστηρίζονται όλα τα γνωστά addons (τουλάχιστον αυτά που χρησιμοποιώ εγώ). Απαραίτητη προυπόθεση για να το περάσεις είναι η ύπαρξη Mac.
Δημοσίευση 17/06/2016 - 13:32
Από Mac πάσχουμε και θα πάω σε ενα φιλαράκι να την κάνουμε τη δουλειά. Είδα τα σχετικά βίντεο που παρέθεσαν τα παιδια πιο πάνω και ελπίζω να μην κολλήσουμε κάπου.
Είναι πολύ απλή η διαδικασία, πρώτα θα κάνεις έναν free developer acount (με το id που έχεις τώρα) και μετά θα ακολουθήσεις τη διαδικασία με το xcode όπου απλά θα πρέπει ο φίλος σου να προσθέσει το acount σου
Δημοσίευση 17/06/2016 - 13:34
Τι εννοείς με το id που έχω τωρα; Δεν το κατέχω και πολύ με τα Mac.[emoji4]Είναι πολύ απλή η διαδικασία, πρώτα θα κάνεις έναν free developer acount (με το id που έχεις τώρα) και μετά θα ακολουθήσεις τη διαδικασία με το xcode όπου απλά θα πρέπει ο φίλος σου να προσθέσει το acount σου
Δημοσίευση 17/06/2016 - 13:35
Τι εννοείς με το id που έχω τωρα; Δεν το κατέχω και πολύ με τα Mac.[emoji4] Δεν έχω δλδ κάποιο, εκτός αν εννοείς ότι πρέπει να φτιάξω ενα.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες